Sport

FCSB – FC Botoșani 1-0, în etapa 21 din SuperLiga. FCSB învinge la limită și urcă pe locul 3. Cum arată clasamentul

Vezi aici în format LIVE stream FCSB - FC Botoșani. Meciul se joacă luni, 19 decembrie, de la ora 20:00, în etapa 21 din SuperLiga.
19.12.2022 | 21:57
FCSB  FC Botosani 10 in etapa 21 din SuperLiga FCSB invinge la limita si urca pe locul 3 Cum arata clasamentul
Florinel Coman a marcat unicul gol în FCSB - FC Botoșani. Foto: SPORT Pictures
ADVERTISEMENT
19-12-2022
20:03

Cum arată clasamentul în SuperLiga după FCSB - FC Botoșani 1-0

FCSB s-a impus la limită, 1-0, contra lui FC Botoșani, grație golului marcat de Florinel Coman. FCSB a urcat pe locul 3, la egalitate de puncte cu Rapid și Universitatea Craiova. FC Botoșani este pe poziția a 13-a.

Clasament SuperLiga

19-12-2022
17:45

FCSB - FC Botoșani 1-0 (Coman 78)

Vezi aici cele mai importante faze.

Min.90+7: Final de meci.

Min.90+3: Patache centrează, Mihai Roman II reia cu capul, prinde Vlad.

Min.87: Coman are o acțiune personală, centrează, dar Oaidă nu reușește să reia în poartă.

Min.81: Contraatac FCSB, Sadiku îl faultează pe Coman, se lasă avantaj, dar Radunovic nu obține decât un corner. Arbitrul acordă însă al doilea galben pentru Sadiku și oaspeții sunt în 10.

Min.78: GOOOL FCSB. Octavian Popescu îl deschide excelent pe Coman, care lobează peste Pap și înscrie.

Min.77: Ocazie uriașă a lui FC Botoșani, prin Șeroni și Roman II, care șutează periculos, pe rând, dar Vlad scoate!

Min.74: Oaidă reia după centrarea lui Radunovic, dar Pap prinde.

Min.72: Sno este înlocuit de Patache, iar Dragu de Pinson.

Min.67: Acțiune personală a lui Dragu, șut din unghi, pe colțul scurt, Vlad respinge în corner.

Min.64: Coman intră în locul lui Edjouma.

Min.63: Octavian Popescu scapă singur, pe contraatac, încearcă să-l găsească pe Omrani, dar mingea este în spatele extremei. Faza continuă și este finalizată de Rusu, dar pe lângă poartă.

Min.58: Dawa reia cu capul, mingea trece pe lângă poartă.

Min.54: Roman II cade în careu, urmărit de Dawa, iar faza este analizată de VAR. În faza premergătoare însă, Omrani este călcat de Sadiku. Și arbitrul acordă lovitură liberă pentru FCSB, plus galben pentru jucătorul oaspeților. 

Min.53: Miculescu, cu probleme medicale, este înlocuit de Rusu.

Min.50: Șut tare al lui Radunovic, Pap boxează și faza se stinge după o eroare a lui Edjouma.

Min.46: Startul reprizei secunde. Omrani intră în locul lui Cordea.

Min.45+3: Final de primă repriză.

Min.45+1: FCSB execută rapid o lovitură liberă, însă Cordea nu prinde poarta.

Min.42: Octavian Popescu combină cu Oaidă și șutează apoi cu interiorul, către vinclu, dar mingea trece pe lângă.

Min.39: Radunovic șutează excelent, dar mingea trece pe lângă. La faza imediat următoare, după o intercepție, 

Min.38: Combinație Radunovic – Edjouma, ultimul este blocat în minutul șutului.

Min.37: Pap scoate la șutul lui Oaidă, iar FCSB are un corner.

Min.28: Cordea șutează din interiorul careului, dar scoate Pap în corner.

Min.25: Dragu primește o minge de la Zabou și este blocat în două rânduri, de Dawa și Radunovic. FC Botoșani trebuie să se mulțumească doar cu o lovitură de colț.

Min.20: Zabou este deschis pe culoar de Dragu, iar Vlad iese și blochează.

Min.19: David Miculescu are o șansă de gol, dar lovitura sa de cap se duce pe lângă.

Min.2: M.Roman II are primul șut către poartă, dar mingea trimisă cu capul trece peste poartă.

Min.1: Start meci

19-12-2022
17:05

Echipele de start la FCSB - FC Botoșani

Echipele de start la meciul FCSB – FC Botoșani.

  • FCSB: Vlad – Pantea, Dawa, Tamm, Radunovic – Oaidă, Șut, Edjouma – Cordea, Miculescu, Oct. Popescu. Rezerve: Ducan – V. Crețu, Haruț, Fl. Coman, Toma, Omrani, Nikolov, Radaslavescu, Rusu. Antrenor: Leonard Strizu.
  • FC Botoșani: Pap – Sno, Sadiku, Șeroni, Țigănașu – Ivanov, Zabou, Dican – Mailat, M. Roman II, Dragu. Rezerve: Ureche – Patache, M’Dahoma, Boli, David, Tîrcoveanu, Pinson, Petkovski, Cărăușu. Antrenor: Flavius Stoican.

Meciul FCSB – FC Botoșani are loc luni, 19 decembrie, cu începere de la ora 20:00, în cadrul etapei a 21-a din SuperLiga. Cu o victorie în acest meci echipa bucureșteană va sălta pe locul 3, cu 38 de puncte, la fel ca Rapid și Universitatea Craiova, dar având golaveraj superior. Moldovenii au 21 de puncte și toate șansele de a termina anul pe locul 13, unul de baraj de supraviețuire.

Unde se joacă meciul FCSB – FC Botoșani

Întâlnirea FCSB – FC Botoșani se dispută luni, 19 decembrie, de la ora 20:00, pe Arena Națională din Capitală, în etapa 21 din SuperLiga. FCSB are ca obiectiv să termine anul pe locul 3, după ce a pierdut acasă cu câteva zile în urmă restanța cu CFR Cluj, un meci extrem de important în lupta la titlu și Botoșani, una dintre echipele prietene ale lui Gigi Becali este greu de crezut că o va putea împiedica.

ADVERTISEMENT

Cum partidele disputate în compania moldovenilor, în 99 la sută din cazuri încheiate cu finalul așteptat, suporterii FCSB nu prea obișnuiesc să se înghesuie să asiste la aceste meciuri așa încât ultima apariție din acest an pentru FCSB nu va fi însoțită de o prezență numeroasă în tribune, cel mult cinci mii de spectatori.

Cine transmite la TV partida FCSB – FC Botoșani

Partida FCSB – FC Botoșani se joacă luni, 19 decembrie, de la ora 20:00, pe Arena Națională în etapa a 21-a din SuperLiga și va putea fi urmărită pe micile ecrane în direct pe canalele TV Digi Sport 1, Orange Sport 1 și Prima Sport 1. O mai puteți viziona dacă veți alege să intrați pe site-ul FANATIK.RO, în format LIVE VIDEO.

ADVERTISEMENT

La București va fi luni, 19 decembrie, cea mai friguroasă zi a anului, cu o maximă care va ajunge doar la un grad la ora amiezii. Deși nu va ploua, cerul va fi permanent acoperit iar pentru jucători și spectatorii care se vor încumeta să ia drumul stadionului la ora 20:00 îi așteaptă o temperatură de minus 3 grade. Arbitrul partidei va fi Iulian Călin din Ștefănești, județul Argeș.

Ce jucători lipsesc din confruntarea FCSB – FC Botoșani

Dacă absențele de lungă durată ale lui Panțâru, Iulian Cristea și Ovidiu Popescu nu mai reprezintă nici o surpriză și nici nu au influență asupra alcătuirii primului unsprezece la FCSB în schimb cele ale mijlocașului ofensiv Darius Olaru și ale golgeterului  italian Andrea Compagno cântăresc greu, mai ales că bucureștenii nu au un alt vârf de careu la fel de percutant. Vestea bună este refacerea portarului titular Ștefan Târnovanu.

ADVERTISEMENT

Flavius Stoican nu are problemele de lot ale cuplului Leonard Strizu-Mihai Pintilii privind componența lotului. Noul tehnician al echipei moldovene vrea de la elevii săi să vadă determinare în evoluțiile acestora, faptul că se bat pentru fiecare minge, chiar dacă la final rezultatul nu le va fi favorabil.

Cote la pariuri la jocul FCSB – FC Botoșani

Casele de pariuri nu au dubii în a indentifica în postura echipei superfavorite pe FCSB și prin urmare îi acordă cota de 1,35 la victorie. Dacă moldovenii vor răsturna toate pronosticurile și vor obține toate punctele vor avea o cotă de 10,00. Șansă dublă X2 are cotă de 3,90. Gol marcat de oaspeți are cotă de 1,90. În schimb marcarea a două goluri pare aproape sigură, judecând după cota de numai 1,25.

ADVERTISEMENT

Din cele 11 meciuri jucate la București în prima divizie FCSB s-a impus de opt ori, de două ori s-a consemnat un rezultat de egalitate și în 2019 am consemnat momentul istoric al singurului succes reușit de moldoveni, un 2-0 care a șocat mult la acea vreme, date fiind relațiile deosebit de cordiale dintre patronii Gigi Becali și Valeriu Iftime.

ADVERTISEMENT