Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Șocul FCSB – Farul 2-3 la Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici, luni, 30 ianuarie 2023. Alături de Adrian Ilie, Florin Gardoș, Robert Niță și Andrei Vochin

Luni, 30 ianuarie 2023, Horia Ivanovici va modera o nouă ediție a emisiunii Fanatik SuperLiga, în care invitați vor fi Adrian Ilie, Florin Gardoș, Robert Niță și Andrei Vochin.
30.01.2023 | 10:10
Socul FCSB  Farul 23 la Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici luni 30 ianuarie 2023 Alaturi de Adrian Ilie Florin Gardos Robert Nita si Andrei Vochin
Luni, 30 ianuarie 2023, Horia Ivanovici va modera o nouă ediție a emisiunii Fanatik SuperLiga, în care invitați vor fi Adrian Ilie, Florin Gardoș, Robert Niță și Andrei Vochin. Sursă foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Luni, 30 ianuarie 2023, cu începere de la 10:30, vă invităm să fiți alături de noi într-o nouă ediție top a emisiunii FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI, unde vom trage toate concluziile după șocul din derby-ul FCSB – Farul, scor 2-3, și vom analiza toate meciurile tari din etapa a 23-a.

Fanatik SuperLiga, luni, 30 ianuarie 2023, ora 10:30. O nouă ediție de gală alături de invitații Adrian Ilie, Florin Gardoș, Robert Niță și Andrei Vochin

Cele mai importante informații și cele mai tari exclusivități din fotbalul românesc vor ieși la iveală în noua ediția a emisiunii FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI, care va avea loc luni, 30 ianuarie 2023, de la ora 10:30. Plecând de la etapa a 23-a din SuperLiga vom face spectacol alături de invitații de top Adrian Ilie, Florin Gardoș, Robert Niță și Andrei Vochin.

ADVERTISEMENT

La FANATIK SUPERLIGA, Horia Ivanovici va scoate la iveală cele mai tari informații despre situația la zi a echipelor de tradiție din primul eșalon al fotbalului românesc și va analiza derby-ul rundei dintre FCSB și Farul Constanța, încheiat cu victoria oaspeților prin două goluri marcate în prelungiri.

VEZI VIDEO PE YOUTUBE CU ÎNTREAGA EMISIUNE FANATIK SUPERLIGA DE LUNI, 30 IANUARIE 2023

FANATIK SUPERLIGA este cea mai tare emisiune sportivă din media românească și are alături parteneri de top. Împreună cu noi este SUPERBET, sponsorul principal al emisiunii, iar Aqua Carpatica, sponsorul premium, ne menține în cea mai bună formă posibilă.

ADVERTISEMENT

Invitați de gală la Fanatik SuperLiga. Adrian Ilie, Florin Gardoș, Robert Niță și Andrei Vochin vor fi alături de noi luni, 30 ianuarie 2023, ora 10:30

Cu un show garantat la fiecare ediție, FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI vă aduce în prim-plan și de această dată cele mai tari exclusivități din media românească. La ediția trecută a emisiunii FANATIK SUPERLIGA ați putut lua la cunoștință în exclusivitate despre ce transferuri pregătește Adrian Mititelu la FC U Craiova, despre superstițiile lui Bănel Nicoliță din perioada când era jucător sau despre cât de importantă este victoria obținută în instanță de Rapidul lui Angelescu și Șucu.

Asigurați-vă că aveți o conexiune bună la internet pentru a ne putea urmări pe telefon, tabletă sau laptop. Fiți cu ochii pe FANATIK SUPERLIGA pentru un spectacol garantat, luni, 30 ianuarie, ora 10:30. Puteți sta aproape de noi pe site-ul FANATIK.RO, pe canalul de Youtube FANATIK sau pe pagina de Facebook FANATIK.

ADVERTISEMENT

VEZI VIDEO PE FACEBOOK CU ÎNTREAGA EMISIUNE FANATIK SUPERLIGA DE LUNI, 30 IANUARIE 2023

Luni, 30 ianuarie, Horia Ivanovici va diseca tot ce a fost important la meciurile etapei cu numărul 23 din SuperLiga, cu super-invitați fanatici după fotbal: Adrian Ilie, Florin Gardoș, Robert Niță și Andrei Vochin. De asemenea, se va discuta despre ultimul meci al rundei, în care liderul CFR Cluj joacă pe terenul lui FC Voluntari.

Așadar, în fiecare luni, marți și vineri, pe toate canalele mass-media marca FANATIK – site, facebook, youtube, Tik Tok – puteți savura analiza etapei – dar nu numai! – într-o emisiune marca Horia Ivanovici.

ADVERTISEMENT

Să facem show! Luni, 30 ianuarie 2023, ora 10:30, fiți alături de noi pe telefon, laptop sau tabletă sau orice alt device care are o conexiune bună la internet. Este singura cale prin care puteți fi la curent cu cele mai tari exclusivități din fotbalul românesc.

ADVERTISEMENT