Sport

FCSB, peste Barcelona, Arsenal și Tottenham, dar la egalitate cu Real Madrid într-un top mondial fabulos! Cuplul Darius Olaru – Florinel Coman scrie istorie!

Cuplul ofensiv format din Darius Olaru și Florinel Coman de la FCSB a intrat într-un top fantastic, unde se află la egalitate cu jucători de la Real Madrid, dar peste fotbaliști de la echipe precum Tottenham, Arsenal sau Barcelona.
24.02.2024 | 00:35
FCSB peste Barcelona Arsenal si Tottenham dar la egalitate cu Real Madrid intrun top mondial fabulos Cuplul Darius Olaru  Florinel Coman scrie istorie
FCSB, peste Barcelona, Arsenal și Tottenham, dar la egalitate cu Real Madrid într-un top mondial fabulos!
ADVERTISEMENT

Știm cu toții că fotbalul este un sport de echipă, iar succesul vine în urma muncii celor 11 jucător aflați pe teren. Cu toate acestea, există și cupluri de jucători care dezvoltă o chimie extraordinară pe dreptunghiul verde.

FCSB, peste Barcelona, Arsenal și Tottenham, dar la egalitate cu Real Madrid într-un top fabulos!

FANATIK a consultat celebrul site Transfermarkt, unde a descoperit un lucru extrem de interesant. Cuplul format din Darius Olaru și Florinel Coman de la FCSB este pe locul 28 într-un top al celor mai productive cupluri de jucători din lume.

ADVERTISEMENT

Darius Olaru (25 de ani) și Florinel Coman au reușit împreună 24 de goluri și 10 pase decisive pentru FCSB, fiind pe locul 28 într-un clasament al celor mai eficiente cupluri de fotbaliști. Cei doi se află mai bine clasați decât jucători de la Tottenham, Barcelona sau Arsenal, dar la egalitate cu fotbaliști de la Real, Atletico Madrid și Liverpool.

De altfel, cei doi fotbaliști de la FCSB au depășit perechile unor echipe precum (34) Galatasaray, (41) Rangers, (42) Tottenham, (55) Ajax, (56) Girona, (66) Aston Villa, (69) Dortmund, (80) AC Milan, (83) Arsenal, (82) Celtic, (87) Barcelona, (91) Juventus, (97) Bayer Leverkusen, (100) PAOK.

ADVERTISEMENT

Darius Olaru și Florinel Coman (25 de ani) au semnat în vara anului 2023 contracte noi cu FCSB valabile pentru următorii 5 ani. Coman are un salariu de 30.000 de euro lunar, în timp ce Olaru e remunerat în fiecare lună cu 20.000 de euro.

  • 5.000.000 de euro este clauza de reziliere atât pentru Coman, cât și pentru Olaru

Bayern Munchen, lider în topul clupurilor productive!

Chiar dacă în Bundesliga este pe locul 2, la 8 puncte în spatele liderului Bayer Leverkusen, Bayern Munchen e lider în acest clasament al cuplurilor productive din fotbalul mondial.

ADVERTISEMENT

Concret, tandemul Harry Kane – Leroy Sane a adus lui Bayern Munchen nu mai puțin de 33 de goluri și 16 pase decisive în acest sezon din Bundesliga. De altfel, Kane este lider în clasamentul golgeterilor din Germania, cu 25 de goluri marcate, fiind urmat de Serhou Guirassy, de la Stuttgart, cu 18 reușite.

Pe locul doi se află două echipe: Al-Nassr și VfB Stuttgart. Cristiano Ronaldo și Talisca au punctat împreună de 32 de ori pentru arabi, la fel cum s-a întâmplat și în dreptul nemților pentru Serhou Guirassy și Deniz Undav.

ADVERTISEMENT

Echipe ciudate în top 30!

Pe lângă FCSB, care reprezintă o noutate, în acest clasament al celor mai bune perechi de jucători din fotbalul mondial se regăsesc și alte nume de echipe ceva mai necunoscute.

Printre acestea se numără Svay Rieng (4) din prima ligă din Cambodgia, The New Saints (6), liderul din Țara Galilor, sau SP Tre Penne (8), locul 3 din San Marino.

Cum arată clasamentul celor mai bune cupluri din fotbalul mondial acum

Cum arată clasamentul celor mai bune cupluri din fotbalul mondial acum
Cum arată clasamentul celor mai bune cupluri din fotbalul mondial acum
Cum arată clasamentul celor mai bune cupluri din fotbalul mondial acum
Cum arată clasamentul celor mai bune cupluri din fotbalul mondial acum
ADVERTISEMENT