Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Gigi Becali l-a “distrus” pe Edjouma. Cel mai în formă fotbalist de la FCSB e de nerecunoscut: “L-a luat gura pe dinainte să spună asta”. Video exclusiv

Malcom Edjouma este într-o mare scădere de formă. Mijlocaşul de la FCSB este de nerecunoscut după un început fulminant de 2023.
28.04.2023 | 17:01
Gigi Becali la distrus pe Edjouma Cel mai in forma fotbalist de la FCSB e de nerecunoscut La luat gura pe dinainte sa spuna asta Video exclusiv
Gigi Becali i-a stabilit un nou preț lui Malcom Edjouma. Foto: colaj FANATIK.
ADVERTISEMENT

FCSB a pierdut cu 0-1 derby-ul cu Rapid din Giuleşti şi se depărtează de titlu. Formaţia patronată de Gigi Becali este la cinci puncte de Farul Constanţa, cu cinci etape înainte de finalul campionatului.

Gigi Becali l-a “distrus” pe Edjouma. Cel mai în formă fotbalist de la FCSB e de nerecunoscut: “Cine a contribuit la scăderea formei?”

Malcom Edjouma a început fulminant anul la FCSB. Mijlocaşul francez a avut evoluţii remarcabile şi a marcat goluri importante cu CFR Cluj, Voluntari sau Universitatea Craiova, dar în meciurile din play-off traversează o eclipsă de formă.

ADVERTISEMENT

În studio-ul emisiunii FANATIK SUPERLIGA, fostul antrenor din acte al celor de la FCSB, Leo Strizu, a lăsat de înţeles că Gigi Becali este principalul “vinovat” pentru scăderea de formă a lui Malcom Edjouma:

“În perioada asta, cât a fost Pintilii, Edjouma a ajuns la o formă foarte bună. Prin golurile lui a câştigat echipa. Cine a contribuit la scăderea formei lui Edjouma?”, a fost mingea ridicată la fileu de Strizu.

ADVERTISEMENT

VEZI VIDEO: 

“Există o şansă ca schimbările să îi fi afectat modul de joc al lui Malcom Edjouma”

Fostul mijlocaş de la FCSB, Alexandru Bourceanu, a declarat că este posibil ca schimbările dese la pauză să-l fi afectat pe fotbalist, care este doar o umbră a jucătorului din urmă cu două luni:

“Ceea ce vrei să insinuezi este faptul că din moment ce a ieşit de atât de multe ori la pauză l-a făcut să nu mai aibă forma la care era. Este o posibilitate bună. Are probleme foarte mari în ultima perioadă, din punct de vedere defensiv. Incredibile probleme.

ADVERTISEMENT

Toată echipa trebuie să se apere. Manchester City se apără cu Haaland. El stă la 40 de metri de casă. Când echipa nu are mingea, toată lumea se apără. Ne uităm şi la Arsenal. La fel se întâmplă. 

Există o şansă ca schimbările să îi fi afectat modul de joc al lui Malcom Edjouma”, a spus Alexandru Bourceanu la FANATIK SUPERLIGA.

ADVERTISEMENT

Răchită: “L-a luat gura pe dinainte să spună asta”

Valeriu Răchită s-a amuzat pe seama situaţiei şi a declarat că pe Edjouma l-a luat gura pe dinainte când a declarat că trebuie să dea gol în prima repriză ca să nu fie înlocuit după 45 de minute:

“L-a luat gura pe dinainte să spună asta. La Steaua există presiune. La o echipă de provincie câştigi meciul de acasă şi mergi în deplasare şi e totul “dolce far niente”, a spus Valeriu Răchită.

FANATIK SUPERLIGA este live de la 10:30 în fiecare zi de luni până vineri, și poate fi urmărită pe site-ul FANATIK, dar și pe canalul de YouTube FANATIK, de la pagina de Facebook FANATIK la contul FANATIK de pe Tik-Tok. Și nu uitați pagina de Facebook Horia Ivanovici Oficial!

ADVERTISEMENT