Sport

FCSB schimbă modul de pregătire al antrenamentelor: „Pintilii a venit cu propunerea! E o inovație”

FCSB își schimbă modul de pregătire al antrenamentelor, Mihai Pintilii fiind cel care a venit cu propunerea inovatoare.
04.01.2023 | 20:23
FCSB schimba modul de pregatire al antrenamentelor Pintilii a venit cu propunerea E o inovatie
FCSB schimbă modul de pregătire al antrenamentelor. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Mihai Stoica, managerul general al vicecampioanei României, a dezvăluit că va exista câte un antrenor pentru fiecare post din teren, lucru pe care îl face și Cosmin Olăroiu.

FCSB schimbă modul de pregătire al antrenamentelor

FCSB schimbă modul de pregătire al antrenamentelor, la dorința lui Mihai Pintilii, iar MM Stoica a explicat că și Cosmin Olăroiu are o tactică similară:

ADVERTISEMENT

„În acest moment, este Leo Strizu deţinător de licenţă PRO. Pintilii şi Filip şi Ovidiu Petrea. Acum, a venit Alin Stoica, plus Marius Popa, antrenori de portari.

De asemenea, Thomas Neubert preparatorul fizic. Deci, există şi antrenamente unde Alin Stoica îi va conduce pe cei mici”.

ADVERTISEMENT

„Pintilii a venit cu propunerea de a lucra: antrenor cu fundaşii, antrenor cu mijlocaşii şi antrenor cu atacanţii. Plus că o să aflăm o chestie cumva inovatoare.

Chestia pe care am discutat-o cu mulţi, care nu au dorit să o pună în practică. Sunt antrenori care nu acceptă…”, a mai spus MM Stoica, la TV OrangeSport.

ADVERTISEMENT

„Ați văzut că și în afară e așa!”

Mihai Stoica a continuat și a spus că vor fi și competiții în fiecare zi între posturi, car vor conduce la o evoluție mai bună a grupului în meciurile oficiale.

„După ce am discutat cu Cosmin Olăroiu zilele trecute. Mi-a zis că asta face el de mult timp. Pentru mine e cel mai bun. Nu doar că vom lucra pe compartimente, dar vor fi competiţii în fiecare zi.

ADVERTISEMENT

Sunt chestii care nu ajung la suporteri şi care sunt foarte interesante. Cine câştigă, portarul cu cele mai puţine goluri primite. Aţi văzut că şi în afară e asta. Eu vreau ca toată lumea să afle cine câştigă la noi”, a mai spus managerul general al „roș-albaștrilor”.


  • Cota BETANO pentru FCSB: 2,20 este cota pentru „2 solist” la meciul AFC Hermannstadt – FCSB. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT