Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

FC U Craiova – Petrolul, comparație fabuloasă cu un derby mondial: „Boca – River în pandemie!”

Petrolul a fost învinsă de FC U Craiova fără drept de apel. Valeriu Răchită dă vina pe absențe și cere întăriri la echipă în pauza de iarnă.
20.12.2023 | 14:07
FC U Craiova  Petrolul comparatie fabuloasa cu un derby mondial Boca  River in pandemie
Cum S-A SCRIS ISTORIA DUELULUI ORGOLIILOR FCU Craiova 1948 - Petrolul 2-0. foto: colaj fanatik.ro
ADVERTISEMENT

FC U Craiova – Petrolul s-a terminat 2-0. Oltenii au reușit să răpună apărarea lui Florin Pârvu, o apărare din care au lipsit jucători importanți precum Papp sau Doua. În urma acestul rezultat, Petrolul a rămas cu 27 de puncte și a căzut pe locul 10 în SuperLiga.

Petrolul este în scădere de formă

“FC U Craiova – Petrolul 2-0, un meci cum spunea Vivi, Boca cu River, dar glumeau colegii din redacție, un Boca cu River în pandemie ca fost gol stadionul, Bombonera cam goală. Și voi Vivi, ușor ușor, 4 puncte de baraj”, a punctat Cristi Coste.

ADVERTISEMENT

“Da, au fost și 2 absențe, Doua și Diomande, plus Papp care a luat roșu. Și banca a fost cam ca la FCSB, nu a avut Pârvu soluții. Și au fost niște ratări incredibile. Dacă la pauză era 3-1 pentru Petrolul nu zicea nimeni nimic, pentru că am avut ocaziile mai mari.

Apoi, în repriza a 2-a, Petrolul a început mai bine, a venit golul lui Achim. Se contrapune cu ratarea lui Musi din 6 metri. uite ce înseamnă lipsa de experiență. Îmi aduce aminte de golul lui Florinel Coman cu Hermannstadt, liniștit a dat la colțul lung”, a declarat Valeriu Răchită.

ADVERTISEMENT

Formația lui Pârvu nu a mai câștigat de 4 partide

Petrolul a terminat în genunchi 2023. Formația pregătită de Florin Pârvu nu a mai reușit să câștige de 4 meciuri. Două înfrângeri și două egaluri este bilanțul ploieștenilor care își fac calculele pentru a aduce jucători noi în pauza de iarnă.

“Copilul dădea în colțul de unde venea minge era altceva, se oprea în spatele porții. Dar am pierdut încă un meci, păcat pentru că jucătorii au vrut. Probabil că se va face o analiză. Nu mai au vârf, am încercat cu Roman, dar nu e.

ADVERTISEMENT

 Pârvu încearcă să joace un sistem 3-5-2 cu Grozav și Musi. Grozav nici nu joacă pe postul lui, el joacă bine în 4-3-3 precum Florinel Coman. Dar ca vârf de atac nu știe să joace cu spatele la poartă. Vine vacanța de iarnă, trebuie să se facă o analiză, e nevoie de transferuri.

Marian știu că se zbate, caută sponsori, e foarte bine ancorat în ceea ce înseamnă jucătorii. Nu poți să-i ții pe unii dacă intră în ultimele 6 luni de contract, dar avem încredere. Pe 3 ianuarie este reunirea lotului”, a completat Valeriu Răchită.

ADVERTISEMENT

În fiecare luni, marți și vineri, FANATIK SUPERLIGA se vede LIVE și în exclusivitate pe FANATIK.RO. Emisiunea se poate vedea, în aceeași zi, în premieră, de la 17:30, pe canalul de Youtube Fanatik și pe Facebook Fanatik și Horia Ivanovici Oficial.

Petrolul este in criza de forma

ADVERTISEMENT