Fotbal intern

FCSB – Academica, scor 2-3. Prima reacţie: „Man, Tănase şi Coman au produs pericol în permanenţă“

06.06.2020 | 13:34
ADVERTISEMENT

FCSB dispută cel de-al doilea amical dinaintea reînceperii Ligii 1 în compania celor de la Academinca din Clinceni. Meciul a început la 11:30 şi se joacă în baza de pregătire de la Berceni. Scorul final a fost 2-3, după un penalty transformat de Moussa în minutul 111.


 

UPDATE 6 iunie, ora 15:05 / Sorin Paraschiv, component al echipei patronate de Becali care atingea semifinala de Cupa UEFA din 2006 şi actual team manager la Clinceni, a declarat pentru Digisport: „A fost un test bun. Băieții noștri s-au simțit foarte bine, au arătat foarte bine din punct de vedere fizic. A fost primul meci după pauza provocată de pandemie. Cei de la FCSB au mai jucat unul acum trei zile. Pentru noi, totul a fost foarte bine pentru un ultim test înainte de reluarea sezonului. Am arbitrat noi.

ADVERTISEMENT

Îi știam pe cei de la FCSB. Au jucători foarte buni. Man, Tănase și Coman au creat produs pericol în permanenţă. Oaidă, la mijloc, a alergat foarte mult. Trebuie să-i vedem în meciurile oficiale, pentru că cele amicale nu sunt foarte concludente. Toată lumea e greoaie. Pentru noi a fost un test fizic foarte bun. Cred că asta vrea toată lumea acum, ca jucătorii să fie puși la punct din punct de vedere fizic“.


Livetext FCSB – Academica, scor 2-2

  • FINAL DE MECI. FCSB pierde şi al doilea amical împotriva unei echipe de play-out. 2-3
  • min.111: GOL Academica! Oaspeţii au înscris din penalty, prin Moussa. 2-3
  • min. 64: GOL Academica! A înscris Ndongala. Scorul este acum 2-2
  • min. 55: GOL FCSB! Dennis Man marchează şi îşi aduce echipa în avantaj. 2-1
  • min. 45+2: GOL Academica! Buziuc egalează. 1-1
  • min. 32: GOL FCSB! Florin Tănase transformă un penalty şi deschide scorul. 1-0
ADVERTISEMENT

Echipele de start

FCSB, 4-3-3: A. Vlad – Ov. Popescu, B. Planic, D. Nedelcu, I. Panţîru – R. Oaidă, L. Filip, D. Olaru – D. Man, Fl. Tănase, Fl. Coman

Academica 4-3-3: M. Santos – G. Matei, Fl. Bejan, R. Patriche, M. Dobrescu – Al. Albu, E. Cebotaru, Cr. Merloi – Ad. Șut, Robert Ion, Buziuc

ADVERTISEMENT

Pentru formaţia lui Becali este cel de-al doilea amical, după cel pierdut în faţa celor de la FC Voluntari cu 0-2.

FCSB şi Academica s-au întâlnit în Liga 1 de două ori, roş-albaştrii câştigând cu 3-0 în deplasare, dar remizând 0-0 pe Arena Naţională.

ADVERTISEMENT

FCSB este pe locul al doilea în play-off, la patru puncte de liderul CFR Cluj, împotriva căruia va debuta la reînceperea competiţiilor, pe 14 iunie, ora 20:00.

Academica e pe locul de baraj din play-out, devansată de Hermannstadt şi Dinamo cu câte 3 puncte şi Poli Iaşi cu 2 puncte, în timp ce Chindia şi FC Voluntari încheie clasamentul. Academica debutează cu FC Voluntari.

ADVERTISEMENT