Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

FCSB, deja campioană? Sorin Cârțu a analizat derby-ul cu Rapid și implicațiile din play-off. „Câștigă și când joacă prost”

Sorin Cârțu a făcut o analiză înainte de derby-ul dintre Rapid și FCSB. Legenda Universității Craiova crede că liderul campionatului se poate impune pe Arena Națională.
09.03.2024 | 08:46
FCSB deja campioana Sorin Cartu a analizat derbyul cu Rapid si implicatiile din playoff Castiga si cand joaca prost
Sorin Cârțu, analiza FCSB înainte de derby-ul cu Rapid. Sursa Foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT

Derby-ul dintre Rapid și FCSB se va juca pe Arena Națională, sâmbătă, 9 martie, de la ora 20:00. Înainte de ultimul meci al celor două formații din sezonul regular, Sorin Cârțu a făcut o analiză.

FCSB, deja campioană?

Sorin Cârțu nu îi vede 100% pe “roș-albaștrii” favoriți să ia titlul. Analistul este conștient de diferența mare de puncte pe care formația lui Gigi Becali o are față de locul 2. Cu toate acestea, legenda oltenilor este de părere că FCSB ar putea să piardă titlul doar pe greșelile echipei.

ADVERTISEMENT

“Nu s-a terminat. Ei sunt acum în fața tuturor. E greu. Dar dacă pierd e numai vina lor. Normal nu ar trebui să mai piardă la avantajul pe care îl au. E important și cum se termină sezonul regular”, a declarat Sorin Cârțu, la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

Sorin Cârțu a analizat derby-ul cu Rapid și implicațiile din play-off. „Câștigă și când joacă prost”

Legenda Universității Craiova este de părere că derby-ul dintre Rapid și FCSB poate să stabilească soarta campionatului, însă liderul din SuperLiga are un mare plus pe care celelalte echipe nu îl au.

ADVERTISEMENT

La FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI, Sorin Cârțu susține că FCSB reușește să se impună în fața adversarelor chiar și atunci când echipa face un joc modest, lucru care crește foarte mult încrederea jucătorilor că pot deveni campioni.

Dacă îi bat sâmbătă pe Rapid se fac vreo 8 puncte. Dar dacă CFR bate Hermannstadt, Rapidul nici nu mai speră. De ce să nu aibă pretenții CFR-ul la campionat? Pentru că atunci vine CFR-ul pe 2.

ADVERTISEMENT

E un meci important pentru transmiterea unei stări de spirit în play-off. Și meciurile acelea sunt importante, pentru că se joacă direct pe 3 puncte, nu pe câte un punct jumate cum e acum.

Sunt adversari cu care și FCSB poate să clacheze. Ce am văzut la ei este că și atunci când joacă prost câștigă, iar acesta e un plus pentru ei care le creează încredere.

ADVERTISEMENT

Nici în partida cu Petrolul nu au jucat deosebit, dar au câștigat cu 1-0. Este un lucru important și care nouă ne lipsește la Craiova”, a spus Sorin Cârțu, la FANATIK SUPERLIGA.

Sorin Cârțu, analiză după Craiova - Rapid 1-1

ADVERTISEMENT