Sport

FCSB, KO în final de repriză cu Rapid. Gafe incredibile în apărarea lui Charalambous la goluri!

FCSB a comis greșeli în lanț în apărare la golul marcat de Rapid. Cursa remarcabilă a lui Jayson Papeau. A dribilat toți fundașii vicecampioanei.
05.11.2023 | 21:57
FCSB KO in final de repriza cu Rapid Gafe incredibile in apararea lui Charalambous la goluri
FCSB a făcut 2 cadouri nesperate Rapidului în finalul primei reprize. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

FCSB a făcut greșeli în lanț în minutul 39, când Jayson Papeau a reușit să marcheze după un contraatac. Ovidiu Popescu i-a pus pe giuleșteni într-o poziție excelentă.

FCSB, „îngropată” de erorile din defensivă la meciul cu Rapid

FCSB le-a dat o șansă nesperată jucătorilor lui Cristiano Bergodi, după ce Ovidiu Popescu a trimis o pasă defectuoasă și i-a pus pe „alb-vișinii” pe contraatac. Apoi Siyabonga Ngezana a produs rumoare în tribune după ce a alunecat și a căzut în fața lui Borja Vale, care a putut pasa nestingherit.

ADVERTISEMENT

Nu mă așteptam, sincer. De nerecunoscut jucătorii FCSB-ului. Ovidiu Popescu, multe greșeli, Olaru, la fel. Există dorință, e drept, dar nu am văzut de mult timp atâtea greșeli la un derby. Trebuie să schimbe ceva la pauză, dacă nu, nu-i văd bine. – Gabi Balint, la Digi Sport

Spaniolul i-a trimis mingea lui Jayson Papeau, Alexandru Pantea ratează tacklingul, iar apoi francezul a driblat toată apărarea și l-a învins pe Ștefan Târnovanu, la capătul unei acțiuni individuale superbe.

Florinel Coman a avut o tresărire de orgoliu imediat după golu, însă Horațiu Moldovan a respins în corner șutul său, iar Alexandru Băluță a trimis mingea în bară, spre disperarea suporterilor din tribune.

ADVERTISEMENT

Foarte multe greșeli, e prima dată când văd la un derby atâtea greșeli. Borja Valle a făcut o repriză foarte bună, a mai avut o acțiune fantastică, a fost altruist, nu a șutat, ci a pasat pentru Ioniță. Dar tot Valle face faza la care Papeau s-a distrat și a deschis scorul – Ilie Dumitrescu, la Digi Sport

FCSB, din nou greșeli în lanț la al doilea gol marcat de Rapid

Seara de coșmar a apărării FCSB-ului a continuat. În minutul 45+1, Paul Iacob a reușit desprinderea pe Arena Națională în urma unui voleu spectaculos. Pierdut din marcaj de Dawa și Ngezana, fundașul central s-a folosit excelent de centrarea perfectă a aceluiași Borja Valle.

Finalul de primă repriză a fost unul dezastruos pentru echipa lui Elias Charalambous, iar giuleștenii au reușit să obțină un avantaj extrem de important, speculând momentele de slăbiciune ale adversarilor.

ADVERTISEMENT

Greșeala l-a costat dur pe Ovidiu Popescu, care a fost înlocuit la pauză cu Octavian Popescu. Nici Andrea Compagno nu a mai fost păstrat în partea a doua, fiind schimbat de Dorin Rotariu.

Din nou două înlocuiri la pauză, care vor suscinta ample discuții. De menționat faptul că Ovidiu Popescu avea de asemenea și un cartonaș galben și risca să fie eliminat. Alexandru Pantea a fost și el înlocuit în minutul 59.

ADVERTISEMENT

Rapid, echipa mai pragmatică

Rapidul a reușit să trimită doar patru șuturi pe spațiul porții, dintre care două au fost transformate în goluri. De cealaltă parte, FCSB a avut tot patru șuturi pe poartă și un procent al posesiei zdrobitor: 59%, față de 41%.

ADVERTISEMENT
Cotă BETANO pentru FCSB: 1.65 este cota pentru „1 solist” la meciul FCSB - FC U Craiova