Sport

FC U Craiova riscă să joace cu tribunele goale! Gest halucinant al unui fan la meciul cu Farul Constanța. Video

FC U Craiova riscă să joace cu tribunele goale, după un incident halucianant petrecut la partida cu Farul Constanța, terminată 1-1.
29.08.2021 | 19:19
FC U Craiova risca sa joace cu tribunele goale Gest halucinant al unui fan la meciul cu Farul Constanta Video
FC U Craiova riscă să joace cu tribunele goale! Gest halucinant al unui fan la meciul cu Farul Constanța. Video
ADVERTISEMENT

În mediul online, a apărut o filmare în care se poate vedea cum un suporter oltean aruncă, cu un pantof în tușierul Marius Badea.

Din fericire, lovitura nu a fost puternică, astfel că asistentul a ignorat incidentul și a preferat să privească în continuare spre teren.

ADVERTISEMENT

FC U Craiova riscă să joace cu tribunele goale

Potrivit GSP, tușierul Marius Badea nu a raportat observatorului de joc Marodin Nicolae cele întâmplate, astfel că FC U Craiova ar putea scăpa fără nicio sancțiune.

Totodată, Comisiile s-ar putea autosesiza, după apariția imaginilor, iar suporterii formației oltene să fie suspendați.

ADVERTISEMENT

Un jucător a fost dat afară de la FC U Craiova, după un conflict cu suporterii

Suporterii sunt o voce importantă în angrenajul echipei patronate de familia Mititelu. Astfel că, atacantul Robert Răducanu a fost dat afară de la FC U Craiova, după un conflict cu suporterii.

La meciul FC U Craiova – Dinamo, 1-0, din etapa 2 de Liga 1, Robert Răducanu a jignit mai mulți suporteri olteni aflați în tribunele stadionului „Ion Oblemenco”. Din acel moment, atacantul a intrat în dizgrația galeriei din Bănie și a fost exclus din lotul lui Adrian Mutu.

ADVERTISEMENT

Marcel Pușcaș, președintele celor de la FC U Craiova, susține că incidentul dintre suporteri și Robert Răducanu a contat foarte mult în decizia clubului de a se despărți de atacant.

Acesta consideră că nu ar fi schimbat cu nimic situația, dacă Robert Răducanu și-ar fi prezentat scuzele suporterilor olteni.

ADVERTISEMENT

„A fost și cu suporterii o problemă, iar punctul lor de vedere este important. Păi, nu mai poți să-ți ceri scuze de la o masă mare de oameni, de suporteri. Ce scuze să-ți mai ceri?

Poate e mai bine pentru ambele părți. Și pentru el, și pentru noi. Îi urăm succes. Am stat și noi de vorbă cu el”, a declarat Marcel Pușcaș, în exclusivitate, pentru FANATIK.

În prezent, FC U Craiova se află pe locul 10 din Liga 1, cu opt puncte obținute după șapte meciuri jucate.

ADVERTISEMENT