Sport

FCSB, gest superb pentru Dragoș Iancu. Ce ajutor îi oferă roș-albaștrii fotbalistului “rupt” în Petrolul – Hermannstadt

În minutul șase al meciului Petrolul - Hermannstadt, scor 0-0, Valentin Țicu i-a rupt piciorul lui Dragoș Iancu după o intrare prin alunecare.
26.09.2023 | 18:30
FCSB gest superb pentru Dragos Iancu Ce ajutor ii ofera rosalbastrii fotbalistului rupt in Petrolul  Hermannstadt
Dragoș Iancu se va recupera în baza celor de la FCSB. Foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Dragoș Iancu este susținut de toată lumea, după accidentarea din meciul Petrolul – Hermannstadt. Fotbalistul va fi susținut de FCSB în procesul de recuperare, echipă care a decis să facă un gest superb pentru fotbalistul de 20 de ani.

Dragoș Iancu, ajutat de FCSB

FCSB l-a invitat pe Dragoș Iancu să se recupereze în baza lor, alături de preparatorul fizic al echipei, Ovidiu Kurti. El va avea grijă ca fotbalistul să revină cât mai repede pe teren.

ADVERTISEMENT

Mihai Stoica a fost cel care a lansat invitația. Nu doar FCSB a vrut să îl ajute. Și cei de la CFR Cluj i-au lansat invitația de a se recupera alături de e. În final, va face recuperarea în capitală.

Dragoș e încă în spital. Nu știm mâine sau poimâine îl vor externa.. Am stabilit unde va face recuperarea. O va face la Ovidiu Kurti, de la FCSB.

ADVERTISEMENT

M-a sunat MM Stoica și chiar… bine, și de la FCSB, și de la CFR m-au sunat să vină să facă recuperarea. Toată lumea au consolidat problema pe care o avem. E foarte pozitiv, am vorbit cu el și azi, se simte bine, o să își revină, sunt convins.

Operația a fost foarte bine făcută, a decurs normal, nu au fost alte probleme față de ce mi-a spus doctorul inițial, a fost totul ok, de asta și spun că sunt convins că se va face bine și, în ianuarie, va reveni alături de echipă”, a declarat Dani Coman, pentru iamsport.

ADVERTISEMENT

Valentin Țicu l-a vizitat în spital

Recent, Valentin Țicu l-a vizitat pe Dragoș Iancu în spital. Fundașul Petrolului și-a cerut scuze pentru intrarea dură din meciul Petrolul – Hermannstadt și spune că este prieten cu acesta, cunoscându-se la loturile echipei naționale de tineret.

Suntem jucători profesioniști amândoi, ne știm din circuitul echipelor naționale și nu mi-am imaginat vreodată că voi ajunge într-o astfel de situație sau că îi voi provoca unui coleg o astfel de accidentare!

ADVERTISEMENT

Nu am avut nicio intenție, totul s-a întâmplat rapid, în tensiunea meciului, dar mă simt vinovat și îmi asum total cele întâmplate.

Voi fi alături de el și, dacă îmi va permite, îl voi ajuta să treacă peste acest eveniment și să revină cât mai repede pe teren. Încă o dată ii cer scuze lui Dragoș, familiei lui, dar și cluburilor Hermannstadt și Petrolul”, a mărturisit Vali Ticu, potrivit fcpetrolul.ro.

  • 2,30 este cota oferită de BETANO pentru pronosticul „peste 3,5 goluri” la meciul FC Bihor – FCSB
ADVERTISEMENT