Fotbal intern

FCSB, mesaj de rămas-bun pentru Dennis Man: ”A arătat respect tricoului roș-albastru”

29.01.2021 | 20:42
FCSB mesaj de ramasbun pentru Dennis Man A aratat respect tricoului rosalbastru
ADVERTISEMENT

Oficialii clubului FCSB au avut un mesaj de rămas-bun pentru Dennis Man, recent transferat la Parma, în care i-au urat mult succes în noua aventură.

Internaționalul român a fost prezentat oficial la noua sa echipă, pentru care a semnat un contract până în 2025, iar apoi și-a lșuat la revedere de la roș-albaștri printr-o postare pe rețelele de socializare.

ADVERTISEMENT

În urmă cu trei zile, Giovani Becali a acordat un interviu detaliat pentru FANATIK în care dezvăluit toate culisele transferului lui Dennis Man de la FCSB la Parma. Cunoscutul impresar a povestit pas cu pas cum s-a ajuns la această ofertă.

Mesaj din suflet de la FCSB pentru Dennis Man

După ce Parma l-a prezentat oficial pe Dennis Man, FCSB a postat pe pagina de Facebook un mesaj în care a anunțat și ea transferul oficial și i-a mulțumit jucătorului pentru perioada petrecută la club.

ADVERTISEMENT

”Mulțumim, Dennis Man! FCSB anunță transferul golgeterului Ligii 1, Dennis Man, la Parma Calcio 1913, din Serie A. Atacantul în vârstă de 22 de ani a efectuat deja vizita medicală și a fost prezentat la noua echipă, unde va purta tot numărul 98”, se arată în postarea roș-albaștrilor.

”Dennis Man este unul dintre jucătorii de bază ai echipei noastre și a devenit, odată cu trecerea la Parma Calcio 1913, jucătorul vândut pe cea mai mare sumă din istoria Ligii 1. A avut un rol determinant în obținerea Cupei României din 2020, când a înscris singurul gol al finalei contra celor de la Sepsi OSK.

ADVERTISEMENT

Acea reușită s-a alăturat celorlalte 48 de goluri și 29 de pase de gol cu care Dennis a contribuit în toate competițiile, în cei patru ani și jumătate petrecuți la echipa noastră. Clubul nostru îi mulțumește lui Dennis pentru toată dăruirea și respectul acordat tricoului roș-albastru și îi urează mult succes în noua sa aventură din Italia!”, se încheie mesajul.

FCSB mesaj Dennis Man

FANATIK a mai anunțat în exclusivitate că Gigi Becali a cerut  garanții financiare care să ateste că Parma este solvabilă şi poate plăti suma de transfer pentru Dennis Man.

ADVERTISEMENT

Finanțatorul roș-albaștrilor a făcut acest lucru pentru că echipa italiană a avut grave probleme financiare în ultimii 17 ani, motiv pentru care clubul a intrat în faliment la finalul sezonului 2014-2015.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – Poli Iași: 6,00 este cota pentru „x și sub 3,5 goluri”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT
Tags: