Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Ce au vorbit Gigi Becali și Meme Stoica în timpul meciului Craiova – Rapid. „Băi, patroane, stai așa!” Ce jucător al Rapidului au remarcat. „Trebuia să-l iau eu”

Gigi Becali a dezvăluit la FANATIK SUPERLIGA dialogul purtat cu Mihai Stoica la pauza meciului Craiova - Rapid. Patronul FCSB are şi un preferat în echipa giuleştenilor.
05.03.2024 | 12:50
Ce au vorbit Gigi Becali si Meme Stoica in timpul meciului Craiova  Rapid Bai patroane stai asa Ce jucator al Rapidului au remarcat Trebuia sal iau eu
Ce au vorbit Gigi Becali și Meme Stoica în timpul meciului Craiova – Rapid. „Băi, patroane, stai așa!” Ce jucător al Rapidului au remarcat. „Trebuia să-l iau eu”. Sursa: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Rapid şi Universitatea Craiova au încheiat la egalitate, scor 1-1, în penultima etapă a sezonului regulat. Este încă un rezultat perfect pentru FCSB, care s-a desprins la 12 puncte faţă de Rapid şi 14 de CFR Cluj.

Ce au vorbit Gigi Becali și Meme Stoica în timpul meciului Craiova – Rapid. „Băi, patroane, stai așa!”

Gigi Becali a dezvăluit la FANATIK SUPERLIGA dialogul purtat cu Mihai Stoica la pauza meciului, când oltenii au avut 1-0. Managerul general a prevăzut revirimentul Rapidului, spunând că egalul l-ar mulţumi:

ADVERTISEMENT

“Mi s-a părut o echipă monotonă Rapidul. N-am văzut viteză de joc, la un moment dat… Când vrei să iei campionatul, trebuie să ataci. A doua repriză vorbeam cu Mihai Stoica. Eu ziceam că e gata la 1-0. 

Dar Mihai mi-a spus: «Băi, Gigi, patroane, dacă se termină egal sunt mulţumit». I-am spus «Ce egal, că le mai dă Craiova. Nu vezi că îi călăreşte?». După aia, a doua repriză… când vrei să fii campion joci de la o poartă la alta, ambele echipe.

ADVERTISEMENT

Pe când, a doua repriză, a fost mingea doar la Craiova. N-a fost acţiune deloc. Nu au potenţă fizică. Mi-era teamă că va cădea Craiova”, a spus Gigi Becali la FANATIK SUPERLIGA.

“L-au furat imediat. Că îl luam eu. Krasniqi e fotbalist”

Patronul FCSB a dezvăluit că jucătorul preferat de la Rapid este Ermal Krasniqi. Gigi Becali a declarat că voia să îl cumpere pe kosovar de la CFR Cluj, dar Rapidul i-a luat-o înainte:

ADVERTISEMENT

“Krasniqi e fotbalist. Da? E fotbalist. Nu că Rrahmani, nu că Hasani. E adevărat, că şi ăia sunt fotbalişti buni. Dar cel mai bun de acolo este Krasniqi. Aşa cred eu. Cel mai mult de la Rapid îmi place de Krasniqi.

Dar mie îmi plăcea de la CFR Cluj. Şi nu ştiam de ce nu îl bagă. Am vrut să îl iau eu. Am vorbit la tine la emisiune, l-au furat imediat. Că îl luam eu. Krasniqi e fotbalist”, a spus Gigi Becali.

ADVERTISEMENT

FCSB joacă în ultimul meci din sezonul regulat cu Rapid. Confruntarea este programată pe Arena Naţională, sâmbătă, de la ora 20:00. Roş-albaştrii au şansa să se desprindă la 15 puncte în fruntea clasamentului, înainte de play-off.

Ce au vorbit Gigi Becali și Meme Stoica în timpul meciului Craiova – Rapid. „Băi, patroane, stai așa!”

ADVERTISEMENT