Sport

Mihai Stoica, despre FCSB – Dinamo în Ghencea: “S-a renunțat la chestia aia”

Mihai Stoica a vorbit despre posibilitatea ca FCSB să revină în Ghencea. Oficialul roș-albaștrilor a dezvăluit că s-a renunțat la clauza care o împiedica pe vicecampioană.
18.07.2023 | 00:43
Mihai Stoica despre FCSB  Dinamo in Ghencea Sa renuntat la chestia aia
Mihai Stoica a vorbit despre posibilitatea ca FCSB - Dinamo să se joace în Ghencea. Foto: sport.pictures.eu.
ADVERTISEMENT
17-07-2023
18:24

Mihai Stoica, anunț despre FCSB - Dinamo în Ghencea

Valeriu Argăseală, președintele celor de la FCSB, a fost prezent în cursul zilei de luni la o serie de negocieri intense cu oficialii celor de la CSA Steaua. Mihai Stoica a anunțat după încheierea discuțiilor că s-a renunțat la clauza de un milion de euro care o împiedica pe echipa lui Gigi Becali să revină în Ghencea la derby-ul cu Dinamo. 

Deși a fost destul de rezervat, Mihai Stoica s-a arătat optimist că documentul ar putea fi semnat marți, iar FCSB va reveni în Ghencea după o pauză de opt ani. 

„S-a terminat cea mai importantă rundă de negocieri și sunt speranțe ca mâine să se semneze. Pentru asta, trebuie ca la forma finală să se mai facă mici modificări.

Mie nu mi se pare nimic relevant, din moment ce nu s-a semnat nimic. Nici nu aș vrea să intru în detalii. N-aș vrea să risc să spun ceva care după să fie folosit, să se spună despre confidențialitate… Sper ca mâine să fie totul în regulă și să se semneze.

Păream pesimist pentru că se cerea ceva care nu se putea asigura. La chestia aia s-a renunțat, dar nu vreau să discut prea mult. Nu vreau să risc și să se credă că din cauza mea…

A fost contract până acum cu FRF. Trebuia luat contractul, pus pe masă, schimbat FRF cu SC FC FCSB SA. Dar mă rog, așa le văd eu”, a spus Mihai Stoica, la Orange Sport.

Mihai Stoica nu crede că FCSB mai are șanse reale să dispute meciul cu Dinamo pe stadionul Ghencea. Managerul general al FCSB a dezvăluit ultimele informații.

Mihai Stoica s-a resemnat: „Eu m-am dus pe fentă și chiar am crezut că jucăm acolo”

Mihai Stoica consideră că CSA Steaua București nu a avut niciodată intenția să închirieze FCSB-ului stadionul Ghencea: „Eu m-am dus pe fentă și chiar am crezut că jucăm acolo. Există o solicitate care nu poate fi sub nicio formă satisfăcută. 

ADVERTISEMENT

Niciun broker de asigurări nu semnează o poliță de un milion dacă se deteriorează o suprafață de joc. Nimeni nu poate să facă așa ceva”, a explicat oficialul, la Orange Sport.

Meme consideră că cererile „militarilor” sunt mai mult decât exagerate: „Chestia asta nu a existat în discuțiile preliminare. Există un proces verbal unde nu a existat așa ceva. Solicitarea este absurdă.

ADVERTISEMENT

Există și alte două solicitări de asigurări, pentru vandalism, ca la orice meci. Dar asta, cu gazonul… nu știi dacă îți dă cineva măcar 200.000 de euro”.

Mihai Stoica, mesaj clar: „Cu noi s-a ajuns într-un impas. Nu avem ce să semnăm”

Mihai Stoica a vorbit și despre evenimentul privat care a avut loc pe stadionul Ghencea: „Gazonul e făcut pentru jocurile de fotbal. Ah, dacă se instalează o scenă sau ceva, cum a fost astăzi, cu Universitatea Tehnică de Construcții, era altceva. Nu știu ce sumă au dat azi”.

ADVERTISEMENT

Meme e sincer și spune că FCSB nu poate semna contractul de închiriere: „Cu noi s-a ajuns într-un impas. Am înțeles din declarațiile date de domnul Bichir, se așteaptă ca noi să semnăm draftul. Noi nu am primit niciun draft, nu avem ce să semnăm. 

Nu mai știu nimic, nu mai înțeleg nimic. Am crezut că bucureștenii pot vedea derby-ul fotbalului pe un stadion cu locuri multe, jumătate din Arena Națională și încă 5.000. La momentul ăsta nu este nimic clar”.

ADVERTISEMENT

FCSB trebuie să anunțe LPF până pe 17 iulie unde va disputa meciul cu Dinamo. Dacă varianta Ghencea pică, derby-ul cu Dinamo s-ar putea disputa pe „Arcul de Triumf” sau în afara Bucureștiului.


  • Cotă BETANO pentru FCSB. 1,93 este cota pentru „2 solist” la meciul FC U Craiova 1948 – FCSB

ADVERTISEMENT