Sport

FC U Craiova și-a prezentat noile echipamente înaintea partidei cu Rapid. Cum arată tricourile oltenilor. Video

FC U Craiova 1948 și-a prezentat echipamentul oficial pentru sezonul 2022-2023 din SuperLiga, după aproximativ două luni de la startul campionatului.
09.09.2022 | 11:31
FC U Craiova sia prezentat noile echipamente inaintea partidei cu Rapid Cum arata tricourile oltenilor Video
FC U Craiova 1948 și-a prezentat noile echipamente înaintea partidei cu Rapid București. Cum arată tricourile oltenilor. sursă foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Elevii lui Marius Croitoru vor debuta în noul echipament marca Adidas împotriva celor de la Rapid București. Confruntarea cu giuleștenii este programată sâmbătă, de la ora 21:30, pe stadionul „Municipal” din Târgu-Jiu.

FC U Craiova și-a prezentat noile echipamente înaintea partidei cu Rapid București

Formația din Bănie a anunțat două variante de echipament pentru sezonul 2022-2023 din SuperLiga. Tricoul pe care jucătorii oltenilor îl vor purta la meciurile de pe teren propriu este complet albastru, iar cel pentru deplasări este gri și conține litera „U”.

ADVERTISEMENT

Așteptarea nu s-a încheiat pentru suporterii oltenilor care vor să își achiziționeze echipamentul pentru sezonul 2022-2023. FC U Craiova 1948 le-a transmis fanilor săi că tricourile nu sunt disponibile momentat în magazinul oficial al clubului.

Fotbal Club Universitatea Craiova 1946 vă prezintă noile echipamente pentru sezonul competițional 2022-2023. Jucătorii vor beneficia de 2 set-uri de echipamente de joc, unul albastru și unul gri. Astfel, echipa revine la 2 variante de echipament după ce în ultimele sezoane a avut, în fiecare sezon, și unul alternativ.

ADVERTISEMENT

Momentan, toate echipamentele de joc și de prezentare nu sunt disponibile la magazin. În ceea ce privește acest lucru, vă vom informa atunci când articolele vestimentare vor putea fi achiziționate de întreaga suflare alb-albastră”, se arată în comunicatul celor de la FC U Craiova 1948.

Motivul pentru care prezentarea noului echipament a fost amânată: „Am fost avertizați de reprezentanții Adidas”

FC U Craiova 1948 și-a prezentat echipamentele oficiale pentru sezonul 2022-2023 din SuperLiga, după aproximativ două luni de la startul competiției. Înaintea primei partide oficiale din această ediție a campionatului, oltenii au emis un comunicat în care au precizat că jucătorii nu vor îmbrăca noul echipament în primele meciuri.

ADVERTISEMENT

Oltenii au spus că sponsorul tehnic al formației din Bănie nu a putut efectua comanda. Aceștia au mărturisit că au fost avertizați de către reprezentații Adidas că livrarea echipamentului nu va putea fi efectuată în timp util.

„Din cauza situației globale, echipamentul furnizat de firma Adidas pentru sezonul 2022/23 nu a putut fi livrat în timpul necesar. Precizăm faptul că am fost avertizați de reprezentanții Adidas încă de la momentul lansării comenzii. 

ADVERTISEMENT

Prin urmare, acesta urmează să fie prezentat și pus la dispoziția echipei cu o întârziere de aproximativ 2-3 săptămâni. Menționăm că echipamentul pentru acest sezon este unul de top, și, cu siguranță, va fi cel mai frumos din SuperLiga”, scria în comunicatul emis de olteni.

ADVERTISEMENT