Sport

Florin Tănase, mesaj pentru FCSB înainte de Nordsjaelland: „Au jucători care pot decide meciul”

Florin Tănase crede cu tărie în șansele de calificare ale FCSB cu Nordsjaelland. Ce spune de revenirea la echipa națională a României.
15.08.2023 | 18:20
Florin Tanase mesaj pentru FCSB inainte de Nordsjaelland Au jucatori care pot decide meciul
Florin Tănase a fost aproape să se întoarcă la FCSB în această vară. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Florin Tănase le ține pumnii foștilor săi colegi în returul decisiv din turul trei preliminar al UEFA Europa Conference League. Viecampioana României va avea un meci dificil în Danemarca.

Florin Tănase îi motivează pe jucătorii de la FCSB înainte de returul cu Nordsjaelland: „Au șanse”

Florin Tănase rămâne alături de FCSB și e convins că jucătorii lui Elias Charalambous se pot califica în play-off-ul Conference League: „Nu o să fie uşor, dar au şanse. Au jucători valoroşi care pot decide meciul”.

ADVERTISEMENT

Fostul golgheter al României ține în continuare legătura cu patronul FCSB„Am mai vorbit cu domnul Becali de când sunt aici, da”, a recunoscut Florin Tănase.

Atacantul în vârstă de 28 de ani e nerăbădător să revină sub „tricolor”: „Dacă voi fi convocat, voi veni cu cea mai mare plăcere şi voi da totul pentru echipa naţională. Decât să fiu singur, e mult mai bine cu un român”.

ADVERTISEMENT

Florin Tănase e conștient de importanța meciurilor cu Israel și Kosovo: „Nu vor fi ușoare”

Florin Tănase știe că România poate obține șase puncte din următoarele partide: „E cea mai importantă dublă (n.r.: cu Israel şi Kosovo), sunt două meciuri care cu siguranţă nu vor fi uşoare.

În ultima vreme echipa naţională a dovedit unitate şi cred că prin această unitate putem trece cu bine peste aceste meciuri şi să ne apropiem de obiectiv.

ADVERTISEMENT

Pentru noi 1-1 a fost un rezultat bun pentru că a fost primul meci în deplasare, cu un club mare de aici. Suntem fericiţi că am reuşit să scoatem punct din deplasare. El a bătut şi în cantonament şi a continuat să bată şi aseară. Sunt fericit pentru că sunt sănătos”.

Tănase consideră că nivelul campionatului din Arabia Saudită a crescut enorm: „E cam greu să mai ajungi aici pentru că aţi văzut ce jucători ajung aici, doar de top. Mă bucur că sunt aici şi sper să fac o treabă bună.

ADVERTISEMENT

Nu mă gândesc la tricouri, vreau să mă antrenez şi să fiu bine din punct de vedere fizic şi să avem rezultate. Normal că mă gândesc la naţională, de aceea mă pregătesc şi sper să fiu bine”, a mai spus jucătorul lui Al-Akhdoud, la as.ro.


  • Cota BETANO pentru FCSB: este 1,90 pentru “GG” la meciul Nordsjaelland – FCSB

ADVERTISEMENT