Sport

FCSB a aflat de la CSA Steaua dacă are voie să joace în Ghencea! „Le mulțumim fierbinte că au răspuns în timp util”

FCSB a aflat de la CSA Steaua că nu va putea să joace meciurile cu CFR Cluj și FC Botoșani pe arena din Ghencea, însă motivul este unul bizar.
08.12.2022 | 19:32
FCSB a aflat de la CSA Steaua daca are voie sa joace in Ghencea Le multumim fierbinte ca au raspuns in timp util
FCSB a aflat de la CSA Steaua dacă are voie să joace în Ghencea, Sursă foto: cni.ro
ADVERTISEMENT

Mihai Stoica, managerul general al vicecampioanei României, a dezvăluit cum s-a justificat Clubul Sportiv al Armatei Steaua în privința deciziei luate.

FCSB a aflat de la CSA Steaua dacă are voie să joace în Ghencea

MM Stoica a vorbit despre motivul pentru care CSA Steaua nu a permis din nou accesul în Ghencea celor de la FCSB, dezvăluind motivul invocat de „militari”.

ADVERTISEMENT

„Am primit un răspuns de la CSA, le mulțumim fierbinte că au răspuns în timp util. Lipsa cadrului legislativ ar fi un motiv, dar mai e încă unul, că exact de pe 15 până pe 19, deci exact când jucăm cu CFR Cluj și Botoșani, sunt lucrări de mentenanță, ăsta e răspunsul oficial.

Cu CFR vom juca pe Arena Națională, la o zi după ce joacă Rapidul, nu mai contează, o să vedem cum va fi, am garanția că terenul se va prezenta bine chiar și în aceste condiții”, a mai spus MM Stoica, la TV OrangeSport.

ADVERTISEMENT

Până acum, CSA Steaua nu oferise răspunsuri la solicitările FCSB-ului

A fost un prim răspuns pe care CSA Steaua l-a oferit FCSB-ului la solicitarea „roș-albaștrilor” de a juca pe stadionul din Ghencea, conform spuselor lui Mihai Stoica.

„Ne cam încurcă meciurile Rapidului cu Fiorentina și cu Borussia Dortmund, pentru că ele trebuie să se antreneze pe Arena Națională.

ADVERTISEMENT

Azi am trimit o solicitare domnului Bichir. Solicităm să primim aprobare, să jucăm, plătind, următoarele două meciuri de pe teren propriu pe Ghencea, cu CFR și cu Botoșani.

Nu am primit niciun răspuns până acum la solicitarea pentru meciurile cu Mioveni și cu Rapid. Dacă nici acum nu primim un răspuns, înseamnă că cineva nu vrea să bage câteva mii de euro în visteria statului și va trebui să răspundă penal”, spusese MM Stoica în urmă cu câteva zile.

ADVERTISEMENT

  • Cota BETANO pentru FCSB: 6,10 este cota pentru „2 solist” la FC Botoșani – FCSB. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT