Sport

FCSB, fără fani pe stadion în următorul meci din cupele europene. „Un ninja ne-a spus c-au fost scandări rasiste”. Unde vor juca „roș-albaștrii” în sezonul viitor

FCSB nu va beneficia de aportul fanilor pe stadion la următorul meci din cupele europene, iar vicecampioana va merge să joace pe „Arcul de Triumf”.
28.03.2023 | 23:44
FCSB fara fani pe stadion in urmatorul meci din cupele europene Un ninja nea spus cau fost scandari rasiste Unde vor juca rosalbastrii in sezonul viitor
FCSB, fără fani pe stadion în următorul meci din cupele europene. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Mihai Stoica, managerul general al vicecampioanei României, a spus care a fost motivul pentru care FCSB va juca cu porțile închise la următorul meci din preliminariile cupelor europene.

FCSB, fără fani pe stadion în următorul meci din cupele europene

FCSB nu îi va avea pe fani alături pe stadion în următorul meci din cupele europene, din cauza scandărilor rasiste de la meciul de pe teren propriu cu West Ham United, scor 0-3.

ADVERTISEMENT

Mihai Stoica a explicat că după meciul cu West Ham, FCSB urma să joace la trei zile distanță derby-ul cu Rapid, motiv pentru care fanii au început să scandeze împotriva rivalilor.

„Pe Arcul de Triumf nu putem să jucăm, pentru că sunt prea puține locuri. Vom juca probabil pe Arcul de Triumf primul meci european din următorul sezon, pentru că vom juca cu porțile închise. Primul meci din cupele europene va fi fără fani. De la meciul cu West Ham se trage suspendarea.

ADVERTISEMENT

S-au auzit nişte scandări, era meciul cu Rapid după şi s-a scandat…. Reprezentatnul FARE, acest ninja, care nimeni nu ştie cine e, a spus că au fost scandări rasiste şi pentru asta”, a mai spus Mihai Stoica, la TV OrangeSport.

FCSB încă nu este lăsată să joace pe Ghencea

Mihai Stoica a continuat și a vorbit și despre posibilitatea de a juca pe stadionul Ghencea, însă a spus că șefii Clubului Sportiv al Armatei Steaua găsesc motive pentru a nu o lăsa pe FCSB să joace pe arenă:

ADVERTISEMENT

„Ni s-a răspuns că nu se poate răspunde. Ni s-a transmis că nu se știu exact datele când CSA Steaua va juca meciurile din play-off-ul Ligii 2, iar în plus, ni s-a transmis că și echipa de rugby va juca meciuri acolo și că nici la ea nu se știu datele”.

„Doar partea noastră poate să spună că a câștigat. Intrăm într-o normalitate și cred că instanțele vor lua o decizie normală, și anume că FCSB e continuatoarea Stelei.

ADVERTISEMENT

Este imposibil să digeri ce s-a întâmplat până acum. Adică o echipă era Steaua în tur și în retur nu mai era Steaua. Numele se va întoarce la noi, stema se va întoarce la noi. Gluma asta de echipă sper să dispară. E o victorie mare pentru noi”, a mai spus Mihai Stoica.


  • Cota BETANO pentru FCSB: 2,20 este cota pentru „Sepsi marchează primul gol” la Sepsi – FCSB

ADVERTISEMENT
Tags: