Sport

FCSB, pusă la zid după eșecul cu Oțelul: „O echipă de Liga 2 fără salarii la zi”

FCSB a fost pusă la zid după înfrângerea cu Oțelul Galați, scor 0-2, în etapa a 18-a din SuperLiga. Liderul a fost comparat cu o echipă de liga secundă.
04.12.2023 | 10:04
FCSB pusa la zid dupa esecul cu Otelul O echipa de Liga 2 fara salarii la zi
FCSB a fost extrem de criticată după înfrângerea cu Oțelul Galați. Foto: sport.pictures.eu.
ADVERTISEMENT

Jocul slab arătat de FCSB în ultima perioadă nu a rămas fără consecințe. Liderul din SuperLiga a pierdut cu Oțelul Galați, scor 0-2, și a ratat ocazia de a se distanța în fruntea clasamentului. A fost a treia înfrângere în campionat a sezonului pentru formația finanțată de Gigi Becali.

FCSB, pusă la zid după eșecul cu Oțelul: „O echipă de Liga 2 fără salarii la zi”

FCSB a câștigat doar 3 meciuri în ultimele 8 etape din SuperLiga, cu FC Botoșani, Dinamo și FC U Craiova. Dorinel Munteanu a răpus-o pe formația lui Charalambous și Pintilii chiar pe Arena Națională, iar reacțiile dure la adresa „roș-albaștrilor” nu au întârziat să apară.

ADVERTISEMENT

Basarab Panduru, fost mare jucător al naționalei României, a criticat dur atât atitudinea, cât și jocul prestat de FCSB contra celor de la Oțelul Galați. „Am asistat la un meci între o echipă bună de primă ligă, Oţelul Galaţi, şi o echipă de liga a doua, FCSB.

Un fel de meci de Cupă, cu Oţelul de primă ligă. FCSB, o echipă care nu are niciun Dumnezeu. N-are absolut nimic. Nicio idee despre absolut nimic.

ADVERTISEMENT

Atunci să o facem de a treia? Una de liga a doua fără salarii la zi. Oţelul nu pierde niciun meci în deplasare. Vine şi bate”, a declarat Basarab Panduru, la TV Orange Sport.

Jucătorul ironizat după FCSB – Oțelul 0-2: „E Popovici. Nu vezi cum se aruncă in bazin?”

Mihai Lixandru și Ovidiu Popescu au greșit la primul gol marcat de Oțelul Galați în startul meciului de pe Arena Națională. Lixandru a ezitat și i-a pasat lui Ovidiu Popescu în careu cu adversar în spate. Mijlocașul liderului a fost deposedat, iar gălățenii au marcat. Ovidiu Popescu a acuzat un fault după duelul cu Samuel Teles.

ADVERTISEMENT

Basarab Panduru l-a ironizat pe Ovidiu Popescu și nu a fost impresionat de felul în care jucătorul de la FCSB s-a aruncat în careu. „(n.r. David) Popovici sare în bazin, se pregăteşte de 200 de metri, liber.

Nu loveşte Lampard mingea? Popovici? El e Popovici, nu vezi cum se aruncă în bazin?”, a mai spus Basarab Panduru. Mihai Lixandru a fost înlocuit la pauză, în timp ce Ovidiu Popescu a părăsit terenul în minutul 64.

ADVERTISEMENT

Panduru, sugestie pentru Dorinel Munteanu: „Să joace toate meciurile în deplasare”

Obiectivul asumat al celor de la Oțelul Galați este calificarea în play-off, iar Basarab Panduru i-a făcut o propunere lui Dorinel Munteanu. Fostul fotbalist este de părere că moldovenii pot prinde play-off-ul, dacă joacă toate meciurile în deplasare, unde Oțelul se descurcă foarte bine.

(n.r. Dorinel Munteanu către autorități) ‘Băi, ia începeţi nişte lucrări la stadion. Păi, de ce? Pentru că aşa vreau eu, să jucăm toate meciurile în deplasare’. Oricum are nevoie stadionul.

Nu poţi să zici că e nou. Ai nevoie cu grămada. ‘Începeţi lucrările şi jucăm numai în deplasare. Am impresia că prindem play-off-ul dacă jucăm numai în deplasare”, au fost cuvintele lui Panduru.

ADVERTISEMENT
Cotă BETANO pentru FCSB: 3.20 este cota pentru „X” la meciul CFR Cluj - FCSB