Sport

FC Voluntari – Sepsi Sf. Gheorghe 0-2, în etapa a 14-a din SuperLiga! Covăsnenii ies din criză. Clasamentul actualizat

Sepsi a reușit să se impună în deplasarea de la Voluntari și a ajuns la 18 puncte în clasament grație unei duble reușite de vedeta Ștefănescu.
27.10.2023 | 19:08
FC Voluntari  Sepsi Sf Gheorghe 02 in etapa a 14a din SuperLiga Covasnenii ies din criza Clasamentul actualizat
Sepsi a reușit o victorie clară pe terenul lui FC Voluntari în etapa 14 din SuperLiga. foto: sportpictures
ADVERTISEMENT
27-10-2023
14:31

FC Voluntari - Sepsi Sf. Gheorghe 0-2 (/Ștefănescu 5, 76)

min. 90+4: Arbitrul fluieră finalul partidei.

Clasament SuperLiga

min. 76: Gol Sepsi. Ștefănescu reușește dubla în urma unui șut de la marginea careului

min. 71: Sepsi a reușit să înscrie, însă golul a fost anulat pentru off-side

min. 55: Andrei Dumiter a egalat pentru gazde, însă cabina VAR a anulat golul pentru off-side

min. 46: Jocul s-a reluat

min. 45: Arbitrul a fluierat finalul primei reprize

min. 21: Andrei Dumiter a tras pe spațiul porții, dar Niczuly a fost la post

Min. 5: Gol Sepsi! Ștefănescu profită de o eroare în apărarea gazdelor și deschide scorul

Min. 4: Încă o ocazie mare pentru oaspeți. Ștefănescu a șutat puternic de la marginea careului, dar Jesus a respins

Min. 2: Ocazie imensă pentru Sepsi. Aganovic trage în portar într-o situație de 1 la 1

Min. 1: A început meciul.

27-10-2023
13:53

Echipele de start la FC Voluntari - Sepsi, ora 17:30

FC Voluntari: J. Fernandez – Ricardinho, Paz, Armaș – Boboc, Rață, Crepulja, D. Andrei, Carnat – Nemec, Dumiter. Rezerve: Vâlceanu – Matricardi, Răduț, Cocian, A. Niță, D. Florea, R. Popescu, Droppa, Voican. Antrenor: Ilie Poenaru. 

Sepsi: Niczuly – Oroian, Ciobotariu, Kecskes, Fl. Ștefan – J. Rodriguez, Ninaj – Aganovic, Alimi, Ștefănescu – Debeljuh. Rezerve: D. Moldovan – Bălașa, Kallaku, Rența, C. Matei, I. Gheorghe, R. Varga, Damașcan, Safranko. Antrenor: Liviu Ciobotariu. 

Meciul FC Voluntari – Sepsi Sf. Gheorghe s-a terminat cu victoria gazdelor, scor 0-2. Pentru Sepsi, aceasta este a doua victorie consecutivă în Superligă după o perioadă în care formația lui Ciobotariu a fost în criză de rezultate. Voluntari, de cealaltă parte, nu a mai câștigat din septembrie.

Unde se joacă meciul FC Voluntari – Sepsi Sf. Gheorghe

Întâlnirea FC Voluntari – Sepsi Sf. Gheorghe se dispută vineri, 27 octombrie, de la ora 17:30, pe stadionul Anghel Iordănescu din localitatea ilfoveană, în etapa a 14-a din SuperLiga. Este o partidă din a doua parte a clasamentului, între două echipe care au nevoie de puncte pentru a putea urca în clasament.

ADVERTISEMENT

Neplăcut pentru jucătorii ambelor formații este faptul că atmosfera nu va fi una prea sonoră, pentru că FC Voluntari a rămas echipa cu cei mai puțin suporteri din SuperLiga iar de la Sfântu Gheorghe ar putea fi prezent doar un mic grup de suporteri, la partidele de acasă venind un număr mare de spectatori.

Cine transmite la TV partida FC Voluntari – Sepsi Sf. Gheorghe

Parida FC Voluntari – Sepsi Sf. Gheorghe se joacă vineri, 27 octombrie, de la ora 17:30, pe stadionul Anghel Iordănescu din localitatea ilfoveană, în etapa a 14-a din SuperLiga și va fi televizată pe canalele Digi Sport 1, Orange Sport 1 și Prima Sport 2. O mai puteți viziona intrând pe site-ul FANATIK.RO, în format LIVE VIDEO.

ADVERTISEMENT

La Voluntari vineri, 27 octombrie va fi o vreme variabilă, cu cer mai mult acoperit, dar paradoxal pericolul de ploaie este foarte scăzut, undeva în jur de maxim 10 la sută. Și nici temperatura nu va fi afectată, în sensul în care vom avea în jur de 25 de grade la ora amiezii, posibil cu un grad mai puțin la ora partidei. Arbitrul partidei este Horia Mladinovici din București.

Ce jucători lipsesc din confruntarea FC Voluntari – Sepsi Sf. Gheorghe

La Voluntari tandemul de tehnicieni Ilie Poenaru-Marin Dună își poate pune în practică toate planurile tactice, pentru că au un singur absent, cel de cursă lungă, atacantul U21 George Merloi, operat de ligamente în urma unei accidentări grave suferite în primele etape ale acestui sezon.

ADVERTISEMENT

La Sepsi nu apare în lot fundașul Oteliță, dar are mari șanse să intre încă din primul minut ultima achiziție a covăsnenilor, făcută la puțin timp după eliminarea din play-off-ul Conference League, fundașul central Kecsekes. Titularul obișnuit al postului, Mihai Bălașa, va lua loc pe bancă, urmare a unor evoluții mai puțin sigure din ultimul timp.

Cote la pariuri la jocul FC Voluntari – Sepsi Sf. Gheorghe

Deși joacă în deplasare și abia a reușit să câștige primul meci după șase eșecuri Sepsi este văzută de casele de pariuri ca fiind echipa cu prima șansă în acest meci. Covăsnenii au cotă de 2,60 la victorie față de 3,00 pentru gazde. Șansă dublă X2 are cotă 1,45 iar șansă dublă 1X ajunge la 1,55.  Avem cote mari și la marcarfea golurilor, 1,40 pentru oaspeți și 1,47 pentru Voluntari.

ADVERTISEMENT

Sunt opt meciuri jucate la Voluntari între cele două echipe. Bilanțul arată patru succese ale ilfovenilor, două rezultate de egalitate și tot atâtea victorii în contul echipei vizitatoare. Meciul cu cele mai multe goluri, 4-2 pentru FC Voluntari, a avut loc în 2019. Un singur jucător dintre marcatorii de atunci, Ricardinho de la gazde, mai va fi și acum pe teren.

ADVERTISEMENT