Sport

Gigi Becali surprinde după meciul cu Anderlecht: „Dacă aș fi patron la altă echipă, aș lua un singur jucător de la FCSB!”

Deși cere zeci de milioane pe jucătorii săi și a cheltuit 6 milioane de euro pe transferuri în acest sezon, Gigi Becali este încântat de un singur fotbalist de la FCSB.
29.10.2022 | 10:18
Gigi Becali surprinde dupa meciul cu Anderlecht Daca as fi patron la alta echipa as lua un singur jucator de la FCSB
Gigi Becali ar putea încasa pe Andrei Cordea 1,5 milioane de euro, conform cotei de pe Transfermarkt. Sursă foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT

Gigi Becali a tunat după Anderlecht – FCSB 2-2 și i-a criticat pe fotbaliștii săi pentru jocul prestat la ultimele meciuri.

Becali ar transfera un singur jucător de la FCSB: „Dacă aș fi patron la altă echipă l-aș cumpăra doar pe Cordea”

Patronul FCSB-ului a intervenit la ProArena și a făcut declarație sugestivă despre jucătorii săi pe care speră să ia milioane bune.

ADVERTISEMENT

„Dacă aș fi patron la altă echipă, aș lua un singur jucător de la FCSB. Singurul pe care l-aș cumpăra la ora asta e Cordea”.

Transferat pentru 1,5 milioane de euro de la FC U Craiova, Compagno a reușit să marcheze primul gol în cupele europene. Cu toate acestea, Becali nu e impresionat de atacantul italian.

ADVERTISEMENT

„Pe Compagno stai, trebuie să demonstreze, gata, după trei meciuri l-am vândut. Aseară dacă juca și Cordea, îl țineam și pe Olaru tot meciul, îi băteam, că erau slabi”.

Gigi Becali îi laudă pe Compagno, Pantea și Târnovanu

Gigi Becali îl are totuși la inimă pe italian și așteaptă să marcheze goluri multe la FCSB: „Compagno am zis că e în primii 3 atacanți pe care i-am avut. Aseară, la ce am văzut, se bate la primele două locuri cu Kapetanos, poate chiar mai bun. S-a bătut cu toată lumea”.

ADVERTISEMENT

Alexandru Pantea l-a surprins de asemenea plăcut pe patronul FCSB: „M-a mulțumit că am câștigat un jucător, Pantea. E un câștig și Târnovanu, dar banii primiți, 4 milioane de euro, e cel mai mare câștig”.

Deși putea să încaseze 500.000 de euro cu o victorie la Bruxelles și ar fi rămas în cursa pentru calificare în „primăvara” europeană, Gigi Becali nu a fost interesant de meciul cu belgienii: „Mă interesează meciul cu Universitatea Cluj mai mult decât Anderlecht”, a mai spus Gigi Becali pentru sursa citată.

ADVERTISEMENT

Chiar și așa, cel mai important lucru pentru omul de afaceri e suma consistentă pe care a încasat-o din participarea în grupele Conference League: „Pe mine mă mulțumesc banii, că altfel nu îi pot mulțumi nici pe jucători. Să dea Domnu’ să batem pe West Ham, să luăm încă 500.000”.


  • Cota BETANO pentru FCSB: 1,31 este cota pentru „x2 și sub 5,5 goluri” la Universitatea Cluj – FCSB. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT
Gigi Becali a dezvăluit discuția avută cu soția sa înainte de sărbătoarea de...
Gigi Becali a dezvăluit discuția avută cu soția sa înainte de sărbătoarea de titlu de pe Arena Națională: „Luminița, Luminița”
Piloții ucraineni folosesc tehnica periculoasă „nevăstuica sălbatică” pentru a distruge apărarea antiaeriană a...
Piloții ucraineni folosesc tehnica periculoasă „nevăstuica sălbatică” pentru a distruge apărarea antiaeriană a Rusiei
EXCLUSIV Scandal în primăria lui Nicușor Dan din cauza FCSB. Gigi Becali și-a...
EXCLUSIV Scandal în primăria lui Nicușor Dan din cauza FCSB. Gigi Becali și-a trimis „soldaţii” să facă presiuni uriașe pentru a-și impune regulile
"M-am întors la el, dar nu a mai zis nimic". Gheorghe a murit sub ochii iubitei, ucis de un capac de canal, în Belgia. Urma să se căsătorească la vară
Pensia infimă pe care o primește Florin Piersic de la statul român. Averea...
Pensia infimă pe care o primește Florin Piersic de la statul român. Averea adunată și singurul lux pe care și l-a permis actorul
Kanye West și-a filmat iubita în pat și a distribuit imaginile pe internet!...
Kanye West și-a filmat iubita în pat și a distribuit imaginile pe internet! Cum a pus-o să stea / FOTO
Florin Piersic a întrebat-o pe Carmen Harra câți ani va trăi! Ce răspuns...
Florin Piersic a întrebat-o pe Carmen Harra câți ani va trăi! Ce răspuns i-a dat clarvăzătoarea
Locul din România în care apele fac minuni. Mulți bolnavi se tratează aici
Locul din România în care apele fac minuni. Mulți bolnavi se tratează aici
Florin Piersic a întrebat-o pe Carmen Harra câți ani va trăi. Ce răspuns...
Florin Piersic a întrebat-o pe Carmen Harra câți ani va trăi. Ce răspuns i-a dat clarvăzătoarea. "El este codificat cu cifra 11"
Mihai Leu, internat de urgență la Spitalul Fundeni. Medic: „A fost adus cu...
Mihai Leu, internat de urgență la Spitalul Fundeni. Medic: „A fost adus cu elicopterul de la Hunedoara”
Două zodii din horoscop își împlinesc un vis în săptămâna 13-19 mai. Vor...
Două zodii din horoscop își împlinesc un vis în săptămâna 13-19 mai. Vor primi o veste complet neașteptată