Video

FC Voluntari – FCSB LIVE VIDEO în Casa Pariurilor Liga 1

30.11.2019 | 20:05
FC Voluntari  FCSB LIVE VIDEO in Casa Pariurilor Liga 1
ADVERTISEMENT

Primul 11 al lui Bogdan Argeş Vintilă pentru meciul cu Voluntari este exact cel anunţat de FANATIK în urmă cu o zi. Astfel, Nedelcu revine în primul 11, iar Tănase joacă în centrul liniei ofensive. De asemenea, Chorbadzhiyski nu mai face parte din lot. 


Echipele de start:

FC Voluntari: Rîmniceanu – Strună, Balaur, Armaș, Vlad – Căpățână, Gorobsov, Laidouni – Gheorghe, Țîră, Mățan. Rezerve: Mitrev – Lopez, Kocic, Costin, Signorelli, Ebralidze, Papazoglou . Antrenor: Cristiano Bergodi.

ADVERTISEMENT

FCSB: Bălgrădean – Manea, Planic, Cristea, Soiledis – Oaidă, Nedelcu, Popescu – Man, Tănase, Coman. Rezerve: Vlad – Panțîru, Filip, Gnohere, Moruțan, Vînă, Popa. Antrenor: Bogdan Vintilă.

(P) Cota BETANO pentru Voluntari – FCSB: 2.90 este cota pentru „Peste 3.5 goluri”. Vezi aici toate cotele!

[ksr_match_between][ksr_match_live_status] [ksr_match_live_score] din [ksr_match_season] se joaca azi, [ksr_match_dts]. Vezi VIDEO Live Stream Online la TV Telekom Sport, Digi Sport și Look. Video cu golurile se regasesc mai jos, la finalul articolului.

ADVERTISEMENT

[ksr_match_subtitle]

[ksr_match_box]

[ksr_match_lineup]

[ksr_match_comments]

[ksr_match_between] [ksr_match_live_score] [ksr_match_season] LIVE STREAM Online TV pe Digisport, Telekom, Look TV. VIDEO cu rezumatul pe FANATIK.RO

Urmarește Live Score meciul [ksr_match_between], din [ksr_match_season]. Meciul are loc pe [ksr_match_dts]. Toate informațiile despre [ksr_match_between] sunt în aplicația de mai jos. Acolo ai meciurile directe dintre cele două echipe, ultimele rezultate și alte scoruri live de la meciurile care se dispută în acest moment.

VEZI AICI TOATE FAZELE IMPORTANTE ALE MECIULUI FC VOLUNTARI – FCSB

[ksr_match_between], ultimele rezultate directe

Verifică mai jos ultimele rezultate directe dintre [ksr_match_home_team_name] și [ksr_match_away_team_name] și vezi scorurile precedentelor partide disputate de cele două echipe din [ksr_match_season]. Meciul dintre [ksr_match_home_team_name] şi [ksr_match_away_team_name][ksr_match_referee] se dispută pe stadionul [ksr_match_venue].

ADVERTISEMENT

[ksr_old_results]

Meciul Voluntari – FCSB are loc sâmbătă, 30 noiembrie, cu începere de la ora 20:30, în cadrul etapei a 18-a din Casa Pariurilor Liga 1. Voluntari e bine înțepenită pe ultimul loc, cu numai 9 puncte, iar FCSB are prim obiectiv play-off-ul și apoi participarea la lupta pentru titlu.

Voluntari – FCSB Live Stream Online Digi Sport, Telekom Sport, Look Plus

Partida Voluntari – FCSB se joacă sâmbătă, 30 noiembrie, de la ora 20:30, pe stadionul Anghel Iordănescu și îl veți putea viziona pe programele Digi Sport, Telekom Sport și Look Plus, dar puteți folosi și site-ul FANATIK.RO, pentru a-l urmări în format LIVE VIDEO.

ADVERTISEMENT

Este un meci în care oaspeții, chiar și după ce și-au întrerupt etapa trecută seria de zece meciuri fără eșec, cedând acasă în fața Astrei Giurgiu, sunt mari favoriți. În tur Voluntari a câștigat, dar profitând că FCSB a trimis numai rezerve, meciul fiind înainte returului din Cehia cu Mlada Boleslav din preliminariile Europa League.

ADVERTISEMENT
Tags: