Sport

Dinu Todoran recunoaște implicarea lui Gigi Becali la schimbări: „Știți foarte bine cum se procedează la noi!”

FCSB înfruntă FC Botoşani în deplasare în primul joc din Liga 1. Roş-albaştrii au operat trei schimbări la pauză.
15.07.2021 | 22:30
Dinu Todoran recunoaste implicarea lui Gigi Becali la schimbari Stiti foarte bine cum se procedeaza la noi
ADVERTISEMENT
15-07-2021
19:38

Dinu Todoran recunoaște implicarea lui Gigi Becali la schimbări: „Știți foarte bine cum se procedează la noi!”

La finalul partidei, Dinu Todoran a fost întrebat despre cele 3 schimbări de la pauză, iar acesta a răspuns franc: „Ştiţi foarte bine cum se procedează la noi. Nu are rost să mă mai întrebaţi“, recunoscând faptul că Gigi Becali a dictat modificările.

Au fost singurele cuvinte ale noului antrenor de la FCSB legate de cele 3 schimbări făcute la pauză.

FC Botoşani primeşte vizita lui FCSB în primul meci din noul sezon de Liga 1. La pauză scorul a fost egal, 0-0, după 45 de minute în care s-a jucat mai mult în jumătatea moldovenilor.

FSCB a făcut 3 schimbări la pauză

Cu toate acestea, FCSB a revenit la obiceiurile ei mai vechi şi a făcut 3 schimbări la pauza meciului, ambii fundaşi centrali fiind schimbaţi.

ADVERTISEMENT

Au ieşit, aşadar, Stipe Vucur şi Denis Haruţ, înlocuiţi de Ovidiu Popescu şi Iulian Cristea. Alexandru Creţu a fost retras în mijlocul apărării, iar Ovidiu Popescu i-a preluat poziţia din centrul terenului.

De asemenea, noul atacant al roş-albaştrilor, cehul Ondrasek, şi-a făcut şi el debutul în Liga 1, intrând în locul lui Răzvan Oaidă, autor al unei bare în prima repriză.

ADVERTISEMENT

Vârful venit în această vară şi-a luat locul în poziţia de număr nouă. Căpitanul Florin Tănase, care a evoluat în centrul atacului în primele 45 de minute, a coborât inter stânga.

Recordul a fost stabilit în Supercupa cu CFR

Nu este prima dată când FCSB face multe schimbări la pauză, unele dintre ele inexplicabile. Se ştie faptul că patronul Gigi Becali ordonă înlocuirile atunci când nu îi place ceea ce se întâmplă pe teren.

ADVERTISEMENT

În pauza Supercupei cu CFR Cluj, din sezonul precedent, disputată pe 15 aprilie, Toni Petrea a făcut 5 modificări la pauză. Antrenorul de atunci a scor mai mulţi fotbalişti care erau titulari de drept şi a introdus jucători de plan secund.

„Dacă tot suntem sclavi, ne distrăm și noi cu ce putem să facem“, explica Gigi Becali, supărat pe FRF că echipele nu au fost consultate în privinţa stadionului pe care să se dispute meciul.

ADVERTISEMENT

Croitoru a mutat de două ori

Şi Marius Croitoru a mutat la pauza meciului cu FCSB. Antrenorul lui FC Botoşani i-a scos pe Remacle şi Kage, iar în locul lor au intrat Ejouma şi Sila.

Remacle a făcut un joc destul de bun în centrul liniei mediane a moldovenilor. A primit, însă, un cartonaş galben în minutul 43 şi era în pericol de eliminare, pe fondul presiunii pe care a pus-o FCSB pe apărarea adversă în repriza secundă.

Kage a încercat multe, dar a reuşit puţine în cele 45 de minute în care a evoluat. A şutat din întoarcere în minutul 15, după o pasă venită de la Ţigănaşu, dar execuţia a fost destul de moale şi Andrei Vlad a reţinut.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – Şahtior Karagandy: 1,33 este cota pentru „FCSB câștigă”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT