Sport

FCSB a deschis scorul cu Mioveni dintr-un penalty jenant acordat de Marcel Bîrsan: “Nici înainte de Revoluție nu am văzut așa ceva”

FCSB a primit o nesperată mână de ajutor în meciul cu CS Mioveni. Decimată din cauza exploziei de COVID, vicecampioana a deschis scorul dintr-un penalty inventat de centralul Marcel Bîrsan.
16.10.2021 | 22:07
FCSB a deschis scorul cu Mioveni dintrun penalty jenant acordat de Marcel Birsan Nici inainte de Revolutie nu am vazut asa ceva
ADVERTISEMENT
16-10-2021
20:22

Adrian Porumboiu, vehement după arbitrajul din FCSB - Mioveni 3-0: "Nu se poate să dai penalty"

Adrian Porumboiu a fost chiar mai vehement în privința fazei la care Marcel Bârsan a dictat penalty pentru FCSB. De asemenea, spune că și-a dat seama și în direct că a fost ofsaid la golul doi, dar că acea eroare este scuzabilă.

“Nici înainte de Revoluție n-am văzut așa ceva! Nu se poate să dai penalty aici! N-ai demnitate de arbitru! Să plece toți de la Comisie după o astfel de fază! Se vede că Bîrsan nu simte jocul, n-are nicio treabă”

“Este ofsaid la golul doi, mi-am dat seama din live. Dar se întâmplă astfel de faze. Nu poți să-i incriminezi pentru o astfel de eroare, e o situație obișnuită. Problema e la prima fază, unde nu găsesc nicio explicație”, a spus Adrian Porumboiu pentru Gsp.

Florin Tănase a revenit cu gol în primul 11 al celor de la FCSB. E drept că ultimul golgheter al Ligii 1 a beneficiat de o decizie pripită a arbitrului Marcel Bîrsan.

La scorul de 0-0, în minutul 55 a întâlnirii de la Buzău, centralul partidei a dictat lovitură de la 11 metri pentru FCSB, după o intervenție la mine a lui Scarlatache.

ADVERTISEMENT

Decizia lui Marcel Bîrsan a descătușat-o pe FCSB

Într-un moment extrem de delicat pentru FCSB, căpitanul roș-albaștrilor a deschis scorul la Buzău cu largul concurs al arbitrului Marcel Bîrsan.

La un duel în suprafața de pedeapsă, între Scarlatache și Claudiu Keșeru, atacantul roș-albaștrilor a căzut și a solicitat penalty.

ADVERTISEMENT

După câteva momente de ezitare, Bârsan a arătat punctul cu var, iar căpitanul vicecampioanei a transformat lovitura de pedeapsă cu o execuție sigură, șut la firul ierbii, lângă bară.

Și golul doi al roș-albaștrilor a fost înscris la capătul unei faze care ridică suspiciuni. Keșeru a șutat din interiorul careului, portarul a reușit să respingă, dar balonul a rămas împotmolit în noroi și venit din spate Dumiter îl împinge  în poartă.

ADVERTISEMENT

Însă, există suspiciune de ofsaid la Claudiu Keșeru, atacantul celor de la FCSB fiind pe traiectoria șutului, în fața mingii în momentul în care aceasta a fost înțepată de Dumiter.

Au rezolvat meciul în 13 minute

Afectată grav de explozia de cazuri de COVID care au decimat echipa, vicecampioana FCSB a găsit resursele să alinieze o echipă validă la meciul cu CS Mioveni.

ADVERTISEMENT

Mai mult, roș-albaștrii au rezlvat meciul în doar 13 minute după decizia lui Marcel Bârsan de a acorda penalty pentru FCSB. După reușitele lui Tănase și Dumiter, a venit rândul lui Claudiu Keșeru să-și treacă numele pe lista marcatorilor.

Reușita internaționalului român a venit în minutul 69. Miron l-a găsit excelent cu o pasă filtrantă și fostul golheter al Ligii 1 a finalizat cu o execuție frumoasă în vinclu.

CS Mioveni, care oricum nu a contat cu adevărat în întâlnirea cu FCSB, nu a găsit resurse să reintre în meci și a cedat un joc pe care, măcar după problemele cu care s-au confruntat roș-albaștrii, ar fi putut să-l gestioneze mai bine.


  • (P) Cota BETANO pentru Farul – FCSB: 2,10 este cota pentru „2 solist”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT