Fotbal international

Dennis Man, noul număr 98 al Parmei. Mesaj emoționant pentru fanii FCSB

29.01.2021 | 18:18
Dennis Man noul numar 98 al Parmei Mesaj emotionant pentru fanii FCSB
ADVERTISEMENT

Dennis Man a ajuns la Parma, unde va semna un contract cu echipa de care mai aparţin Valentin Mihăilă şi Reinaldo Radu. Înţelegerea va fi valabilă până în 2025.

Mesajul lui Dennis Man pentru fanii FCSB: „Vă mulțumesc!”

UPDATE, 29 ianuarie, ora 18:32 / Dennis Man a transmis un mesaj fanilor FCSB, după patru ani petrecuți în tricoul roș-albastru: „Cel mai greu moment al vieții mele, ziua când trebuie să mă despart de voi! 4 ani jumate STEAUA (n.r. FCSB) mi-a fost casă, mamă, tată, frate… lucruri pe care le-am lăsat la Arad. Mulțumesc colegilor și staffului, mulțumesc suporterilor și vouă, oamenilor care m-ați susținut în momentele bune și în momentele mai puțin bune. Mulțumesc familiei STEAUA (n.r. FCSB)! Vă mulțumesc! Al vostru, Dennis”, a scris Dennis Man pe Instagram.

ADVERTISEMENT


Parma a anunțat oficial transferul lui Dennis Man

UPDATE, 29 ianuarie, ora 18:17 / Dennis Man a fost prezentat oficial de clubul Parma. „Clubul Parma este încântat să anunțe că Dennis Man s-a alăturat formației noastre după ce a fost transferat permament de la Fotbal Club FCSB SA. Jucătorul a semnat un contract valabil până în 2025”, scrie pe site-ul oficial al grupării din Serie A. Clubul a pus deja în vânzare tricouri cu numele lui Man, cel care va purta numărul 98, la fel ca la FCSB.


 

Prezentarea a fost amânată pentru că nu au ajuns actele

UPDATE, 29 ianuarie, ora 16:57 / Prezentarea oficială a lui Dennis Man la Parma s-a amânat deoarece actele nu au ajuns și transferul său nu poate fi înregistrat la Liga Italiană de Fotbal.

ADVERTISEMENT

În aceste condiții, fotbalistul va fi prezentat abia săptămâna viitoare și nu va putea debuta în aceest weekend, la partida cu Napoli.


Știre inițială, 28 ianuarie, ora 16:41

Aripa dreaptă a pozat cu fularul noii sale echipe de cum a aterizat. Un avion privat l-a dus în Italia, urmând să semneze contractul ce îi va aduce peste un milion de euro stagional.

ADVERTISEMENT

FCSB se alege şi ea cu o sumă frumoasă: 13 milioane de euro, la care se pot adăuga bonusuri de performanţă care pot să urce preţul total la 15 milioane.

Dennis Man a zburat la Parma cu Ioan Becali

Transferul lui Dennis Man la Parma a fost intermediat de Ioan Becali, vărul patronului de la FCSB. Anamaria Prodan a spus că verii Becali l-au ameninţat pe jucător şi pe tatăl acestuia să semneze rupă înţelegerea cu ea.

ADVERTISEMENT

În exclusivitate pentru FANATIK, Gigi Becali a demontat acuzaţiile într-un stil ironic: „E atât de amenințat domnul Man, încât e în avionul privat și bea șampanie cu Giovani“.

Dennis Man va fi coleg la Parma cu Valentin Mihăilă. Fostul oltean a ajuns la trupa italiană pentru 8,5 milioane de euro în octombrie 2020.

Dennis Man, debut cu Napoli

Presa din Parma a scris că fotbalistul de 22 de ani are şanse mari să debuteze încă de la primul meci al noii sale formaţii. Parma e penultima în Serie A şi are o partidă foarte dificilă cu Napoli, în deplasare, pe 31 ianuarie.

Pentru FCSB, Man a evoluat foarte bine, în 20 de partide marcând de 17 ori şi oferind colegilor 7 pase de gol. Pe site-urile de specialitate este cotat la 6,5 milioane de euro.

Tânărul fotbalist a efectuat vizita medicală şi a transmis primul mesaj pentru fanii echipei italiene: „Forza Parma“.

În urma acestui transfer, Dennis Man a devenit cel mai scump fotbalist plecat din Liga 1. 13 milioane de euro, plus alte două milioane ca bonusuri de performanţă, va plăti Parma.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – Poli Iași: 5,00 este cota pentru „peste 4,5 goluri”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT