Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Adrian Mititelu anunță două noi transferuri la FCU Craiova 1948: “Sunt jucători străini. Un fundaș central și un mijlocaș”. Video exclusiv

Adrian Mititelu, patronul celor de la FC U Craiova 1948, a anunțat la Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici că se află în negocieri pentru transferul a doi jucători străini.
27.01.2023 | 12:14
Adrian Mititelu anunta doua noi transferuri la FCU Craiova 1948 Sunt jucatori straini Un fundas central si un mijlocas Video exclusiv
Adrian Mititelu a anunțat două noi transferuri la FC U Craiova 1948 în această iarnă. Sursă foto: Fanatik.
ADVERTISEMENT

FC U Craiova a remizat, scor 1-1 cu UTA Arad în prima etapă oficială din noul an, iar Adrian Mititelu a avut un schimb de replici acide cu antrenorul Nicolo Napoli. Patronul oltenilor a dezvăluit la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI că nu s-a încheiat campania de transferuri la FC U Craiova 1948, ci că se află în discuții cu doi jucători străini.

Adrian Mititelu a anunțat două noi transferuri la FC U Craiova 1948: „Un fundaș central și un mijlocaș”

FC U Craiova 1948 i-a transferat în această iarnă pe Matheus Mascarenhas și Danny Henriques, însă Adrian Mititelu a anunțat la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI că FC U Craiova 1948 se va întări cu un fundaș central și un mijlocaș.

ADVERTISEMENT

„(n.r. mai aduceți întăriri?) Cred că da. Sunt în discuții cu doi jucători și au avut pretenții mult mai mari decât putem noi să le oferim și acum se pare că au devenit mai maleabili. Cel puțin unul va veni, s-ar putea să vină chiar doi. 

Nu pot să vă spun. Pentru că dacă sunt discuții înseamnă că nu am semnat. Un fundaș central și un mijlocaș care poate să joace și inter și în spațiul de vârf. E un jucător bun. Amândoi sunt jucători buni, aparent jucători interesanți și cu CV-uri bune”, a dezvăluit Adrian Mititelu, la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

ADVERTISEMENT

VEZI VIDEO MAI JOS

 

Adrian Mititelu speră să oficializeze transferul până se închide perioada de mercato: „Ambii jucători sunt sub contract”

Patronul oltenilor a continuat să ofere detalii despre cei doi jucători, însă fără să ofere un nume. Finanțatorul a vorbit și despre Andre Duarte, fundașul brazilian care l-a un moment dat voia să plece din lotul echipei lui Nicolo Napoli.

„Din Liga 1? Ce să luăm, domne, din Liga 1? Sunt jucători străini. Nu se pune problema de asemănarea cu Bauza. E puțin diferit ca jucător că el joacă în spate și inter, stânga, dreapta.

ADVERTISEMENT

Nu pot să vă spun pentru că nu am semnat. Avem doi jucători în discuții. Vrem nu vrem dacă nu facem transferul până pe 13 februarie după nu mai putem. Ambii jucători sunt sub contract. 

(n.r. Andre Duarte) Cel mai bun fundaș al nostru, cum să plece? Nu poate să plece. El ar fi vrut, dar acum ne-am reglat problemele și el a înțeles. El are contract până în 2024. Eu sper să-l conving să semneze un nou contract până la vară pentru că e un jucător foarte bun, îmi pun mari speranțe în el”, a mai spus Adrian Mititelu, la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

ADVERTISEMENT

Adrian Mititelu nu are nicio problemă cu Nicolo Napoli: „Este o telenovelă inventată!”

Adrian Mititelu a declarat la sfârșitul meciului FC U Craiova 1948 – UTA Arad de pe „Ion Oblemenco” faptul că Nicolo Napoli nu a fost foarte inspirat pe parcursul meciului. La fel ca antrenorul italian, patronul oltenilor a dezvăluit că nu a existat niciun fel de conflict.

„(n.r. Îl dați afară pe Nicolo Napoli) Nici vorbă! Este o telenovelă inventată. Am zis că Nicolo Napoli nu a fost prea inspirat (n.r. meciul cu UTA). Dacă-i spun unui antrenor că nu e prea inspirat, îl dai afară deja?

Nu avem nicio problemă. Nici vorbă. Are contract până la vară și nu m-am gândit la o asemenea chestiune. A fost, efectiv, o expresie într-o conjunctură după un meci pe care puteam să-l câștigăm dacă gestionam mai bine.

Va rămâne cel puțin până în vară, pentru că până în vară are contract. E o exagerare cumplită. Nici măcar n-am avut în gând așa ceva”, a mai spus Adrian Mititelu la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

ADVERTISEMENT