Sport

Gigi Becali a dezvăluit de cine se teme în lupta la titlu. „Primul lor pas greșit și gata!”

Gigi Becali a vorbit la conferința de presă despre titlu și despre contracandidatele din play-off. Finanțatorul celor de la FCSB se teme de un singur lucru.
11.03.2024 | 13:25
Gigi Becali a dezvaluit de cine se teme in lupta la titlu Primul lor pas gresit si gata
Gigi Becali, despre titlu înainte de play-off. Sursa Foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT

După înfrângerea umilitoare cu Rapid, Gigi Becali are în continuare încredere în șansele la titlu. Patronul celor de la FCSB se teme doar de Dumnezeu, dar mărturisit că nu va mai face aceleași lucruri ca înainte.

Gigi Becali a dezvăluit de cine se teme în lupta la titlu

Înainte de Postul Paștelui, Gigi Becali a mărturisit că se teme doar de Dumnezeu în lupta la titlu. Finanțatorul FCSB-ului vrea să se retragă în următoarea perioadă și să nu mai dea declarații până la finalul sezonului pentru a nu mai spune lucruri care să îl supere pe Dumnezeu. Totodată, latifundiarul din Pipera vede in play-off avantajos pentru echipa sa.

ADVERTISEMENT

“Târnovanu o să mai aibă șanse, pentru că nu e vina lui, e vina mea. Noi suntem pe primul loc. Dumnezeu mie mi-a dat, pentru mândrie. Târnovanu trebuie să fie mai concentrat în poartă. Nu pot să îi iau băiatului (n.r. șansa) că e cu echipa națională și nu pot să fac asta. Cu Tavi, George, o să vedem. 

Nu mai vreau să zic ce cred eu că fac eu sau că dreg. După iar zic că sunt eu deștept și nu vreau să mă dau deștept. Să hotărască Domnul pentru mine. Ce pot să mai zic eu. O să fie o luptă în trei. Nu mai vreau să spun ce cred eu. Dacă zic ce cred, iar o iau pe câmpii. Așa că mai bine nu mai zic ce cred“, a declarat Gigi Becali.

ADVERTISEMENT

“Primul lor pas greșit și gata!”

“Primul pas greșit la ei și după se joacă între ele. Ne ajută programul. Ne ajută că meciurile mai tari le jucăm acasă. Jucăm cu Rapid acasă, cu Sepsi și cu Craiova. La Farul nu e un stadion cu 25 de mii, la CFR o să fie mai mulți steliști. E un program bun pentru noi.

Ce vrea Dumnezeu face El. Ce a făcut până acum, a cam îndreptat spre mine. Acum eu îmi văd de treaba mea, sunt cuminte. Sunt credincios lui Dumnezeu. El apoi zice ‘Ești credincios Mie, îți voi da ție’.

ADVERTISEMENT

Acum mi-a dat o palmă Dumnezeu. Știi cum face el? Cât ai vrut un punct jumate, îți dau nouă. Îmi văd de treaba mea, de credința mea.

Începe și postul. Să nu mai veniți că nu mă mai găsiți. Am să plec de luni. Vreau să scot mândria asta din mine. Acum mi-am cerut iertare de la toată lumea și poate iar mai zic ceva. După aceea vine iar Dumnezeu cu bătaia. Nu mai vreau bătăi de la Dumnezeu.

ADVERTISEMENT

4-0 a fost bătaie de la Dumnezeu, ce altceva? Eu înțeles bătaia. Dumnezeu să mă ierte și cu asta basta. Și o să vedeți voi FCSB de acum încolo”, a mai spus Gigi Becali în față la Palat.

Gigi Becali, despre titlu înainte de play-off

ADVERTISEMENT