Fotbal intern

FCSB nu intră în carantină! Delegația roș-albastră a plecat direct în cantonament. Exclusiv

14.01.2021 | 15:38
FCSB nu intra in carantina Delegatia rosalbastra a plecat direct in cantonament Exclusiv
ADVERTISEMENT

FCSB a revenit în România după cantonamentul din Antalya, desfășurat între 3 și 14 ianuarie. FANATIK a aflat că delegația FCSB nu va intra în carantină, DSP luând această decizie la aeroport. 

Cu toate că cei de la DSP sau Ministerul Sănătății au susținut că nu au primit vreo solicitare pentru această deplasare, roș-albaștrii nu vor intra în carantină, conform informațiilor aflate de FANATIK din aeroport.

ADVERTISEMENT

Tot lotul FCSB a fost testat negativ la COVID-19 înainte de revenirea în țară, iar oficialii echipei au pregătit documentele care să ateste că au stat într-o “bulă”, fără nicio influență din exterior. Iar Decizia DSP a fost luată după ce au fost consultate toate aceste documente.

FCSB nu intră în carantină! Avionul a aterizat în jurul orei 14:00

Roș-albaștrii au avut și precedentul UTA Arad. Echipa lui Laszlo Balint a trecut granița în Ungaria, țară aflată de asemenea pe lista galbenă, pentru un meci amical împotriva celor de la Szeged și nu au fost nevoiți să stea carantinați pentru 14 zile.

ADVERTISEMENT

Avionul celor de la FCSB a aterizat pe aeroportul Henry Coandă în jurul orei 14:00, cu o oră mai târziu decât era stabilit. Acolo, cei de la DSP au anunțat că FCSB nu va intra în carantină, conform informațiilor noastre.

Lotul FCSB, direct în cantonament pentru meciul cu Astra Giurgiu

FANATIK a aflat că jucătorii celor de la FCSB vor intra direct în cantonament pentru meciul de vineri seara, de la ora 20:00, împotriva celor de la Astra Giurgiu. Delegația roș-albastră a părăsit aeroportul joi, în jurul orei 15:30.

ADVERTISEMENT

FCSB a scăpat de toate emoțiile privind carantinarea și vor putea să își mărească diferența față de urmăritoare. Cu o victorie împotriva celor de la Astra Giurgiu, roș-albaștrii s-ar distanța la patru puncte de U Craiova, echipă care a făcut un pas greșit cu Sepsi.

Roș-albaștrii, cantonament într-un resort de 5 stele din Antalya!

Cantonamentul celor de la FCSB în Turcia a fost efectuat între 3 și 14 ianuarie. În cele 11 zile, roș-albaștrii au stat cantonați într-un resort de 5 stele care a luat toate măsurile pentru a evita răspândirea noului coronavirus. Acesta a fost și principalul argument al celor de la FCSB privind combaterea carantinării.

ADVERTISEMENT

Antrenorul principal, Toni Petrea, s-a declarat mulțumit de cantonamentul din Turcia spunând că nu are niciun jucător accidentat, iar cei cu probleme medicale mai vechi au început să se antreneze cu echipa:

“Condițiile sunt foarte bune, nu am de ce să mă plâng. Ne-am îndeplinit obiectivele, țin să le mulțumesc jucătorilor pentru modul în care au răspuns la ceea ce le-am cerut. Nu-mi rămâne decât să aștept începutul sezonului.

Nu am avut probleme medicale majore. Chiar jucătorii cu probleme mai vechi s-au antrenat cu lotul, sunt în recuperare, pe un drum bun. Suntem 100% apți pentru începerea sezonului”, a spus Petrea.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – Astra: 4,05 este cota pentru „PSF2”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT