Sport

FCSB – Chindia Târgovişte 3-2. Roș-albaștrii se impun in extremis și rămân la șase puncte în spatele campioanei CFR Cluj. Video

FCSB a învins-o pe Chindia Târgoviște, 3-2, în etapa a 26-a din Casa Pariurilor Liga 1. Pentru gazde, au marcat Olaru și Gheorghe (două goluri), în timp ce reușitele oaspeților au fost semnate de Popa și Butean.
13.02.2022 | 21:52
FCSB  Chindia Targoviste 32 Rosalbastrii se impun in extremis si raman la sase puncte in spatele campioanei CFR Cluj Video
ADVERTISEMENT
13-02-2022
16:40

FCSB - Chindia Târgoviște

VEZI AICI VIDEO

Min. 90+3. Final de meci!

Min. 77. Gol FCSB! Gheorghe înscrie din nou și își aduce echipa în avantaj.

Min. 67. Gol FCSB! Gheorghe egalează pe tabela de marcaj.

Min. 47. Gol FCSB! Olaru reduce din diferență.

Min. 46. A început repriza a doua!

Min. 40+1. Finalul primei reprize!

Min. 21. Gol Chindia! Butean majorează avantajul oaspeților.

Min. 15. Gol Chindia! Popa înscrie din lovitură liberă.

Min. 1. A început meciul!


FCSB: A. Vlad – Ov. Popescu, Vinicius, I. Cristea, Radunovic – D. Olaru, Edjouma, Fl. Tănase – Cordea, Dumiter, Oct. Popescu 
Rezerve: Straton, V. Crețu, Miron, Ad. Șut, I. Gheorghe, I. Stoica, Oaidă, Keșeru, S. Șerban 
Antrenor: Toni Petrea 

Chindia: Căbuz – Căpușă, Pițian, P. Iacob, Ad. Ioniță – Butean, Passaglia, M. Dulca, Sila – Popadiuc, D. Popa 
Rezerve: D. Moldovan, L. Corbu, M. Șerban, Chunchukov, Cantave, Kovic, A. Șerban, Celea, Roumpoulakou 
Antrenor: Emil Săndoi

Stadion: Arena Naţională (Bucureşti)
Arbitru: Chivulete Andrei Florin (Bucureşti) / A1: Constantinescu Andrei (Bucureşti), A2: Tunyogi Ferencz (Zalău)

Meciul FCSB – Chindia Târgovişte are loc duminică, 13 februarie, cu începere de la ora 19:55, în cadrul etapei a 26-a din Casa Pariurilor Liga 1. FCSB se afla înaintea acestei etape pe locul 2, la şase puncte în urma liderului CFR Cluj, dar în urma victoriei ardelenilor în ultimele secunde la Mediaş, acum este de 9 puncte, cu un meci în plus.

Unde se joacă meciul FCSB – Chindia Târgovişte

Confruntarea FCSB – Chindia Târgovişte se desfăşoară duminică, 13 februarie, de la ora 19:55, pe Arena Naţională din Capitală, în etapa a 26-a din Casa Pariurilor Liga 1. Nu va fi însă un meci la care spectatorii să aibă acces, aşa încât nu va trebui ca nimeni în afara jucătorilor şi oficialilor să respecte protocolul sanitar de acces în arenă.

ADVERTISEMENT

Decizia de a se juca fără public nu are legătură cu pandemia de coronavirus, ci cu faptul că din nou suporterii FCSB s-au dat în spectacol şi prin urmare Comisia de Competiţii a Ligii a decis ca Rapid şi FCSB să joace această etapă partidele de acasă fără aportul fanilor, un lucru foarte important ţinând cont că sunt două echipe cu mulţi fani.

Cine transmite la TV partida FCSB – Chindia Târgovişte

Partida FCSB – Chindia Târgovişte se joacă duminică, 13 februarie, de la ora 19:55, pe Arena Naţională, fără spectatori, în etapa a 26-a din Casa Pariurilor Liga 1 şi este transmisă în direct pe micile ecrane de posturile Digi Sport, Telekom Sport şi Look Plus. O mai puteţi urmări în format LIVE VIDEO dacă intraţi pe site-ul FANATIK.RO.

ADVERTISEMENT

La Bucureşti este o vreme ceva mai rece decât în zilele precedente, cu o temperatură de maxim 6 grade şi cer variabil, dar fără pericol de precipitaţii. La ora jocului vor fi în jur de două grade, o temperatură care va obliga jucătorii să fie destul de activi. Meciul va fi condus de o brigadă care îl va avea la centru pe bucureşteanul Andrei Chivulete.

Ce jucători lipsesc din întâlnirea FCSB – Chindia Târgovişte

Antrenorul Toni Petrea nu are probleme serioase de lot înaintea acestui meci. Sunt accidentaţi doar Panţâru şi Musi, iar includerea în lot a atacantului Claudiu Keşeru depinde doar de acordul patronului Gigi Becali. Acesta se află în conflict cu latifundiarul din Pipera, care vrea să scape de jucător.

ADVERTISEMENT

În schimb, Toni Petrea ar putea introduce încă de acum în primul unsprezece cele două achiziţii recent făcute, Florin Achim în locul lui Vali Creţu ca fundaş dreapta şi Malcom Edjouma în linia mediană. Se speră mult ca venirea francezului să ofere mai multă siguranţă defensivă liniei de mijloc.

Gigi Becali mai speră în ultima clipă la alte lovituri de mercato

Dornic să facă din FCSB un rival serios la titlu pentru CFR Cluj Gigi Becali mai pregăteşte pe ultima sută de metri a perioadei de transferuri, care se încheie duminică,  13 februarie, la ora 24:00 alte posibile mutări: fundaşul central Dawa de la Botoşani, atacantul David Miculescu de la UTA şi atacantul Billel Omrani de la CFR Cluj, dar ultimul dacă va pleca de pe Someş promite să o facă numai în altă ţară.

ADVERTISEMENT

Chindia a venit decisă să încurce socotelile FCSB-ului, deşi nu mai are nici un fel de şansă la play-off. Echipa lui Emil Săndoi continuă să joace fiecare meci la fel de determinat, obiectivul fiind de a aduna cât mai multe puncte ănaintea înjumătăţirii lor la intrarea în play-out unde din nou se doreşte primul loc, pentru a avea o nouă şansă de cupe europene ca în sezonul precedent.

Cote la pariuri pentru jocul FCSB – Chindia Târgovişte

Chindia este un adversar dificil pentru orice echipă gazdă prin stilul ei defensiv foarte bine pus la punct dar pentru bookmakeri acest lucru nu pare a conta prea mult, pentru că, deşi se joacă fără spectatori, FCSB e favorită certă, cotă 1,45-1,50. Oaspeţii au cotă 7,00 pentru a produce marea surpriză, iar un gol înscris de ei ajunge la cota 1,90.

Sunt puţine partidele dintre cele două echipe, mai precis începând din 2019, anul revenirii după o lungă absenţă a dâmboviţenilor în prima divizie, dar nu s-a înregistrat nici o victorie a Chindiei, care acasă a pierdut la limită mereu dar la Bucureşti a reuşit o remiză albă în 2020.

 

ADVERTISEMENT