Sport

Oficial: austriacul Petar Gluhakovic a semnat cu Dinamo! A acceptat jumătate din salariul lui Nica. Update Exclusiv

Petar Gluhakovic este cel mai nou transfer al lui Dinamo. Fundașul dreapta austriac nu a avut pretenții salariale mari și a acceptat unul dintre cele mai mici lefuri de la echipă.
17.11.2021 | 16:00
Oficial austriacul Petar Gluhakovic a semnat cu Dinamo A acceptat jumatate din salariul lui Nica Update Exclusiv
Austriacul Gluhakovic a semnat cu Dinamo până la finalul acestui sezon
ADVERTISEMENT
17-11-2021
14:07

Austriacul Gluhakovic a semnat cu Dinamo până la finalul acestui sezon

Austriacul Petar Gluhakovic a semnat un contract cu Dinamo valabil  până la finalul acestui sezon, anunțul fiind făcut de clubul „alb-roșu” pe pagina oficială de Facebook. El a debutat deja pentru echipa lui Mircea Rednic în amicalul câștigat miercuri în fața Astrei Giurgiu, scor 2-1, când a fost folosit în primele 45 de minute pe postul de fundaș dreapta.

 

16-11-2021
17:10

Iuliu Mureșan confirmă FANATIK. Petar Gluhakovic a semnat cu Dinamo

Austriacul Petar Gluhakovic a semnat azi cu Dinamo. Transferul a fost anunțat în exclusivitate de FANATIK încă din 9 noiembrie, iar marți, administratorul special al grupării din Ștefan cel Mare, Iuliu Mureșan a confirmat achiziția.

”Da, a semnat!”, a spus scurt Iuliu Mureșan, pentru GSP.ro.

Noul fundaș dreapta al ”câinilor” nu a mai jucat într-un meci oficial de mai bine de un an, iar în februarie Lokomotiv Zagreb i-a reziliat contractul. Mircea Rednic a insistat pentru aducerea lui Gluhakovic pentru a miza pe Sorescu pe o poziție mai avansată.

Petar Gluhakovic va semna joi cu Dinamo. Austriacul va acoperi postul de fundaș dreapta, unul problematic la “câini”. Și pentru fotbalist va fi un restart în carieră, în condițiile în care ultima apariție a sa pe gazon a fost în urmă cu un an.

Austriacul Gluhakovic semnează joi cu Dinamo! Pretenții salariale mici

FANATIK a aflat că pretențiile salariale ale fotbalistului austriac au fost mici, acesta fiind și unul dintre motivele pentru care șefii lui Dinamo își permit să riște un nou transfer, în condițiile financiare dificile de la club.

ADVERTISEMENT

Din informațiile noastre, Petar Gluhakovic va semna joi un contract valabil până în vară, cu un salariu lunar de 2000 de euro. În iarnă se va trage linie și în funcție de evoluții se va lua o decizie privind continuarea contractului. În cursul zilei de miercuri este așteptat și impresarul său.

Câștigă 2000 de euro pe lună, jumătate din salariul lui Constantin Nica

Petar Gluhakovic are jumătate din salariul lui Constantin Nica (4000 de euro lunar), primul transfer al celor de la Dinamo după ridicarea interdicției. Însă, Nica nu a confirmat așteptările și a refuzat să semneze rezilierea, fiind trimis la echipa a doua.

ADVERTISEMENT

Austriacul a jucat ultimul meci pe data de 28 noiembrie 2020 la Lokomotiva Zagreb. A mai prins lotul de două ori în echipa croată, iar în luna februarie a acestui an și-a reziliat contractul și a rămas liber. În urmă cu câteva zile, Gluhakovic a ajuns în România și s-a înțeles cu Dinamo, după cum a anunțat Gsp.

Gluhakovic, restart în carieră! Nu a mai fost același după o ruptură a ligamentelor încrucișate

Petar Gluhakovic a suferit în anul 2018 o accidentare care l-a tras mult în jos. Diagnosticul a fost crunt: ruptură a ligamentelor încrucișate la genunchiul drept. A stat pe bară peste 230 de zile, iar de atunci evoluțiile sale nu au mai fost la același nivel ca înainte de accidentare.

ADVERTISEMENT

Fundașul dreapta a fost testat de Mircea Rednic în ultimele zile și, din informațiile noastre, testele fizice au ieșit foarte bine, ceea ce l-a convins pe antrenor să îl semneze, mai ales că Dinamo are mari probleme pe acel post.

Iuliu Mureșan confirmă transferul: “O să semnăm în câteva zile!”

Contactat de FANATIK, Iuliu Mureșan a declarat că transferul lui Petar Gluhakovic va fi ultimul din această perioadă de la Dinamo, urmând ca în iarnă să fie o nouă mișcare masivă de trupe la echipă:

ADVERTISEMENT

“O să semnăm cu fundașul dreapta în câteva zile. Va fi ultimul transfer din această perioadă. Nu mai are rost să aducem acum jucători pentru că nu sunt pregătiți. În iarnă o să fie mai multe plecări și veniri. 

Trebuie să mai plece jucători și atunci vom mai face transferuri. Trebuie să fim atenți cu cheltuielile, dar, din fericire, pentru moment reușim să acoperim toate cheltuielile și suntem la zi cu salariile”, a spus Mureșan.

Dinamo este penultima în clasament cu 8 puncte. Echipa antrenată de Mircea Rednic nu a mai câștigat din luna august, când a învins cu 3-1 pe Academica Clinceni.

  • 25 de ani are Petar Gluhakovic
  • 200.000 de euro este cota de piață a austriacului
ADVERTISEMENT