Sport

FC Voluntari – Dinamo 2-1. Continuă coșmarul câinilor! Rață și Ion Gheorghe au întors scorul după reușita lui Sorescu! Video

FANATIK.RO vă oferă amănunte despre meciul FC Voluntari - Dinamo, care are loc luni, 22 noiembrie, de la ora 20:30, în prima etapă din returul sezonului regulat din Liga 1, runda cu numărul 16
22.11.2021 | 20:23
FC Voluntari  Dinamo 21 Continua cosmarul cainilor Rata si Ion Gheorghe au intors scorul dupa reusita lui Sorescu Video
ADVERTISEMENT
22-11-2021
16:23

FC Voluntari - Dinamo 2-1 (Rață 18, I Gheorghe 65 / Sorescu 5)

Dinamo a suferit o nouă înfrângere, 1-2 la Voluntari, și își continuă parcursul dezastruos și în startul returului. Echipa lui Mircea Rednic este pe locul 15, cu doar 8 puncte. Ilfovenii urcă pe locul 4 la finalul acestei runde și egalează la puncte Universitatea Craiova. Iată cum arată clasamentul.

Clasament Liga 1 după FC Voluntari – Dinamo 2-1. Sursă foto: Captură Flashscore.com

Cele mai importante faze ale partidei

Min. 90+3. Final de meci!

Min. 65: GOOOL FC Voluntari. 2-1! Ion Gheorghe profită de gafa lui Gluhakovic și înscrie cu un șut care nu îi dă șanse lui Iliev.

Min. 46: A început repriza secundă.

Min. 45+1: Finalul primei reprize.

Min. 18: GOOOL FC Voluntari! 1-1! Combinație excelentă a gazdelor, după o greșeală a aceluiași Sorescu. Rață finalizează din apropiere.

Min. 5: GOOOL Dinamo! 0-1! Sorescu înscrie cu un șut spectaculos la colțul lung, din pasa lui Torje.

Min. 1: A început partida.

FC Voluntari: Popa – Meleke, Tamaș, Armaș – Miranda, Rață, Droppa, Gheorghe, Briceag – Nemec, Lopes. Rezerve: Rîmniceanu – Vlad, Costin, Tavares, Ilie, Roșu, Fulop, Merloi, Golan. Antrenor: Liviu Ciobotariu.

Dinamo: Iliev – Gluhakovic, R. Grigore, Pinto, Filip – Kainourgios, Răuță – Bani, Torje, Sorescu – Ivanovski
Rezerve: Fara, Ehmann, Popa, Bordușanu, Matei, Itu, Vestenicky, Nunic, Țîră
Antrenor: Mircea Rednic

 

Meciul FC Voluntari – Dinamo are loc luni, 22 noiembrie, cu începere de la ora 20:30, în cadrul etapei a 16-a, fiind partida care închide prima rundă a returului sezonului regulat în Liga 1. Ilfovenii fac un sezon excelent şi ocupă locul 8 cu 25 de puncte, în timp ce „câinii” se târăsc în subsolul clasamentului, fiind penultimii, cu doar 8 puncte.

Unde se joacă meciul FC Voluntari – Dinamo

Întâlnirea FC Voluntari – Dinamo se va desfăşura luni, 22 noiembrie, de la ora 20:30, pe stadionul „Anghel Iordănescu” din localitatea ilfoveană. Faţă de anii anteriori, în care Voluntari s-a salvat in extremis sau după disputarea unor jocuri de baraj, sezonul acesta echipa pregătită de Liviu Ciobotariu are un parcurs excelent şi încearcă să obţină calificarea în play-off.

ADVERTISEMENT

Din păcate, restricţiile privind accesul publicului pe stadioane şi în sălile de sport se va ridica abia începând cu data de 1 decembrie, deci la acest meci accesul publicului nu este permis nici măcar pentru suporterii care ar prezenta certificatul verde de schemă completă de vaccinare.

Cine transmite la TV partida FC Voluntari – Dinamo

Partida FC Voluntari – Dinamo se joacă luni, 22 noiembrie, de la ora 20:30 pe stadionul „Anghel Iordănescu” din localitatea ilfoveană şi va fi transmisă în direct pe micile ecrane pe programele Digi Sport 1, Telekom Sport 1 şi Look Plus. O mai puteţi urmări şi intrând pe site-ul FANATIK.RO, în format LIVE VIDEO.

ADVERTISEMENT

Luni, 22 noiembrie, va fi o vreme variabilă la Voluntari, în sensul în care vor exista perioade însorite şi altele cu cer noros, dar fără niciun pericol de a ploua. Temperatura zilei este estimată la 14 grade, în jur de 10 grade la ora jocului. Arbitru va fi Iulian Călin din Ştefăneşti, judeţul Argeş.

Ce jucători lipsesc din confruntarea FC Voluntari – Dinamo

Liviu Ciobotariu s-a bucurat în ultima perioadă de un lot aproape complet, fără cazuri de infectări cu coronavirus, fapt care i-a permis şi îi permite în continuare, pentru că nici acum ilfovenii nu au probleme majore, să alcătuiască formula de start cea mai potrivită în planurile sale tactice.

ADVERTISEMENT

Mircea Rednica avut şi probleme de efectiv, a şi trimis jucători la echipa a doua şi a căutat cu disperare să găsească soluţii care să rezolve posturile deficitare din echipă, în speranţa că va reuşi să alcătuiască şi să cristalizeze o formulă de echipă care să înceapă să facă puncte. Nu are pentru acest meci absenţe foarte importante în afara lui Carp şi Espinosa.

Echipele probabile la FC Voluntari – Dinamo

  • FC Voluntari: M. Popa – Ricardinho, Tamaș, Armaș – Cr. Costin, Rață, Droppa, Meleke, Briceag – Nemec, I. Gheorghe. Antrenor: Liviu Ciobotariu
  • Dinamo: Eșanu – Gluhakovici, Andre Pinto, R. Popa, Kainourgios – Sorescu, Itu, Răuță, Bani – Torje, Ivanovski. Antrenor: Mircea Rednic
ADVERTISEMENT

Va debuta şi ultimul străin venit în Ştefan cel Mare

FC Voluntari joacă foarte bine şi pentru că nu mai există acea presiune a rezultatelor ca în trecut, jucătorii având o stare de linişte care le permite să fie concentraţi în fiecare moment. Locul ocupat în clasament este unul foarte bun, dar acum au început să creadă că ar putea să încerce şi mai mult, respectiv intrarea în play-off.

La Dinamo, disperarea este cuvântul de ordine. Mircea Rednic a terminat de făcut transferuri pentru moment şi acum important este să îi integreze cât mai repede şi mai eficient pe noii veniţi. Ar putea debuta deja la Voluntari ultimul transfer, fundaşul dreapta austriac Peter Gluhakovic. E posibil să apară în fomula de start şi vârful sloven Nunic sau mijlocaşul stânga grec  Kainargious.

Cote la pariuri la jocul FC Voluntari – Dinamo

Evident, nu numele şi nici CV-ul nu joacă în acest meci pentru Dinamo şi de aceea casele de pariuri acordă prima şansă echipei ilfovene, la cota de 1,85. Un succes al „câinilor”, care nu a mai avut loc din etapa a patra, are cotă 4,30. Şi un gol marcat de „alb-roşii” în acest meci ajunge la cota de 1,55.

La capitolul meciuri directe, Dinamo zdrobeşte clar echipa ilfoveană, fie că vorbim despre meciurile de acasă sau de cele jucate pe stadionul „Anghel Iordănescu”. La Voluntari, Dinamo a câştigat de opt ori, a făcut un egal şi a pierdut o singură dată, în 2020. Însă, acum nu joacă tradiţia, ci echipele de la momentul actual.

ADVERTISEMENT