Sport

Tichetele pentru derby-ul FCSB – Rapid aproape epuizate! Câte bilete mai sunt disponibile

FCSB a scos la vânzare tichete pentru derby-ul cu Rapid și la casele de bilete de la Arena Națională. Oficialii vicecampioanei au mai anunțat că fanii se pot testa contracost la stadion.
15.12.2021 | 10:10
Tichetele pentru derbyul FCSB  Rapid aproape epuizate Cate bilete mai sunt disponibile
ADVERTISEMENT
15-12-2021
08:09

20.000 de bilete vândute la derby-ul FCSB-Rapid

Național Arena fierbe înainte de derby-ul FCSB-Rapid. Din cele 27.800 de bilete disponibile, peste 20.000 au fost deja achiziționate de suporteri, la care se adaugău 5.000 pentru galeria Rapidului.

În cazul în care biletele nu se vor epuiza până la ora meciului, acestea vor putea fi achiziționate de la casele de la stadion sau online pe site-ul bilete-fcsb.ro.

Gigi Corsicanu a declarat în exclusivitate pentru FANATIK că suporterii rapidiști își vor cumpăra bilete și în alte zone ale stadionului și mizează pe o prezență masivă.

 „Mulți dintre noi au achiziționat bilete la tribunele 1 și 2, mizăm că vom fi 15.000 de suporteri rapidiști la meci. Vrem să dominăm stadionul, ca de fiecare dată. Suntem mereu lângă băieți, îi încurajăm de fiecare dată. Suntem o familie și sperăm ca prezența noastră să-i ajute în meciul cu FCSB, care este un meci special pentru noi”, au anunțat suporterii rapidiști.

Ultimul derby al anului în Casa Pariurilor Liga 1, FCSB – Rapid, se joacă miercuri, de la ora 20:30 pe Arena Națională.

Același stadion a găzduit și prima confruntare dintre cele două mari rivale, dar atunci giuleștenii au fost organizatori. Biletele pentru meci se pot achiziționa și de la casele de bilete ale Arenei Naționale.

ADVERTISEMENT

Cât costă biletele la derby-ul FCSB – Rapid

Odată cu relaxarea restricțiilor impuse de autorități pentru prevenirea infectării și răspândirea virusului SARS-CoV-2, FCSB a scos la vânzare aproximativ 22.000 de tichete, jumătate din capacitatea totală a arenei.

Acestea se pot achiziționa începând de luni și de la casele de bilete ale Arenei Naționale din Bulevardul Basarabiei, în intervalul orar 11:00 – 19:00.

ADVERTISEMENT

Miercuri, în ziua meciului, tichetele vor fi comercializate și la casele de bilete din strada Maior Coravu, în intervalul  11:00 – 20:30.

În funcție de zona aleasă în stadion pentru a urmări disputa dintre FCSB și Rapid, un suporter va achita între 20 de lei (la peluză) și 100 de lei în sectorul VIP1.

ADVERTISEMENT
  • Peluză – 20 lei
  • Tribuna 2 – 35 lei
  • VIP 3 – 50 lei
  • VIP 2 – 75 lei
  • VIP 1 – 100 lei

Biletele în forma electronic vor putea fi tipărite la stadion, iar fanii nevaccinați vor putea efectua teste antigen cu sprijinul unui partener al FCSB

Oficialii vicecampioanei FCSB au anunțat pe pagina de Facebook că suporterii care deja și-au achiziționat bilete în format electronic și nu au posibilitatea să le printeze vor putea efectua acest lucru chiar la stadion.

În plus, fanii nevaccinați vor avea posibilitatea să efectueze, contracost, teste antigen rapide, cu sprijinul unuia dintre partenerii medicali ai roș-albaștrilor.

ADVERTISEMENT

”Clubul nostru vine în sprijinul suporterilor, oferindu-le acestora posibilitatea de a se prezenta la stadion cu E-ticket (bilet tipărit acasă, pe hârtie A4).

E-ticketele – bilete care pot fi tipărite de către client, pe hârtie A4 – pot fi achiziționate până miercuri, 15 decembrie, ora 14:00.

Conform noului protocol de desfășurare a competițiilor de fotbal, au acces pe stadion, în limita a 50% din capacitate, următoarele categorii de persoane (regulă care se aplică automat și în cazul reprezentanților mass media):

– Persoanele care sunt vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2 pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare.

– Persoanele care certifică faptul că se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 180-a zi de la confirmarea infectării cu SARS-CoV-2.

– Persoanele care prezintă un test PCR negativ efectuat în urmă cu maxim 72 de ore, respectiv un test antigen negativ efectuat în urmă cu maxim 48 de ore.

Documentele medicale care atestă apartenența spectatorilor la una dintre categoriile de mai sus vor fi prezentate la stadion împreună cu biletul. De asemenea, este obligatorie prezentarea, alături de documentele medicale, a unui document de identitate.

În plus, pe baza parteneriatului cu DOM VISTA MEDICAL, în zilele de marți și miercuri veți putea efectua teste antigen rapide la stadion, la prețul de 20 LEI”, se arată în postarea de pe Facebook a clubului FCSB.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – Rapid: 3,15 este cota pentru „sub 1,5 goluri”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT
Tags: