Sport

FCSB a cerut ajutorul rivalei CFR înainte de duelul cu ”U” Cluj. Răspunsul oferit de oficialii campioanei: „Nu schimbă cu nimic rezultatul”. Video

FCSB le-a cerut o mână de ajutor celor de la CFR înaintea duelului cu marea rivală a ardelenilor, Universitatea Cluj în prima etapă a returului din SuperLiga.
29.10.2022 | 14:19
FCSB a cerut ajutorul rivalei CFR inainte de duelul cu U Cluj Raspunsul oferit de oficialii campioanei Nu schimba cu nimic rezultatul Video
FCSB le-a cerut o favoare celor de la CFR înainte de meciul cu Universitatea Cluj. Sursă foto: Sport.pictures.eu
ADVERTISEMENT

Pornind din Belgia, FCSB a zburat direct la Cluj, pentru duelul cu „șepcile roșii”, care va avea loc luni, 31 octombrie, de la ora 21:00. Formația pregătită de Nicolae Dică le-a trimis o solicitare oficialilor CFR-ului, cealaltă echipă românească din Conference League, pentru a primi acordul de a se antrena la baza lor înainte de meciul cu ”U” Cluj.

CFR Cluj, mână de ajutor pentru FCSB înainte de meciul cu ”U” Cluj

FCSB și-a luat adio de la Conference League, după remiza, scor 2-2 cu Anderlecht de la Bruxelles. Din Belgia, „roș-albaștrii” au zburat direct la Cluj, pentru meciul cu Universitatea.

ADVERTISEMENT

Echipa finanțată de Gigi Becali i-a cerut o favoare campioanei României în care a cerut să se poată pregăti la baza lor de antrenament. Echipa lui Dan Petrescu a răspuns afirmativ.

„Parcă au 3 antrenamente (n.r. – în baza CFR-ului), din ce ştiu eu. Ne-au solicitat și ne-am dat acordul să meargă”, a comentat Marius Bilașco, potrivit Orange Sport.

ADVERTISEMENT

FCSB a luat modelul Slaviei și „Științei” și se va antrena la baza ardelenilor: „Nu-ţi schimbă cu nimic rezultatele de a doua zi”

Pentru că CFR va merge în Giulești, pentru duelul cu Rapid, ardelenii le-au dat cale liberă celor de la FCSB de a se antrena la baza de antrenament. De asemenea, Marius Bilașco a dezvăluit că ardelenii au răspuns afirmativ, când a fost cazul, și la solicitările Slaviei și Craiovei lui Rădoi.

„Şi cei de la Slavia Praga ne-au cerut să facă un antrenament în dimineaţa jocului şi bineînţeles că le-am permis. Craiova, înainte de meciul cu noi, la fel, cu Mirel Rădoi, cu o zi înainte de meci au făcut antrenament acolo. Nu-ţi schimbă cu nimic rezultatele de a doua zi.

ADVERTISEMENT

Până la urmă, e o normalitate să faci un asemenea lucru. Din punctul meu de vedere, nu schimbă cu nimic rezultatul de a doua zi faptul că s-a antrenat la tine pe teren”, a mai spus Marius Bilașco.

Gigi Becali, după remiza cu Anderlecht: „Dacă aș fi patron la altă echipă l-aș cumpăra doar pe Cordea”

Speranțele lui Becali de a învinge Anderlecht au fost spulberate. „Roș-albaștrii” au reușit doar o remiză cu belgienii și au părăsit Conference League. Patronul a dezvăluit că dacă ar finanța altă echipă și și-ar dori un jucător din lotul „roș-albastru” singurul interesant ar fi Cordea.

ADVERTISEMENT

„Dacă aș fi patron la altă echipă, aș lua un singur jucător de la FCSB. Singurul pe care l-aș cumpăra la ora asta e Cordea”, a declarat Becali, la Pro Arena.

Becali nu a ezitat să-i laude pe fotbaliștii, care în opinia sa, se află într-o formă bună. „Compagno am zis că e în primii 3 atacanți pe care i-am avut. Aseară, la ce am văzut, se bate la primele două locuri cu Kapetanos, poate chiar mai bun. S-a bătut cu toată lumea.

„M-a mulțumit că am câștigat un jucător, Pantea. E un câștig și Târnovanu, dar banii primiți, 4 milioane de euro, e cel mai mare câștig”, a mai spus Gigi Becali.


  • Cota BETANO pentru FCSB: 1,31 este cota pentru „x2 și sub 5,5 goluri” la Universitatea Cluj – FCSB. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT