Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

FCSB dă cei mai mulți jucători convocați la naționala lui Edi Iordănescu. Pe cine a ales selecționerul. Update exclusiv

FCSB, liderul SuperLigii, are patru jucători convocați la echipa națională, în ciuda ultimului rezultat, 0-4 cu Rapid. Pe cine a ales selecționerul de la "roș-albaștri".
16.03.2024 | 13:16
FCSB da cei mai multi jucatori convocati la nationala lui Edi Iordanescu Pe cine a ales selectionerul Update exclusiv
FCSB ar putea avea cei mai mulți jucători convocați la naționala lui Edi Iordănescu. Care ar fi surpriza. FOTO: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT
16-03-2024
11:23

Patru jucători de la FCSB în lotul lui Edi Iordănescu pentru amicalele României cu Irlanda de Nord și Columbia

FCSB este echipa care dă cei mai mulți jucători la echipa națională în lotul pentru amicalele cu Irlanda de Nord și Columbia. Așa cum Horia Ivanovici a anunțat în exclusivitate la FANATIK SUPERLIGA, Ștefan Târnovanu, Florinel Coman, Darius Olaru și Adrian Șut au primit convocările de la selecționerul Edi Iordănescu.

Dacă în privința lui Coman și Olaru lucrurile erau destul de clare, o oarecare surpriză ar fi convocările lui Adrian Șut și Ștefan Târnovanu. Mai ales că FCSB venea după eșecul dur cu Rapid în SuperLiga, scor 0-4, în care cei doi au avut prestații dezamăgitoare.

Alți patru jucători din SuperLiga a ales Edi Iordănescu în lotul de 29. CFR Cluj dă doi jucători, pe Vasile Mogoș și Cristi Manea. Rapid îl are pe Marian Aioani, iar Universitatea Craiova îl trimite la lot pe Nicușor Bancu. 

FCSB va avea probabil cei mai mulți jucători convocați la echipa națională a României pentru meciurile amicale cu Irlanda de Nord și Columbia. Pe cine are de gând să cheme Edi Iodănescu, care primește tot mai multe vești bine.

Ce jucători de la FCSB vor fi convocați la echipa națională

România, națională calificată la Campionatul European din Germania, se pregătește să joace două meciuri amicale. Partida cu Irlanda de Nord e prima, pe Arena Națională, vineri, 21 martie, de la ora 21:45. Al doilea este în Spania, cu Columbia, de la ora 21:30

ADVERTISEMENT

Vor fi primele două partide pe care le susțin „tricolorii” după ce au obținut calificarea la turneul final. „FCSB rămâne FCSB. Probabil va fi echipa din SuperLiga cu cei mai mulți jucători convocați la echipa națională.

Sigur va fi convocat Florinel Coman, sigur va fi convocat Olaru, sigur va fi Târnovanu. 100% Știi că suntem informați. Și Șut!

ADVERTISEMENT

Nu uita un lucru, vezi că Ngezana a plecat în Africa de Sud. Probleme. Nu e ușor când vii din Africa de Sud”, a transmis Horia Ivanovici, în exclusivitate la FANATIK SUPERLIGA, show care e live pe FANATIK.RO, luni, marți și vineri, de la ora 10:30.

FCSB va avea jucători convocați și la alte naționale. Pe lângă fotbaliștii care ar putea fi chemați la tineret, Risto Radunovic și Siyabona Ngezana vor merge și ei să își reprezinte țara. Pentru stoperul sud-african, convocarea la prima reprezentativă repriză o premieră.

ADVERTISEMENT

„La meciul este. Un meci poate că e compromis, dar FCSB poate își pune meciul din etapa cealaltă, la fel ca Petrolul, luni. Dar și faptul că joci la Bafana, Bafana. Vine cu pieptul în față…”, a fost mesajul jurnalistului Alin Buzărin.

„Oricât joci, joci și se acumulează oboseala”, și-a spus părerea Robert Niță. „Ei joacă meciuri în Cupa Africii cu Malawi și mai știu eu cu cine”, a conchis Alin Buzărin.

ADVERTISEMENT

Înainte de pauza prilejuită de meciurile echipelor naționale, FCSB are meci în play-off. În prima etapă, liderul primește vizita lui Sepsi, duminică, 13 martie, de la ora 21:00.

ABSENTA URIASA la FCSB - Sepsi | PRIMA COLOSALA data de Laszlo Dioszegi jucatorilor

ADVERTISEMENT