Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

FCSB – Oțelul, văzut din perspectiva lui Porumboiu: „A fost duelul patronilor-antrenori!”

FCSB - Oțelul l-a lămurit pe Adrian Porumboiu. Liderul nu are față de titlu. De ce duelul dintre Gigi Becali și Dorinel Munteanu a fost al patronilor-antrenorni
05.12.2023 | 22:42
FCSB  Otelul vazut din perspectiva lui Porumboiu A fost duelul patronilorantrenori
Adrian Porumboiu îl ironizează pe Gigi Becali după înfrângerea cu Oțelul. Sursă foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

FCSB – Oțelul a fost analizat pe larg la FANATIK SUPERLIGA. Adrian Porumboiu s-a amuzat pe seama înfrângerii usturătoare suferită de liderul campionatului în fața nou-promovatei lui Dorinel Munteanu.

FCSB – Oțelul 0-2, l-a pus pe gânduri pe Adrian Porumboiu: „Din primele 3-4 candidate parcă niciuna nu vrea să ia titlul”

Adrian Porumboiu crede că FCSB va rata din nou titlul cu un astfel de joc: „Mi-e greu după cum joacă și ce joacă. Din primele 3-4 candidate parcă niciuna nu vrea să ia titlul. Îi așteaptă și pe ceilalți, se distanțează, iar așteaptă…”.

ADVERTISEMENT

Fostul mare arbitru e dezamăgit de calitatea jocurilor: „Vreau să fie campionatul mai atractiv, dar nu sunt meciurile atractive. Sunt puține meciuri de calitate. Astea 5 puncte pe care le au sunt 2,5 până la urmă”.

Parcursul inconstant al echipei e pus și pe seama lui Gigi Becali: „Ei puteau să se distanțeze mult. Și la ei e greu să faci scheme de joc, mai greșește și antrenorul acolo, îți dai seama. Mai are momente când nu e inspirat”.

ADVERTISEMENT

FCSB – Oțelul prin ochii lui Adrian Porumboiu: „Dorinel e cam patron să știi”

Adrian Porumboiu surprinde și știe că fostul mare internațional român are un cuvânt greu de spus la Galați:„Dorinel e cam patron la Oțelul să știi. A fost duelul patronilor-antrenori. Unul a venit din iarbă, altul din sufragerie”. 

Andrei Vochin îl sfătuiește pe patronul FCSB-ului să se apuce de școala de antrenori: „Drumul invers e mai bun. Patronul Hagi a câștigat campionatul în România, patronul Dorinel a câștigat în fața FCSB-ului, deci singura șansă pentru investitori în fotbal este să își ia licența întâi și dup-aia să se bată la titlu”.

ADVERTISEMENT

Horia Ivanovici, moderatorul FANATIK SUPERLIGA, atrage însă atenția: „Faceți voi caterincă de Gigi, dar dacă n-ar fi el n-ar mai fi nebunia asta. El crează emulație în fotbal, nu doar cu noi cu presa. Le creează dorința și nebunia patronilor: ‘Domne, să îl bat pe Gigi’”. 

De la ora 10:30 Horia Ivanovici te așteaptă LIVE pe homepage-ul FANATIK.RO. Emisiunea apare ÎN PREMIERĂ pe Facebook și YouTube de la 17:30.

ADVERTISEMENT

Adrian Porumboiu a comentat duelul Gigi Becali - Dorinel Munteanu