Sport

Elias Charalambous, anunț înainte de FCSB – Sepsi: ”Ultimul rezultat ne-a trezit!” Ce spune de eșecul Rapidului cu Farul

Elias Charalambous crede că înfrângerea dură din derby-ul cu Rapid i-a trezit pe jucătorii săi înaintea meciului FCSB - Sepsi.
16.03.2024 | 14:40
Elias Charalambous anunt inainte de FCSB  Sepsi Ultimul rezultat nea trezit Ce spune de esecul Rapidului cu Farul
Elias Charalambous crede că înfrângerea dură din derby-ul cu Rapid i-a trezit pe jucătorii săi înaintea meciului FCSB - Sepsi. Sursă foto: Răzvan PĂSĂRICĂ/SPORT PICTURES
ADVERTISEMENT

”Roș-albaștrii” au pornit play-off-ul cu 4 puncte avans față de Rapid și 5 față de CFR Cluj, dar își pot mări avansul în clasament după ce giuleștenii au pierdut acasă cu Farul Constanța.

Elias Charalambous nu se așteaptă la un meci ușor în FCSB – Sepsi

În conferința de presă premergătoare partidei FCSB – Sepsi, din prima etapă a play-off-ului din SuperLiga, antrenorul Elias Charalambous a mărturisit că așteaptă o reacție din partea jucătorilor săi după eșecul în fața Rapidului.

ADVERTISEMENT

”Este primul nostru meci în play-off. E ca un mic turneu, 10 meciuri, o luăm meci cu meci. Începem cu Sepsi și trebuie să avem reacție pentru a lua cele trei puncte. Vrem să câștigăm indiferent de adversar, sunt sigur că jucătorii vor avea reacție după eșecul cu Rapid.

Nu zburăm atunci când câștigăm meciuri și nu plângem atunci când pierdem. Desigur, rezultatul cu Rapid ne-a durut. Dar programul nostru a fost la fel ca în fiecare săptămână. E fotbal, e normal să pierzi și să câștigi meciuri.

ADVERTISEMENT

Este important, însă, să ai reacție după o înfrângere. Jucătorii nu s-au crezut campioni, dar o înfrângere ne trezește pe toți. Inclusiv pe mine. Nu putem spune că este cel mai ușor meci din play-off, trebuie să dăm ce e mai bun. Sigur că ne ajută când rivalele pierd puncte, dar cel mai important este ca noi să câștigăm punctele. Nu ar avea logică altfel”, a declarat Charalambous.

Charalambous cheamă fanii pe Arena Națională

Tehnicianul cipriot a vorbit despre jucătorii de la FCSB convocați la echipa națională a României și a cerut ajutorul fanilor la întâlnirea cu Sepsi. ”Suntem fericiți să avem patru jucători la prima reprezentativa României. Arată calitatea pe care o avem în echipă.

ADVERTISEMENT

Este momentul în care avem mai mult ca niciodată nevoie de fani. Sunt sigur că vor fi lângă echipă și o vor susține 90 de minute. Fanii noștri nu au creat probleme, ne ajută foarte mult și creează atmosferă excelentă. Sunt fericit și mândru de ei”, a spus Elias Charalambous.

Întâlnirea FCSB – Sepsi OSK Sfântu Gheorghe, care închide prima etapă a play-off-ului din SuperLiga, se va desfășura duminică, 17 martie, de la ora 21:00, pe Arena Națională din București.

ADVERTISEMENT

După ce Vlad Chiricheș a revenit în lot la partida cu Rapid, FCSB va avea un nou jucător refăcut după accidentare în viitorul apropiat. Este vorba despre Denis Haruț, care va fi apt după perioada de pauză pentru meciurile echipei naționale.

ADVERTISEMENT
Cotă BETANO pentru FCSB: 2,87 este cota pentru „total goluri prima repriză: peste 1,5” la meciul FCSB - Sepsi