Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

FC Voluntari merge all in cu FCSB: „Nu ne mulţumeşte un punct!”. Răspuns fabulos al conducerii la întrebarea dacă se teme de Dinamo

Bogdan Bălănescu, președintele lui FC Voluntari, nu se mulțumește cu un egal în meciul de joi cu FCSB și a oferit un răspuns fabulos când a fost întrebat dacă se teme de Dinamo.
29.02.2024 | 07:00
FC Voluntari merge all in cu FCSB Nu ne multumeste un punct Raspuns fabulos al conducerii la intrebarea daca se teme de Dinamo
Bogdan Bălănescu, președintele lui FC Voluntari, răspuns fabulos la întrebarea „Ți-e frică de Dinamo?”. foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

FC Voluntari a pierdut și meciul din deplasare cu Universitatea Craiova și începe să tremure din ce în ce mai tare pentru prezența în primul eșalon. Ilfovenii, fără victorie de când au fost preluați de Nicolae Dică, ar putea cădea pe loc direct retrogradabil dacă vor continua cu rezultatele proaste. Iar joi, la Voluntari, vine liderul FCSB…

Bogdan Bălănescu, președintele lui FC Voluntari, nu se mulțumește cu un egal în meciul cu FCSB

După deplasarea de la Craiova, pentru FC Voluntari urmează un nou meci de foc în etapa 28 a SuperLigii, contra liderului FCSB. Nu mai e loc de pași greșiți și tocmai de aceea nimeni din tabăra gazdelor nu pare a lua în calcul un nou rezultat negativ, chiar dacă adversarul va fi unul de mare calibru.

ADVERTISEMENT

„E un meci special pentru tine meciul cu FCSB?”, l-a intrebat moderatorul Cristi Coste pe președintele ilfovean Bogdan Bălănescu la FANATIK SUPERLIGA, emisiune transmisă LIVE numai pe site-ul FANATIK.RO în fiecare luni, marți și vineri, de la ora 10:30.

„Nu! Sunt tot 3 puncte, ca și cu Universitatea Craiova, ca și cu Hermannstadt, ca și cu Sepsi… Sigur, încărcătura este destul de mare, pentru că jucăm acasă, suntem în criză de puncte, Dinamo și Botoșani s-au apropiat destul de periculos. Dar sper ca echipa să aibă o reacție, pentru că jocul de la Craiova ne dă speranțe. Și atunci abordăm cu maximă încredere meciul cu FCSB”, a răspuns oficialul clubului ilfovean.

ADVERTISEMENT

„Dacă pentru tine nu e un meci special cu FCSB, sigur va fi pentru Dică. Te mulțumește un punct?”, a continuat moderatorul discuția pe acest subiect, iar răspunsul primit a fost unul oarecum surprinzător.

„Nu cred… În situația în care suntem noi, un punct nu știu cât ne ajută. Sigur, poate să fie un punct de moral, dar vom aborda meciul la victorie”, a replicat sigur pe el Bogdan Bălănescu.

ADVERTISEMENT

Răspunsul fabulos al lui Bogdan Bălănescu la întrebarea „Ți-e frică de Dinamo?”

Actualmente președinte la FC Voluntari, Bogdan Bălănescu a ocupat ani buni un post de conducere la Dinamo, iar dragostea dintâi nu se uită niciodată. Însă soarta face ca acum să se lupte chiar cu fosta sa echipă pentru a rămâne în SuperLigă și din sezonul viitor.

„Ți-e frică de Dinamo?”, a presărat Cristi Coste sare pe o rană deschisă, însă răspunsul lui Bălănescu a fost unul sincer, dar și surprinzător în același timp: „Mi-e frică și de mine, nu numai de Dinamo!”.

ADVERTISEMENT

„Deci ți-e frică de Dinamo… Pentru că Dumitru Dragomir, care e un apropiat al vostru, tot timpul spune că îi e foarte teamă de retrogradarea Voluntariului. Tu cum vezi situația voastră?”, a continuat moderatorul FANATIK SUPERLIGA, emisiune a cărei premieră e disponibilă de la 17:30 în fiecare luni, marți și vineri, pe canalul de YouTube Fanatik și pe pagina de Facebook Horia Ivanovici.

„Eu am mai spus, teamă trebuie să aibă toate echipele care nu intră în play-off. Îmi aduc aminte când am intrat în play-off de pe locul 3 și toată lumea făcea pariuri pe alte echipe, iar pe noi nici nu ne lua în considerare. Așa este la fotbal, fiecare poate să spună ce vrea. Noi încercăm, cu toate mijloacele noastre, să ne salvăm de la retrogradare”, a încheiat Bogdan Bălănescu.

RASPUNS FABULOS la intrebarea “TI-E FRICA DE DINAMO?”

ADVERTISEMENT