Sport

FCSB face show în amicalele verii! Cine a fost omul meciului cu Chindia

Dinu Todoran este neînvins pe banca echipei FCSB. În cele trei amicale disputate de la reluarea pregătirilor roș-albaștrii au făcut spectacol.
03.07.2021 | 21:31
Dinu Todoran este neînvins pe banca echipei FCSB. În cele trei amicale disputate de la reluarea pregătirilor roș-albaștrii au făcut spectacol.
ADVERTISEMENT

FCSB a disputat, sâmbătă, al treilea meci test al verii, în compania echipei Chindia Târgoviște, acesta fiind și cel mai tare amical de până acum pentru trupa lui Dinu Todoran.

La fel ca și în precedentele întâlniri unul dintre jucătorii achiziționați de Gigi Becali în această vară, a evoluat pe altă poziție decât cea obișnuită.

ADVERTISEMENT

FCSB a încasat gol în fiecare amical

Întâlnirea cu Chindia Târgoviște, de sâmbătă, s-a disputat în condiții meteo deosebite, pe alocuri ploaia căzând torențial.

Dâmbovițenii au deschis scorul în minutul 33, prin Daniel Florea. De altfel, roș-albaștrii au încasat câte un gol și în precedentele meciuri de verificare, cu Viitorul Pandurii Târgu Jiu, respectiv cu Concordia Chiajna.

ADVERTISEMENT

Replica oamenilor lui Dinu Todoran a fost una mult mai concludentă în actul secund. Răzvan Oaidă a egalat în primele secunde ale reprizei a doua, fructificând o pasă a lui Florin Tănase.

Mijlocașul a recidivat după alte șase minute și a dus-o pe FCSB în avantaj, pentru ca după încă două minute Olimpiu Moruțan să înscrie golul meciului cu o execuție din afara careului.

ADVERTISEMENT

În precedentele jocuri test FCSB a trecut fără emoții de Viitorul Pandurii Târgu Jiu, scor 5-1, și de Concordia Chiajna de care a dispus cu 4-1. Următorul amical este programat la jumătatea săptămânii viitoare cu nou promovata CS Mioveni.

Oaidă, golgheterul FCSB, Cordea, reprofilat

Revelația acestei perioade de pregătire este Răzvan Oaidă. Cu cele trei reușite în tot atâtea meciuri disputate, mijlocașul este golgheterul roș-albaștrilor.

ADVERTISEMENT

Oaidă a semnat cu FCSB în februarie 2019 și l-a costat pe Gigi Becali 700.000 de euro. Fotbalistul adus de la FC Botoșani nu s-a integrat întru totul la gruparea roș-albastră.

În cele două sezoane la FCSB, Răzvan Oaidă a adunat 47 de meciuri, în Liga 1, dar în sezonul trecut a fost titular de doar 9 ori.

În altă ordine de idei, mijlocașul ofensiv Andrei Cordea, sosit la FCSB de la Academica Clinceni, a fost utilizat și de această dată pe poziția de fundaș lateral stânga.


  • (P) Cota BETANO pentru FC Botoșani – FCSB: 2,18 este cota pentru o victorie a roș-albaștrilor. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT