Sport

FCSB, probleme cu doi titulari înaintea „finalei” pentru locul 3 cu Universitatea Craiova: „Sunt șanse să nu joace”

FCSB are probleme cu doi titulari înaintea „finalei” pentru locul 3 cu Universitatea Craiova, partidă pe care o vor disputa în Bănie.
28.04.2023 | 20:54
FCSB probleme cu doi titulari inaintea finalei pentru locul 3 cu Universitatea Craiova Sunt sanse sa nu joace
FCSB, probleme cu doi titulari înaintea „finalei” pentru locul 3 cu Universitatea Craiova. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Este vorba despre Malcom Edjouma și Joonas Tamm, care au resimțit probleme la antrenamentul de vineri, 28 aprilie, ieșind accidentați. Totuși, vicecampioana României a primit și o veste bună, și anume că Florinel Coman s-a antrenat normal cu echipa și are șanse să evolueze împotriva oltenilor.

FCSB, probleme cu doi titulari înaintea „finalei” pentru locul 3 cu Universitatea Craiova

FCSB are probleme cu Malcom Edjouma și Joonas Tamm înaintea duelului cu Universitatea Craiova, Mihai Stoica dezvăluind că fundașul central are o problemă la tendon: N-am auzit nimic că s-ar fi accidentat Ivan! Și Edjouma și Tamm s-au accidentat!

ADVERTISEMENT

Nu știm dacă vor juca, vom vedea mâine. Tamm are o problemă la tendon, Edjouma pe aductor. Sunt șanse să nu joace. Ne-am dori să avem toți jucătorii la dispoziție, Coman s-a antrenat azi normal cu echipa, probabil o să joace”.

„Când ești acasă e mai ușor să iei o decizie în dimineața zilei meciului, așa nu poți risca, dacă ei mâine nu se antrenează 100% cu echipa nu vor juca împotriva Craiovei.

ADVERTISEMENT

Și ei au jucători buni în față și noi avem jucători buni în față. Să nu uităm că Markovic ne-a amețit la toate meciurile pe care le-a avut împotriva noastră.

Ar fi fost altele şansele la titlu dacă nu lua deciziile ”corecte” Feşnic. Dar le-a luat, iar şansele noastre au scăzut drastic. Sunt infime acum!”, a mai spus Mihai Stoica, la TV OrangeSport.

ADVERTISEMENT

„Rareș Pop e un jucător care mi-a plăcut de când l-am văzut!”

Mihai Stoica a fost întrebat și despre un posibil interes din partea FCSB-ului pentru Rareș Pop, puștiul de la UTA, iar oficialul „roș-albaștrilor” a recunoscut că este impresionat de tânărul jucător, însă că FCSB nu caută un jucător pe poziția lui.

„Nu s-a pus niciodată problema să vină Rareș Pop la noi. E un jucător de aceeași vârstă cu Mazilu, are schimbări de direcții variate, mi-a plăcut mult de când l-am văzut.

ADVERTISEMENT

Dar nu se pune problema să vină, nu căutăm atacant lateral în momentul de față. Rareș Pop e spre Moruțan, așa îl văd”, a mai spus Mihai Stoica.


  • Cotă BETANO pentru FCSB: 2,70 este cota pentru „2 solist” la meciul Universitatea Craiova – FCSB

ADVERTISEMENT