Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

FCSB, avantajată de faptul că joacă derby-ul cu Rapid pe Arena Naţională: „Au reperele! Au mai mulţi suporteri. Schimbă doar vestiarul”

Rapid pare să își fi creat un dezavantaj prin decizia de a duce derby-ul cu FCSB pe Arena Națională. Ce n-au luat în calcul giuleștenii
09.03.2024 | 10:38
FCSB avantajata de faptul ca joaca derbyul cu Rapid pe Arena Nationala Au reperele Au mai multi suporteri Schimba doar vestiarul
FCSB, avantajată de faptul că joacă derby-ul cu Rapid pe Arena Naţională: „Au reperele! Au mai mulţi suporteri. Schimbă doar vestiarul” FOTO: Fanatik
ADVERTISEMENT

Rapid a ales să plece din Giulești și să joace derby-ul cu FCSB pe Arena Națională. Se anunță sold-out la meciul programat sâmbătă, 9 martie, de la ora 20:00. Gazdele sunt însă avertizate că e posibil să fi comis o eroare prin această decizie.

Arena Națională, dezavantaj pentru Rapid la derby-ul cu FCSB?

Rapid – FCSB e meciul care poate relansa lupta la titlu în SuperLiga. Alb-vișinii sunt pe locul, cu 52 de puncte, 12 mai puține decât liderul antrenat de perechea Charalambous – Pintilii.

ADVERTISEMENT

„Un meci tare, un meci al orgoliilor, două echipe care sunt pe val, două echipe care au produs spectacol campionatul ăsta. Eu văd un avantaj pentru FCSB. Dacă jucau pe Giulești, nu mai vedeam acest avantaj pentru FCSB.

Dar așa joacă pe Arena Națională, FCSB cunoaște terenul. Eu zic că ei se simt ca acasă”, a declarat Giani Kiriță, în exclusivitate la FANATIK SUPERLIGA, emisiune care e live pe fanatik.ro, luni, marți și vineri, de la ora 10:30.

ADVERTISEMENT

De când a revenit pe prima scenă fotbalistică din România, Rapid i-a dat mari bătăi de cap FCSB-ului. Alb-vișiniii au cinci victorii, în timp ce roș-albaștrii s-au impus de doar două ori.

„Te duci la el în casă să te simți tu propietar? Galeria stă în același loc. Știi ce schimbă FCSB? Doar vestiarul. Și echipamentul de deplasare. În rest, reperele, obișnuința, e casa lor, galeria stă în același loc. O să aibă mai mulți suporteri decât ar fi avut în peluză în Giulești”, a adăugat Robert Niță.

ADVERTISEMENT

La partida de pe Arena Națională, FCSB va fi susținută în număr mare de propria galerie, chiar dacă roș-albaștrii vor fi oaspeți. Conducerea Rapidului a pus la dispoziție pentru rivală nu mai puțin de 9000 de tichete.

„După cum ați observat, s-au vândut toate biletele. Domnul Șucu a dorit foarte mult să jucăm pe Arena Națională, pentru că erau foarte mulți oameni care își doreau să participe la acest meci. Pentru noi era mai bine să jucăm în Giulești.

ADVERTISEMENT

Sunt foarte mulți suporteri care nu au fost de acord, dar am făcut un compromis pentru toți rapidiștii, să aibă posibilitatea să meargă la acest meci. Sub nicio formă nu vor fi mai mulți FCSB-iști. Biletele au fost comercializate doar la casele stadionului.

Pe online au avut prioritate abonații noștri. Nu cred că un rapidist adevărat va cumpăra bilete pentru cei de la FCSB. Sunt șase-șapte mii de abonați, iar fiecare abonat a avut posibilitatea să cumpere nouă bilete.

Nu se pune problema ca un suporter al lui Rapid să cumpere bilete pentru fanii FCSB, noi nu avem prietenie cu steliștii, cu dinamoviștii. În cazul în care se epuizează aceste bilete, vor fi suplimentate.

Vom da mai multe bilete în măsura în care se poate, cu limitele impuse de Jandarmerie”, a declarat Gheorghe Răducanu, pentru Digi Sport.

DEZBATERE INCINSA | A GRESIT Rapid ca joaca cu FCSB pe Arena Nationala si NU pe Giulesti?

ADVERTISEMENT