Fotbal intern

FCSB 2 – Dinamo 2 s-a încheiat. Gafe incredibile și un scor strâns. Video

13.11.2020 | 15:50
FCSB 2  Dinamo 2 sa incheiat Gafe incredibile si un scor strans Video
ADVERTISEMENT

A fost derby mare în Liga 3. FCSB 2 – Dinamo 2 s-a jucat la baza sportivă a roș-albaștrilor, iar Gigi Becali a ordonat ca echipa secundă să se bazeze pe nume importante la acest duel.

FCSB 2 i-a avut în teren pe Ștefan Cană, Marius Briceag, Alexandru Pantea, Răzvan Oaidă sau Alexandru Buziuc, oameni care au cochetat și cu prima formație a lui Anton Petrea.

ADVERTISEMENT

Și la Dinamo 2 au jucat fotbaliști importanți precum Andrei Sin, Ionuț Șerban sau Andreas Mihaiu, însă „câinii mici” au avut în componență mai mulți tineri decât adversarii lor.

UPDATE, 13 noiembrie, ora 16:00 / S-a încheiat duelul dintre FCSB 2 și Dinamo 2. Roș-albaștrii au deschis scorul prin Buziuc, dintr-un penalty stupid comis de fundașul dreapta dinamovist. „Câinii” au egalat prin Andreas Mihaiu, după o lovitură de la 11 metri dictată după un henț pe linia porții făcut de un jucător de la FCSB 2 care a fost și eliminat. Golul decisiv a fost marcat în ultimul minut de tânărul Ciprian Timiș, care a profitat de o eroare incredibilă a unui fundaș central dinamovist, care i-a oferit mingea pe tavă. În celălalt meci al după-amiezii, CSA Steaua a câștigat cu 5-1 la Balotești după un hattrick reușit de Rareș Enceanu. În aceste condiții, Steaua termină anul pe locul 1, urmată îndeaproape de FCSB 2, care se află la două puncte în spatele elevilor lui Daniel Oprița.

ADVERTISEMENT

FCSB 2 – Dinamo 2, derby la baza din Berceni

Partida dintre FCSB 2 și Dinamo 2 se joacă vineri, 13 nooiembrie, cu începere de la ora 14:00 și reprezintă un nou episod dintr-o serie extrem de disputată, în care FCSB 2 încearcă să oprească promovarea celor de la CSA Steaua.

Meciul dintre cele două echipe secunde ale marilor rivali din Liga 1 se dispută în etapa a 10-a a Ligii 3, iar gazdele vin după o serie excelentă de șapte victorii consecutive.

ADVERTISEMENT
Echipele de start din FCSB 2 - Dinamo 2
Echipele de start din FCSB 2 – Dinamo 2

De partea cealaltă, Dinamo 2 este pe locul trei, cu 14 puncte, iar forma elevilor lui Emil Ursu s-a îmbunătățit în ultimele etape. În runda precedentă, „câinii” au remizat 2-2 pe teren propriu cu Metalul Buzău.

Duelul dintre cele două formații este transmis în direct pe contul de Youtube al celor de la FCSB. În prima partidă dintre cele două formații, dinamoviștii s-au impus cu 3-2, în Ștefan cel Mare, după ce fuseseră conduși cu 2-0.

ADVERTISEMENT

CSA Steaua joacă la Balotești, de la aceeași oră

Și liderul seriei din Liga 3, CSA Steaua, evoluează de la aceeași oră în deplasare, la CS Balotești. Formația lui Daniel Oprița a avut un parcurs excelent în acest sezon, fiind neînvinsă.

CSA Steaua este pe primul loc, cu 23 de puncte și nu a suferit nicio înfrângere în turul campionatului, având șapte victorii și două rezultate de egalitate.

În prima etapă a returului, „militarii” evoluează împotriva ultimei clasate. CS Balotești a obținut un singur punct în turul sezonului și are un golaveraj dezastruos, -24.

 

ADVERTISEMENT