Fotbal intern

FCSB, primul transfer al iernii! Darius Olaru va juca pentru “roş-albaştri” în retur. EXCLUSIV

27.11.2019 | 15:05
FCSB primul transfer al iernii Darius Olaru va juca pentru rosalbastri in retur EXCLUSIV
FCSB, primul transfer al iernii! Darius Olaru va juca pentru roş-albaştri în retur. FOTO: Darius Olaru in meciul de fotbal dintre Dinamo Bucuresti si Gaz Metan Medias, din cadrul Ligii 1 Casa Pariurilor, desfasurat pe Stadionul Dinamo din Bucuresti
ADVERTISEMENT

Gigi Becali a început să creioneze deja strategia echipei din iarnă şi a făcut prima mutare la club. Din informaţiile FANATIK, patronul FCSB a decis să îl aducă la lot încă din această iarnă pe Darius Olaru, fotbalist pe care l-a transferat de la Gaz Metan Mediaş în vara anului 2019, însă pe care l-a mai lăsat împrumut 6 luni la echipa lui Edi Iordănescu.


  • (P) Cota BETANO pentru Voluntari – FCSB: 1,73 este cota pentru “peste 2,5 goluri marcate”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT

FCSB, primul transfer al iernii! Olaru, chemat de Gigi Becali la echipă

Darius Olaru a fost achiziţionat în vară cu 600.000 de euro, însă patronul FCSB a convenit cu oficialii Gazului ca jucătorul să mai rămână 6 luni la echipa medieşeană. Între cele două cluburi s-a negociat ulterior şi transferul lui Boubacar Fofana şi la aceste tratative oficialii lui Gaz Metan au sperat să obţină şi o prelungire a împrumutului lui Olaru până vara anului viitor.

Însă, transferul lui Fofana la FCSB a căzut după ce impresarii fotbalistului au vrut bani de la Gigi Becali şi de atunci nu s-a discutat nici prelungirea împrumutului lui Darius Olaru la Gaz Metan: “Vrea bani la semnătură și când intervin impresarii, atunci eu mă retrag. Impresarul trebuie să ia bani de la jucător, nu de la mine. Cum să le dau eu bani?”, a spus Becali în luna octombrie.

ADVERTISEMENT
FCSB, primul transfer al iernii! Darius Olaru va juca pentru "roş-albaştri" în retur. EXCLUSIV
FCSB, primul transfer al iernii! Darius Olaru va juca pentru “roş-albaştri” în retur. FOTO: Darius Olaru in meciul de fotbal dintre Gaz Metan Medias si Sepsi OSK Sfantu Gheorghe, din cadrul Ligii 1 Casa Pariurilor, desfasurat pe Stadionul Gaz Metan din Medias

Gaz Metan a încercat să obţină împrumutul până în vară!

Din informaţiile FANATIK, cei de la Gaz Metan sperau să îl înduplece pe Gigi Becali să îl lase pe Darius Olaru până în vară, având în vedere că FCSB are mai multe soluţii pe postul pe care joacă Olaru, însă patronul FCSB nici n-a vrut să audă şi l-a chemat pe Darius Olaru la echipă din iarnă.

Astfel, din retur, Darius Olaru va juca la FCSB. Mijlocaşul este polivalent şi poate juca atât în centru, cât şi în banda dreaptă. Cei de la Gaz Metan au insistat pentru fotbalist în condiţiile în care el este încă eligibil pentru regula U-21 şi Edi Iordănescu va fi greu să găsească un jucător de profilul lui Olaru care să fie şi eligibil pentru regula impusă de FRF.

ADVERTISEMENT

În vară a fost mare concurenţă pentru transferul lui Darius Olaru. Mijlocaşul Gazului a fost disputat de FCSB şi CFR Cluj, însă Gigi Becali s-a mişcat mai rapid şi a reuşit să îl aconteze pe fotbalist, spre furia lui Dan Petrescu:

“Cred că cea mai mare greşeală am făcut-o noi, pentru că nu am reuşit să-l semnăm pe Olaru în timp, jucătorul pe care-l voiam cel mai mult. Din păcate pentru noi, nu am putut să ne batem cu oferta celor de la FCSB, oferta lor mult prea mare, noi nu ne permiteam să plătim asemenea bani pe un jucător tânăr”, a spus Petrescu atunci.

ADVERTISEMENT
FCSB, primul transfer al iernii! Darius Olaru va juca pentru "roş-albaştri" în retur. EXCLUSIV
FCSB, primul transfer al iernii! Darius Olaru va juca pentru “roş-albaştri” în retur. FOTO: Gigi Becali la conferinta de prezentare a noului antrenor de la FCSB, desfasurata la sediul din Aleea Alexandru din Bucuresti,
  • 21 de ani are Darius Olaru
  • 600.000 de euro a plătit FCSB în schimbul fotbalistului