Sport

FCSB are interzis pe Ghencea. Motivul pentru care CSA Steaua a refuzat clubul lui Gigi Becali: ”Ni s-a răspuns că nu se poate răspunde”

FCSB a făcut o nouă cerere pentru a juca în Ghencea două meciuri din play-off, însă s-a lovit de încă un refuz din partea celor de la CSA Steaua.
28.03.2023 | 21:57
FCSB are interzis pe Ghencea Motivul pentru care CSA Steaua a refuzat clubul lui Gigi Becali Ni sa raspuns ca nu se poate raspunde
FCSB a făcut o nouă cerere pentru a juca în Ghencea două meciuri din play-off, însă s-a lovit de încă un refuz din partea celor de la CSA Steaua. Sursă foto: csasteaua.ro
ADVERTISEMENT

În urmă cu o săptămână, Mihai Stoica anunța că vicecampioana României a făcut o nouă cerere de a evolua pe stadionul Steaua și lansa, în același timp, un atac violent la adresa rivalilor din Liga 2 Casa Pariurilor.

CSA Steaua nu o lasă pe FCSB să joace în Ghencea

Dorința celor de la FCSB de a juca pe noul stadion din Ghencea partidele cu CFR Cluj și Rapid, din play-off-ul din SuperLiga, s-a lovit de un nou refuz din partea celor de la CSA Steaua, iar Mihai Stoica a ironizat motivele invocate de ”militari”.

ADVERTISEMENT

”Ni s-a răspuns că nu se poate răspunde. Ni s-a transmis că nu se știu exact datele când CSA Steaua va juca meciurile din play-off-ul Ligii 2, iar în plus, ni s-a transmis că și echipa de rugby va juca meciuri acolo și că nici la ea nu se știu datele.

Pe Arcul de Triumf nu putem să jucăm, pentru că sunt prea puține locuri. Vom juca probabil pe Arcul de Triumf primul meci european din următorul sezon, pentru că vom juca cu porțile închise.

ADVERTISEMENT

Din cauza FARE, pentru că au auzit niște cântece… urma și meciul cu Rapid la trei zile. Mă rog, din cauza asta nu vom juca primul meci european de pe teren propriu cu fani”, a declarat managerul general al FCSB, pentru Orange Sport.

Becali, convins că FCSB va ajunge să joace în Ghencea

Vicecampioana României a fost refuzată în mod repetat de Clubul Sportiv al Armatei Steaua în momentul în care a solicitat să-și joace meciurile de acasă pe noua arenă din Ghencea, găsind tot timpul o motivație.

ADVERTISEMENT

Deși situația este în continuare departe de a fi rezolvată, Gigi Becali consideră că FCSB va primi dreptul de a juca în Ghencea. Finanțatorul ”roș-albaștrilor” mai așteaptă un singur pas din partea politicienilor pentru a putea să se reîntoarcă pe stadionul Steaua.

Președintele PSD și al Camerei Deputaților, Marcel Ciolacu, a depus un amendament în proiectul de lege privind modificarea şi completarea Legii educaţiei fizice şi sportului prin care să fie facilitat accesul tuturor celor care doresc la bazele sportive ale statului.

ADVERTISEMENT

Politicianul consideră că noua lege, care între timp a fost promulgată de Klaus Iohannis, va pune capăt uneia dintre cele mai mari rivalități din fotbalul românesc și crede că așa cum mari rivale din Italia au putut evolua pe același stadion, așa se va întâmpla și cu FCSB și CSA Steaua, acestea urmând să poată folosi arena din Ghencea.


  • Cota BETANO pentru FCSB: 2,20 este cota pentru „Sepsi marchează primul gol” la Sepsi – FCSB

ADVERTISEMENT