Fotbal international

FCSB – Rapid Viena, meciul care le decide viitorul lui Nistor și Teixeira

30.08.2018 | 21:46
FCSB  Rapid Viena meciul care le decide viitorul lui Nistor si Teixeira
ADVERTISEMENT

Returul play-off-ului dintre FCSB și Rapid Viena este un meci care poate schimba destine. Dan Nistor, căpitanul lui Dinamo și Filipe Teixeira sunt interesați în mare măsură de deznodământul meciului din această seară de pe Arena Națională.

Situația pare destul de clară în privința amândurora. În cazul lui Teixeira, lucrurile sunt deja trecute în acte. Portughezul are contract cu roș-albaștrii până la finalul anului 2018, contract semnat în urmă cu două luni. O clauză din acest nou angajament între Teixeira și Gigi Becali se referă la prelungirea cu încă 6 luni a acestuia dacă FCSB se va califica în grupele Europa League.

ADVERTISEMENT

FCSB – Rapid Viena, meciul care decide viitorul lui Nistor și Teixeira

Filipe Teixeira va fi piesă de bază

în această încercare a echipei sale de a întoarce acel 1-3 de săptămâna trecută de la Viena. Anunțat titular pentru returul de pe Arenă, portughezul este direct implicat să contribuie la prelungirea contractului său cu FCSB.

Teixeira este în acest moment printre cei mai bine plătiți jucători ai lui Gigi Becali. Are un salariu lunar de 15.000 de euro, la fel ca Pintilii și Momcilovici. Singurii care câștigă mai bine ca ei în lotul roș-albastru sunt cei doi atacanți, Harlem Gnohere și Raul Rusescu, fiecare dintre aceștia având 20.000 de euro lunar.

ADVERTISEMENT
Filipe Teixeira își poate prelungi singur contractul dacă joacă bine și FCSB elimină Rapid Viena
Filipe Teixeira își poate prelungi singur contractul dacă joacă bine și FCSB elimină Rapid Viena

Becali și Negoiță, înțeleși pentru transferul lui Dan Nistor la FCSB!

În ceea ce-l privește pe Dan Nistor, deși aproape toți cei implicați au încercat să dea asigurări că nu se face niciun transfer al acestuia la FCSB, informațiile FANATIK.RO sunt clare din week-end-ul trecut. Dan Nistor va deveni jucătorul celor de la FCSB dacă echipa lui Gigi Becali elimină Rapid Viena și merge în grupele Europa League!

Sunt dezvăluirile pe care FANATIK.RO le-a făcut cum câteva zile, informații venite din ambele tabere. Becali și Negoiță ar fi înțeleși asupra acestui transfer, prețul pe care patronul FCSB a acceptat să-ș achite fiind de 1 milion de euro plus albanezul Qaka.

ADVERTISEMENT

Nistor la FCSB?! Impresarul: „Pregătim viitorul!”

Dinamo, în principal prin vocea președintelui Alexandru David, neagă, măcar public, plecarea lui Dan Nistor la FCSB. Ionel Dănciulescu, directorul general, mai trecut prin culise de acest gen, lasă o portiță deschisă. „Niciodată să nu spui niciodată. Nimic nu e sigur în viață”, declară „Danciu”.

Lucian Marinescu, impresarul lui Dan Nistor, este, „întâmplător”, la București și postează pe rețelele de socializare poze cu el și jucătorul, scriind, enigmatic, „pregătim viitorul”. Sunt multe detalii în jurul lui Dan Nistor în ultimele zile. Iar Nistor, din ce a aflat FANATIK.RO, s-a declarat de acord cu salariul lunar de 15.000 de euro și prima de instalare de 100.000 pe care i-a promis-o Becali.

ADVERTISEMENT

Nistor ține cu FCSB! Calificarea rivalei îi aduce, sigur, mai mulți bani!

Oricum, indiferent de toată această avalanșă de detalii din jurul subiectului „Nistor la FCSB”, căpitanul dinamovist ar trebui, teoretic, să țină cu FCSB în returul cu Rapid Viena! Nistor are numai de câștigat dacă echipa lui Becali merge în grupele Europa League.

Sunt două variante aici:

  1. Dacă FCSB se califică și se transferă la Becali va ajunge la minim 15.000 de euro pe lună, plus primă de instalare, plus bonusuri
  2. Dacă FCSB se califică și nu ajunge la roș-albaștri, se poate folosi de existența acestei oferte pentru a-și mări contractul la Dinamo, care este acum de 9.000 de euro lunar și expiră în vara lui 2020.

25.000 de euro lunar ar putea câștiga Nistor la FCSB în primul an de contract, adunând salariul de 15.000, prima de instalare și eventualele bonusuri

15.000 de euro lunar are Teixeira acum, în contractul care se încheie pe 31 decembrie 2018. Portughezul împlinește 37 de ani pe 2 octombrie

ADVERTISEMENT
Tags: