Pariuri sportive

FC Voluntari și Maxbet și-au unit forțele în călătoria spre marea performanță

FC Voluntari a anunțat că a semnat un parteneriat Maxbet, unul dintre cei mai importanți jucători din piața de pariuri sportive online din România.
26.01.2024 | 20:55
FC Voluntari si Maxbet siau unit fortele in calatoria spre marea performanta
FC Voluntari a anunțat că a semnat un parteneriat Maxbet, unul dintre cei mai importanți jucători din piața de pariuri sportive online din România. Sursă foto: Facebook FC Voluntari
ADVERTISEMENT

După disputarea a 22 de etape, ilfovenii se află pe locul 12 în clasamentul din SuperLiga, primul care asigură salvarea de la retrogradare. Echipa lui Ilie Poenaru urmează să joace luni, 29 ianuarie, pe terenul lui CFR Cluj, în runda a 23-a.

Maxbet, sponsor la FC Voluntari

Chiar înaintea deplasării în Gruia, unde vrea să strice debutul lui Adrian Mutu pe banca tehnică a clujenilor, FC Voluntari a dezvăluit că Maxbet este noul partener al clubului ilfovean.

ADVERTISEMENT

”Profităm de această ocazie pentru a face un anunț important din viața echipei noastre. Începând de astăzi ne-am unit forțele cu un nou partener oficial, care va fi alături de noi în călătoria spre marea performanță.

Ne bucurăm să anunțăm parteneriatul cu MaxBet Online, unul dintre cei mai importanți jucători din piața de pariuri sportive online din România. Astfel, orientarea MaxBet.ro către publicul pasionat de fotbal aduce un sprijin în plus competiției noastre.

ADVERTISEMENT

Împreună vrem să ducem fotbalul din Voluntari la alt nivel și să dezvoltăm în continuare un club sănătos, care poate oferi jucători de perspectivă fotbalului românesc. Bun venit în familia FC Voluntari, MaxBet.ro!

Fie ca această colaborare să fie însoțită de cât mai multe succese pe care să le sărbătorim împreună!”, se arată în comunicatul postat pe pagina de Facebook a clubului FC Voluntari.

ADVERTISEMENT

FC Voluntari, întăriri în pauza de iarnă

FC Voluntari are un obiectiv îndrăzneț în finalul sezonului regulat din SuperLiga. Echipa condusă de tandemul Ilie Poenaru – Marin Dună vrea să dea lovitura și să se califice în play-off.

Pentru acest lucru, ilfovenii s-au pus pe transferat jucători, iar unul dintre cei sosiți este Andrei Ciobanu de la Rapid. Mijlocașul în vârstă de 25 de ani a fost împrumutat în prima parte a sezonului la Politehnica Iași.

ADVERTISEMENT

După deplasarea din Gruia, pentru FC Voluntari urmează un meci extrem de important pentru viitorul acestui sezon. În etapa a 24-a din SuperLiga, ilfovenii primesc vizita lui FC Hermannstadt, formație care atacă play-off-ul.

ADVERTISEMENT
Tags: