Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Cum a reușit Flavius Stoican să facă 1-1 cu CFR Cluj: „E o calitate de-a mea”. Video exclusiv

Flavius Stoican a revitalizat-o pe FC Botoșani. La debut pe banca moldovenilor, antrenorul a reușit minunea de a o încurca pe CFR Cluj. Stoican a dezvăluit cum a fost posibil.
12.12.2022 | 13:01
Cum a reusit Flavius Stoican sa faca 11 cu CFR Cluj E o calitate dea mea Video exclusiv
Cum a reușit Flavius Stoican să facă 1-1 cu CFR Cluj: „E o calitate de-a mea”. FOTO: Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Flavius Stoican a debutat cu dreptul pe banca lui FC Botoșani. Noul antrenor al moldovenilor, informațile dezvăluită în exclusivitate la FANATIK SUPERLIGA, a reușit să o încurce pe CFR Cluj în partida din etapa a 20-a, terminată la egalitate, scor 1-1. Stoican și-a dezvăluit secretul, în exclusivitate la cea mai recentă ediție de FANATIK SUPERLIGA.

Flavius Stoican, secretul remizei FC Botoșani – CFR Cluj 1-1

CFR Cluj a scăpat printre degete toate cele trei puncte la Botoșani. Campioana en-titre a condus încă din minutul 28 după reușita lui Lovro Cvek, dar s-a văzut egalată în prelungiri de Andrei Dragu.

ADVERTISEMENT

„E un rezultat bun de care aveam nevoie, în special jucătorii, pentru că veneau după o serie negativă de rezultate și chiar își doreau un rezultat bun și un meci pe măsură pentru a-și recăpăta încrederea. Sincer vă zic i-am văzut fără încredere în forțele lor și e de înțeles pe de o parte.

Nu pot spune că le-am făcut ceva. Am avut discuții individuale cu ei, ca și grup, am încercat să le ridic moralul, e un joc de fotbal, nu avem nimic de pierdut, lucruri normale. Nu am făcut minuni, nu vreau să îmi aloc merite că nu e cazul. Important era ca reacția lor să fie pe teren după vorbele mele”, a declarat Flavius Stoican, în exclusivitate la FANATIK SUPERLIGA.

ADVERTISEMENT

Stoican a comentat și faza golului egalizator, contestată vehement de ardeleni. Înainte să marcheze Dragu, FC Botoșani a beneficiat eronat de un aut, după părerea lui Dan Petrescu.

„Atunci când ești implicat în viața unei echipe ți se pare că orice decizie contra ta e capitală. Am fost criticat că pentru un aut fac atâta tam-tam. Da, fac pentru orice mi se cuvine mie. La fel de adevărat am văzut și acum cum se întoarce roata. Nu știu dacă a fost aut pentru CFR Cluj, dar clar au avut o dezamăgire pentru că considerau că e aut pentru ei și a fost gol pentru noi”, a adăugat Stoican.

ADVERTISEMENT

VEZI VIDEO MAI JOS

Cum a acceptat oferta lui Iftime

FC Botoșani este a doua echipă din SuperLiga pe care o pregătește Flavius Stoican în acest sezon, după CS Mioveni. Tehnicianul a declarat cum a fost convins de Valeriu Iftime.

„Faptul că l-am văzut că își dorește foarte tare să reușească, să facă lucrurile să funcționeze cum își dorește, mi-a pus pe tapet un proiect frumos și ne-am înțeles destul de repede. Îmi place la fotbal, mi-a plăcut ce mi-a spus, conează ce faci tu ca antrenor, ce rezultate ai, nu merge treaba, clar lucrurile nu sunt în regulă. Merge treaba, toată lumea te laudă.

ADVERTISEMENT

Obiectivul imediat este să ne ridicăm în clasament. Există potențial la această echipă, sunt jucători cu calitate, își pierduseră entuaziasmul, conducerea își pierduseră încrederea în jucători. A fost o situație mai delicată. Acum le-a apărut zâmbetul pe buze, au încredere.

Obiectivul imediat este să scoatem tot de la meciul cu FCSB, iar pe un termen lung să ne clasăm pe locul 7-8, dar și să ne salvăm de la retrogradare, pentru că să recunoașteam, momentan suntem mai aproape de retrogradare decât de 7-8”, a conchis antrenorul moldovenilor.

FCSB – FC Botoșani este ultimul meci al anului din SuperLiga. Meciul de pe Național Arena este programat luni, 19 decembrie 2022, de la ora 20:00.

ADVERTISEMENT