Fotbal intern

FC Voluntari negociază transferul lui Laszlo Sepsi! Fundașul stânga a jucat ultima dată la Universitatea Cluj. EXCLUSIV

06.02.2020 | 20:58
FC Voluntari negociaza transferul lui Laszlo Sepsi Fundasul stanga a jucat ultima data la Universitatea Cluj EXCLUSIV
Oficialii clubului FC Voluntari pregătesc un transfer de senzație, iar FANATIK a aflat că ilfovenii negociază cu fundașul stânga Laszlo Sepsi
ADVERTISEMENT

Oficialii clubului FC Voluntari pregătesc un transfer de senzație, iar FANATIK a aflat că ilfovenii negociază cu fundașul stânga Laszlo Sepsi.

FC Voluntari negociază transferul lui Laszlo Sepsi

Directorul executiv al clubului FC Voluntari a declarat că formația de pe ultimul loc din Casa Pariurilor Liga 1 pregătește un transfer important în zilele următoare, dar nu a oferit numele jucătorului.

ADVERTISEMENT

Din informațiile FANATIK, ilfovenii se află în tratative cu fundașul stânga Laszlo Sepsi, care a jucat ultima dată în Liga 2 la echipa Universitatea Cluj. Jucătorul ar urma să vină la Voluntari liber de contract, după ce nu a mai avut nicio înțelegere cu vreun club din vară.

”Are multă experiență și va ajunge aici”

”Este o luptă contracronometru pentru noi. Transfeurile făcute de noi în această iarnă sunt o surpriză pentru iubitorii fotbalului. În pauza de iarnă echipa se resuscitează de fiecare dată. Nu vom retrograda nici în acest an!”, a declarat directorul executiv al ilfovenil, Robert Gherghe.

ADVERTISEMENT

”Pregătim o bombă! Veți vedea un internațional român cu multe meciuri în naționala României. Sunt șanse mari să ajungă în aceste zile la Voluntari. E trecut de 30 de ani, a fost vândut pe mulți bani în trecut, are multă experiență și va ajunge aici”, a spus Gherghe pentru gsp.ro.

Benfica a dat 1,5 milioane de euro pe Sepsi

Laszlo Sepsi, în vârstă de 32 de ani, a jucat în cariera sa la formațiile Gaz Metan Mediaș, Rennes, Gloria Bistrița, Benfica Lisabona, Racing Santander, Politehnica Timișoara, ASA Târgu Mureș, CFR Cluj, FC Nurnberg și Universitatea Cluj.

ADVERTISEMENT

Cea mai scumpă mutare pentru fostul internațional român, care are patru selecții la prima reprezentativă, a venit la începutul anului 2008, atunci când Gloria Bistrița l-a cedat la Benfica Lisabona în schimbul sumei de 1,5 milioane de euro.

Sepsi, al șaptelea transfer al ilfovenilor

Dacă va ajunge la FC Voluntari, Laszlo Sepsi va fi al șaptelea transfer reușit de ilfoveni în această iarnă, după ce i-a adus gratis pe Vlad Morar și Eric de Oliveira, în timp ce Moussa Sanoh, Alexandru Pașcanu, Valentin Cojocaru și Alexandru Tudorie au fost achiziționați sub formă de împrumut.

ADVERTISEMENT

FC Voluntari întâlnește FCSB într-un meci restant din etapa a 18-a din Casa Pariurilor Liga 1. Ilfovenii, care din această iarnă sunt antrenați de Mihai Teja, se află pe ultimul loc în clasament, cu doar 11 puncte în 22 de etape.

ADVERTISEMENT
Tags: