Sport

Giulești sau Arena Națională? Derby-ul Rapid – FCSB a aprins fotbalul românesc: „Se gândesc că nu au luat punct în ultimele 3 directe”

Alexandru Ioniță I a vorbit despre derby-ul dintre Rapid și FCSB. Fostul atacant al giuleștenilor este de părere că duelul trebuia jucat în Crângași.
08.03.2024 | 10:37
Giulesti sau Arena Nationala Derbyul Rapid  FCSB a aprins fotbalul romanesc Se gandesc ca nu au luat punct in ultimele 3 directe
Alex Ioniță I, reacție înainte de derby-ul dintre Rapid și FCSB. Sursa Foto: Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Derby-ul dintre Rapid și FCSB este unul așteptat de către toți suporterii. Partida se va juca pe Arena Națională, sâmbătă, 9 martie, de la ora 20:00. Înaintea ultimului meci al giuleștenilor din sezonul regular, Alex Ioniță I a vorbit despre partida pe care o așteaptă cu nerăbdare.

Giulești sau Arena Națională? Derby-ul Rapid – FCSB a aprins fotbalul românesc: „Se gândesc că nu au luat punct în ultimele 3 directe”

Alexandru Ioniță este de părere că derby-ul dintre Rapid și FCSB trebuia jucat pe Giulești, nu pe Arena Națională. Fostul atacant al formației din Crângași este de părere că stadionul echipei pune mai mare presiune pe adversar, iar suporterii dau o energie aparte rapidiștilor din teren.

ADVERTISEMENT

“Va fi un meci incendiar. Abia aștept să ajung pe Arena Națională și sper să ajung cu 2 ore înainte, pentru că vor fi mulți suporteri și va începe nebunia. Cu siguranță se pot impune și au demonstrat asta.

Cred că în astfel de meciuri moralul e important. Rapid are jucători profesioniști și nu se mai gândesc la ce s-a întâmplat la meciul de aseară. Tot focusul lor s-a mutat către meciul cu FCSB, care nu a luat niciun punct în ultimele 3 directe.

ADVERTISEMENT

Sincer, preferam Giuleștiul, pentru că a demonstrat la fiecare meci jucat pe acest stadion că jucătorii primesc o energie nebănuită. Datorită suporterilor, dar și prin cum este construit stadionul.

Pune presiune imensă pe adversar. Dar în același timp, sunt sigur că nu va conta pentru ei, pentru că eu cred că va fi o atmosferă la fel de frumoasă și pe Arena Națională. Acolo am jucat și ultima dată când am câștigat în fața lor. 

ADVERTISEMENT

Pentru noi ca suporteri, ceea ce se întâmplă pe Giulești e ceva incredibil. Dacă și adversarii noștri simt plăcerea de a cânta, înseamnă că are ceva aparte acest stadion nu doar pentru noi. Energia vine din partea suporterilor și te fac să dai din ce în ce mai mult. E ceva incredibil”, a spus Ioniță I, la SUFLET DE RAPIDIST.

Povestea memorabilului Rapid – FCSB 5-1

La SUFLET DE RAPIDIST, fostul atacant al giuleștenilor a povestit cum s-a desfășurat unul dintre cele mai importante meciuri dintre Rapid și FCSB 5-1. Ioniță I susține că a fost cel mai memorabil duel al carierei sale.

ADVERTISEMENT

“Putea să fie hat-trick, dar nu m-a lăsat Marius Constantin să bat penalty-ul. Și acum îmi aduc aminte perfect fiecare acțiune, fiecare gol. Sunt momente memorabile în care intri cumva în istoria, în inimile și în mințile tuturor. Asta s-a întâmplat și pentru mine în acel meci. Pe lângă goluri, am făcut și unul dintre cele mai bune meciuri ale mele pentru Rapid. 

A început nebunește, pentru că am dat eu gol și apoi a dat imediat Kapetanos 1-1. După am dat eu gol pentru 2-1. În 17 minte s-au dat 3 goluri. A fost o nebunie acel meci”, a povestit Alex Ioniță I, la SUFLET DE RAPIDIST.

Alex Ioniță I, despre derby-ul dintre Rapid și FCSB

ADVERTISEMENT