Sport

FCSB – Academica Clinceni 3-2. Keșeru, Vinicius și Ianis Stoica au marcat. Edi Iordănescu înfuriat de problemele din apărare. Video

FANATIK.RO vă oferă informaţii despre meciul FCSB - Academica Clinceni, care are loc sâmbătă, 25 septembrie, de la ora 21:00, în etapa a 10-a din Liga 1
25.09.2021 | 23:30
FCSB  Academica Clinceni 32 Keseru Vinicius si Ianis Stoica au marcat Edi Iordanescu infuriat de problemele din aparare Video
ADVERTISEMENT
25-09-2021
17:15

FCSB - Academica Clinceni 3-2. Victorie cu emoții pentru trupa lui Iordănescu jr.

FCSB a învins Academica Clinceni, scor 3-2, și termină ziua pe locul 3 în Liga 1. Keșeru, Vinicius și Ianis Stoica au marcat pentru gazde. Dar Edi Iordănescu a fost un car de nervi la final, din cauza noilor probleme din apărarea FCSB.

Vezi aici cele mai importante faze ale partidei.

Min 89: GOOL Academica Clinceni. Cascini reia în poartă din apropiere.

Min. 67: GOOL FCSB. Ianis Stoica profită de o neînțelegere între Dobre și un fundaș și înscrie.

Min. 45: GOOL Academica Clinceni. Omoh înscrie cu un șut deviat de la 30 de metri!

Min. 10: GOOL FCSB. Vinicius finalizează fără probleme, după o eroare a lui Dobre.

Min. 3: GOOL FCSB. Claudiu Keșeru marchează cu un lob peste Dobre.

FCSB: Vlad – V. Crețu, Vinicius, Cristea, Radunovic – Cordea, Șut, Olaru – Ianis Stoica, Keșeru, V. Gheorghe. Rezerve: Straton, Miron, Haruț, Budescu, Dumiter, Ov. Popescu, Perianu, Oaidă, Musi. Antrenor: Edward Iordănescu.

Academica Clinceni: E. Dobre – Fl. Achim, Bilali, Patriche, Pîrvulescu – Moulin, Cascini – Cioiu, Chandarov, De Amorim – Omoh. Rezerve: Păun, Gardoș, Pashov, Gavra, Vanzo, Ventura, Kazlauskas, Dumitrache, Goma
Antrenor: Ionuț Chirilă

Meciul FCSB – Academica Clinceni are loc sâmbătă, 25 septembrie, cu începere de la ora 21:00, în cadrul etapei a 10- a din Liga 1. FCSB vine după trei rezultate pozitive, chiar dacă meciul de Cupă de la Hunedoara, cu o echipă de Liga 3, a avut o desfăşurare halucinantă, gazdele revenind de la 0-3 şi ducând partida în prelungiri. Unde FCSB a mai punctat de două ori.

Unde se joacă meciul FCSB – Academica Clinceni

Confruntarea FCSB – Academica Clinceni se dispută sâmbătă, 25 septembrie, de la ora 21:00, pe Arena Naţională iar accesul publicului se va face numai în proporţie de 30 la sută din capacitatea stadionului, ca urmare a faptului că rata de infectare cu coronavirus la nivelul Capitalei a depăşit de acum 4 la mie.

ADVERTISEMENT

Acest lucru face o selecţie clară a celor care pot intra pe stadion să asiste la această partidă. Numai spectatorii care vor prezenta certificatul de vaccinare cu schema completă şi cei care vor face dovada unor teste negative fie PCR fie antigene vor avea acest drept.

Cine televizează partida FCSB – Academica Clinceni

Partida FCSB – Academica Clinceni se joacă sâmbătă, 25 septembrie, de la ora 21:00, pe Arena Naţională, în etapa a 10-a din Liga 1 şi este transmisă în direct de posturile Digi Sport 1, Telekom Sport 1 şi Look Plus. De asemenea, o puteţi urmări şi pe FANATIK, în format LIVE VIDEO.

ADVERTISEMENT

La Bucureşti este o vreme frumoasă, iar la ora partidei vor fi 22-23 de grade, optim pentru fotbal, fără nici un pericol de precipitaţii. O brigadă de arbitri din Capitală, cu Andrei Chivulete la centru, va conduce acest meci.

Ce jucători lipsesc din întâlnirea FCSB – Academica Clinceni

După meciul de Cupă de la Hunedoara lista cu probleme pentru antrenorul Edi Iordănescu a mai adăugat un om, fundaşul stânga Sorin Şerban, dar acesta nu este foarte important, deoarece pe partea sa evoluează şi o face foarte bine muntenegreanul Radunovic.

ADVERTISEMENT

Însă absenţele care sunt cu adevărat importante pentru FCSB sunt toate din compartimentul ofensiv. Florinel Coman şi Florin Tănase sunt jucători care mai au destul de mult de aşteptat până să revină, iar puştiul Octavian Popescu devenise deja o piesă importantă în angrenaj.

Clinceni, la primul meci cu Ionuţ Chirilă pe bancă în campionat

Edi Iordănescu a fost extrem de furios după partida de la Hunedoara, acuzându-şi elevii de lipsă de profesionalism. A spus că anumiţi jucători vor apărea mai rar în echipă până vor înţelege că orice meci trebuie tratat pe tot parcursul său cu maximă seriozitate.

ADVERTISEMENT

La Clinceni, echipa de pe ultimul loc şi fără victorie în nouă etape, a început un nou capitol. Ilie Poenaru a părăsit clubul după trei ani fructuoşi, echipa ajungând până în play-off sezonul trecut şi a semnat cu Gaz Metan Mediaş. La Clinceni a ajuns antrenor Ionuţ Chirilă, care a pierdut meciul de cupă de la Buzău.

Cote la pariuri pentru jocul FCSB – Academica Clinceni

Evident, casele de pariuri au acordat cote joase pentru succesul FCSB, între 1,25 şi 1,30, în timp ce o a doua surpriză produsă de Clinceni după cea din sezonul trecut ajunge la 10,50. Şi un gol marcat de ilfoveni are supercotă, 2,10, dar e greu de presupus că ulciorul va merge iar la apă.

De regulă partidele dintre cele două formaţii au avut deznodământul scontat, victorie FCSB, dar campionatul precedent, în sezonul regulat, Academica a detonat bomba cu o victorie pe Arena Naţională cu 1-0, care avea să o ajute să intre în play-off. Gurile rele au susţinut că FCSB a vrut să piardă pentru a avea asigurate apoi şase puncte în play-off.

 

ADVERTISEMENT