Sport

FC Voluntari – Universitatea Craiova 0-0, în etapa 12 din SuperLiga. Oltenii lasă două puncte în Ilfov

Universitatea Craiova a jucat foarte modest la Voluntari și obține doar un punct, scor 0-0. Mitriță a ratat o lovitură de pedeapsă.
07.10.2023 | 19:38
FC Voluntari  Universitatea Craiova 00 in etapa 12 din SuperLiga Oltenii lasa doua puncte in Ilfov
Vadim Rață și Alexandru Mitriță, în duel pentru balon la meciul FC Voluntari - Universitatea Craiova. Sursă foto: Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
ADVERTISEMENT
07-10-2023
14:36

FC Voluntari - Universitatea Craiova 0-0

Clasament SuperLiga
Clasament SuperLiga

Vezi aici cele mai importante faze

Min. 90+8: Final de meci după o repriză foarte anostă.

Min. 51 – Mitriță ratează penalty-ul pe care tot el l-a obținut după un fault în careu comis de Pas. Atacantul oltenilor a șutat în dreapta portarului, dar Jesus Fernandez a reușit să respingă.

Min. 45 – Prima repriză se încheie fără vreo mare ocazie la cele două porți.

Min. 21 – Oltenii domină jocul, dar nu se apropie de poarta ilfovenilor.

Min. 1 – A început meciul.

Echipele de start la meciul FC Voluntari – Universitatea Craiova.

FC Voluntari: Fernandez – Paz, Matricardi, Armaș – Boboc, Miranda, Voican, Carnat – Rață, Nemec, Dumiter. Rezerve: Vâlceanu, Cocian, Niță, Bozickovic, Florea, D. Andrei, R. Popescu, Răduț, Crepulja. Antrenor: Marin Dună

Universitatea Craiova: L. Popescu – Căpățînă, Screciu, R. Silva, Bancu – A. Crețu, Kurtic, Houri – Danciu, Koljic, Mitriță. Rezerve: Lazar, Badelj, Ndong, Ișfan, Baiaram, Rogoljic, Ivan, Markovic. Antrenor: Dragoș Bon

Meciul FC Voluntari – Universitatea Craiova are loc sâmbătă, 7 octombrie, cu începere de la ora 18:45, în cadrul etapei a 12-a din SuperLiga. FC Voluntari a reușit să scoată  un egal alb etapa trecută la Arad, după ce gazdele au ratat din toate pozițiile iar Universitatea Craiova a câștigat pe teren propriu cu 2-1 în fața lui Sepsi Sf. Gheorghe. Ilfovenii trec printr-o  perioadă mai puțin fastă în care singurul rezultat notabil a venit din etapa 1 a grupelor Cupei României, victorie cu 2-0 acasă cu Farul.

Unde se joacă meciul FC Voluntari – Universitatea Craiova

Confruntarea FC Voluntari – Universitatea Craiova se desfășoară sâmbătă, 7 octombrie, de la ora 18:45, pe stadionul Anghel Iordănescu din localitatea ilfoveană, în etapa a 12-a din SuperLiga. Va fi un meci greu în primul rând pentru echipa locală și asta nu atât din pricina superiorității valorice a oaspeșților, pentru că și FC Voluntari are destui jucători cu multă experiență în echipă.

ADVERTISEMENT

Va fi un meci greu pentru ilfoveni ca urmare a faptului că aceștia au doar o mână de suporteri iar stadionul se va însufleți ca urmare a prezenței fanilor veniți de la Craiova, care vor transforma arena ca și când jocul ar avea loc în Bănie, o presiune care poate crea multe probleme la nivel mental jucătorilor aflați încă sub comanda lui Ilie Poenaru.

Cine transmite la TV partida FC Voluntari – Universitatea Craiova

Partida FC Voluntari – Universitatea Craiova se joacă duminică, 8 octombrie, de la ora 18:45,  pe stadionul Anghel Iordănescu din localitatea ilfoveană, în etapa a 12-a din SuperLiga. V  și este transmisă în direct pe micile ecrane pe canalele Digi Sport 1, Orange Sport 1 și Prima Sport 2. O mai puteți viziona intrând pe site-ul FANATIK.RO, în format LIVE VIDEO.

ADVERTISEMENT

La Voluntari sâmbătă, 7 octombrie, va fi o vreme de toamnă târzie, extrem de frumoasă, cu cerul mai mult senin pe tot parcursul zilei, ici colo mici înnorări trecătoare, dar pericolul ploii trebuie exclus total. Maxima zilei va urca în termometre până la 24 de grade la ora amiezii. La ora începerii partidei vor mai fi în jur de 20-21 grade, optim pentru spectacolul sportiv. Meciul va fi condus de arbitrul Adrian Cojocaru din Galați.

Ce absențe sunt în întâlnirea FC Voluntari – Universitatea Craiova

La FC Voluntari situația rămâne tensionată în privința continuității pe bancă a antrenorului Ilie Poenaru chiar și după succesul din Cupă cu Farul și egalul de la Arad. Tehnicianul ilfovenilor are un singur absent, cel de lungă durată, George Merloi și în rest vor fi pe teren absolut toți jucătorii cheie în fiecare compartiment.

ADVERTISEMENT

Corneliu Papură știe că va fi un meci greu pentru echipa sa și nu îi are în lot pe fundașul macedonean Zajkov, care revine abia la primăvară și pe Ștefan Vlădoiu. În schimb alt Ștefan, Bairam, este apt și va juca iar Andrei Ivan ar putea primi o nouă șansă și să fie vârful echipei din Bănie la acest meci.

Cote la pariuri la jocul FC Voluntari – Universitatea Craiova

Echipa craioveană este favorită certă la obținerea celor trei puncte în acest meci, cota spunând totul despre încrederea mare a caselor de pariuri în trupa lui Corneliu Papură. Acasta a primit 1,70 la victorie iar ilfovenii ajung în vârful muntelui ca și cotă dacă reușesc să răstoarne pronosticurile, pentru că au 5.25. Șansă dublă 1X are cotă 2,30 iar un gol marcat de gazde ajunge la 1,55, semn că nu este de loc imposibil ca Voluntari să marcheze.

ADVERTISEMENT

În privința meciurilor directe, care au început din 2015 avem două succese ale ilfovenilor, atenție, chiar în ultimele două partide, trei remize și zece succese ale oltenilor. Ultimul dintre ele datează însă din 2019, ceea ce ar trebuie să pună pe gânduri pe doritorii de a merge decis pe mâna craiovenilor.

ADVERTISEMENT